Gotiska Klubben

04:15 Quentin Tarantino bortsnackad om våldet i Django Unchained av Krishnan Guru-Murthy

Written by gotiskaklubben

18 januari, 2013 den 17:01

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vilken äcklig liten tönt. Finns ingen så bortskämd ”yrkesgrupp” som av propagandministeriet uppburna filmregisörer och skådespelare. Amerikansk film borde totalförbjudas i hela Europa och filmfolket sättas i arbete i saltgruvor.

  Markus Andersson

  18 januari, 2013 at 17:37

 2. Wow! Jag hade inte fattat att QT var gay innan den här intervjuv?!?! Hursomhelst. Jag har ju läst om den här filmen i nationell media. Och alla är extremt negativa. Och jag tänker ju inte själv betala pengar till den, tror inte jag skulle tycka om den.

  Men dels, han har en poäng med att svarta amerikanska män kan ha glädje av filmen. Det är ett rimligt argument han gör.

  Och, den här filmen och nazi-filmen innan. De har ju djupt rasistiska motiv. Ras emot ras så att säga. Är det nödvändigtvis dåligt? Kan inte QTs filmer hjälpa vita människor att bli mer etniskt medvetna? Det är ju vita människors problem, de har varit så extremt framgångsrika och beundrade att de har haft råd att låtsas som grupp-tänk inte existerar eller vad man skall säga.

  Ingen kan veta vad QT sysslar med. Men ponera att QT ville göra vita människor mer etniskt medvetna. Hur skulle han göra det i det klimat som nu råder? De här två filmerna, Glorious bastards och Django unchained. Min gissning är att de är ungefär de två filmer som kan uppnå det syftet bättre än någonting annat. Fast då har jag inte sett någon av dem. Bara en tanke.

  MartinA

  18 januari, 2013 at 19:02

 3. Quentin Tarantinos är en avskyvärd psykopat och hans sjuka själ speglas i alla filmer som han har producerat. Hela Hollywood är ett sataniskt näste med knarkare, pedofiler och absolut sjuka neurotiker. Våldet säljer. Mer blod och inälvor desto bättre. Michael Jackson var ett av många offer för Hollywood, modern Sodom och Gomorrah

  sync99

  18 januari, 2013 at 22:37


Kommentarer inaktiverade.