Gotiska Klubben

Judebluff om Malmö i Svt Agenda i kväll?

Svårt att ta detta program i  Svt  på allvar. Känns amatörmässigt. Luktar båg. Det är något med språket som inte stämmer. Och kvinnan på bilden verkar lika judisk som Oden är omskuren. Och Willy Silberstein sedan! 🙂 Nä, detta verkar vara en judebluff. Tacksam för feedback från er som ser programmet.

judebluff i Svt

Written by gotiskaklubben

16 december, 2012 den 18:32

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. En undran är vad det är för vandaler som släpar runt på pensel och burk/färgtub istället för sprayburk/penna.
  Måste vara någon i samma hus som målar detta i så fall.

  Vem i huset är det som har gula och svarta väggar, eller är det vaktmästaren som är marodören?

  Hej hej

  16 december, 2012 at 19:43

 2. Censurerad från Twitter?

  norromstockholm

  16 december, 2012 at 21:26

  • Ja. Avstängd. Vet ej varför.

   gotiskaklubben

   17 december, 2012 at 07:06

 3. Ja det hela verkar vara ett arrangemang..

  norromstockholm

  16 december, 2012 at 21:46

 4. En nazist ville nok tagget en davidstjerne, og ikke et hakekors for å true en jøde. Davidstjerne tror jeg ville være det naturlige valget for en muslim også.

  De som bruker hakekors som en stigmatiserende tag, er i dag i hovedsak to grupper. Den ene er kultur-marxister og annet venstreoppsop, som et stempel på de som skulle ytre seg nasjonalistisk. En SD-politiker kan således risikere å få tagget ned døra si med hakekors.

  Den andre gruppen er jøder og fargede mennesker, som simulerer hatkriminalitetsofre ved å tagge hakekors for å oppnå gevinst.

  Da disse jødene ikke sto i fare for å bli betegnet som svenske nasjonalister, så er det tvilsomt at det likke venstreekstreme bak taggingen. Venstreekstreme pleier også å klare å tegne dem riktig vei, så når hakekorset går mot sola, så er det nok en indikasjon at det er en jøde som har tegnet det.

  Volksverhetzer

  16 december, 2012 at 23:13

 5. Den kvinnliga läraren som debatterade mot SKMA:s ordförande Willy Silberstein, vann en klar poängseger – minst sagt. Hon förklarade lungt och sakligt utifrån sina erfarenheter som lärare varför judehatet är politiskt, även om hon inte sa det rent ut. Silbersteins försök att hävda att det inte har någonting med Israels politik att göra var lamt – minst sagt. Och tacka för det, när den judiska staten utropades i alla judars namn och är den viktigaste identifikationsfaktorn för judar. När den judiska statens brott sker med hänvisning till judisk religion och dess krigsmaskin draperas med judiska religiösa symboler.

  När får våra svenska skolbarn lära sig vad som hände palestinierna i Nakba 1948 och därefter?

  De palestinska ungdomarna vet därför att deras föräldrar och deras föräldrar vet. Ju mer pengar och undervisning som används för att motverka ”antisemitism” desto mer kommer därför judehatet att öka. Judar som inte kan ta avstånd från den judiska statens folkmordpolitik gentemot palestinierna, dess apartheid och rasism, kan ju aldrig bli trovärdiga när de i stället framhåller sitt eget lidande.

  Hyckleri kan aldrig vara grunden för medmänsklig förståelse …

  En framstående palestinsk akademiker i exil i min egen ålder kontaktade mig en gång med anledning av mina artiklar som han gillar. När han fick klart för sig att jag har judiska släktbakgrund, var han snabb med att försäkra att han inte har någonting emot judar. Så förödmjukande för denne gamle fina man att behöva tro att han måste säga det till mig.

  Vad jag svarade? Det håller jag för mig själv …

  Lasse Wilhelmson

  17 december, 2012 at 00:01

 6. Fördjupning:

  janmilld.wordpress.com/2012/12/16/judiskt-inflytande-6/#comments

  Sofia

  17 december, 2012 at 09:40

 7. Babbebluff: ”papperslösa barn svälter i Jul” (SVT).
  Sverige har importerat svälten i Afrika – mångfald berikar!
  Globalismen är fantastisk.

  Förortskärring

  20 december, 2012 at 09:13


Kommentarer inaktiverade.