Gotiska Klubben

Anders Jallai: Landsförrädarspåret


”Hemlig motståndsrörelse kopplas till Palmemordet” Inga-Britt Ahlenius
”En polis bad mig att skjuta Palme” Flashback
”Stark kopplingen mellan Stay behind och Palmemordet” Anders Jallai
”Stort politiskt pris om staybehindrörelsen utreds” Lars Ångström

Written by gotiskaklubben

27 januari, 2013 den 12:39

Publicerat i Gotiska Klubben

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. urusel utfrågare men han har väl naturligtvis utbildats i sverige

  han gör samma ”misstag” som de andra ”journalisterna” nämligen talar i mun på den som håller på och svarar på frågan istället för att låta den som talar tala till punkt

  den enda gång jag sett svenska ”journalister” låta någon tala till punkt var när bosse ringholm fick upprepa samma svar tror jag 30-talet gånger

  det svenska ”journalister” pysslar med är iallafall inte meningen att gagna förståelsen av ämnet utan tvärtom verkar det mer ägnat att blanda bort korten

  den svensk som vill hålla sig informerad om vad som händer i världen och sverige är hänvisad till utrikes media för att ha en rimlig chans att bilda sig en egen uppfattning

  svensk svinmedia flödar över av propagandalögner

  zeno

  27 januari, 2013 at 13:09

 2. sync99

  27 januari, 2013 at 13:17

 3. Anders Jallai, intervjuaren, är oerhört otrevlig i videoklippet ”Landsförrädarspåret.” Gubben Frånstedt må vara gammal och sluddra lite på orden då och då, kanske hör han inte lika bra som han en gång gjorde och behöver tänka efter i några sekunder innan han svarar, men han har tre gånger Jallais intellekt och man ser att sinnet fortfarande är skärpt bakom ögonen. Utöver det har Frånstedt levt ett helt liv, fullt av erfarenheter som Jallai bara kan drömma om. Det finns absolut ingenting som rättfärdigar Jallais besvärade ton när han (ofta i onödan) upprepar sig, eller sättet han skjuter in medan Frånstedt försöker förklara något.

  Jallai uppvisar en total brist på respekt och borde skämmas. Jag kan knappt se färdigt på klippet så frustrerad jag blir över hans vedervärdiga beteende.

  Karl

  27 januari, 2013 at 17:02

 4. Några halvsanningar ”läcker ut” från msm, tjugo år efter att sk ”foliehattar” surrat om samma saker.Msm är alltid sist, till och med, med avkylda halvsanningar. Jäsp och godnatt.

  Markus Andersson

  27 januari, 2013 at 17:10

 5. Jag haller inte med nagon av kommentarerna har. Jag anser att Anders Jallais arbete ar oerhort viktigt och att han skulle vara en ‘wannabe’ ar lojligt iforhallande till vad han GJORT. Dvs han hittade DC-3:an b la efter langt forskningsarbete.
  Hans intervjuv kan naturligtvis kritiseras for att han avbryter, men jag tror man ska se den i skenet som ett slags dokument av de samtal som Jallai och Franstedt forde. Det mest intressanta i dom diskussionerna hamnade inte pa youtube…
  Jag tycker vidare att hans ton ar korrekt och trevlig.
  Personligen har jag haft en enorm nytta av Jallais arbete och bocker. Men aven Holmstroms bok ”Den dolda alliansen”.
  Polletten trillade nog egentligen ner nar jag sag dokumentaren om hur Frankrikes underrattelsetjanst (en av dom) vaxer fram i samband med att de Gaulle omfamnas av Britterna. Den visar med pinsam tydlighet banden mellan politikerna, naringsliv, den gamla overklassen adeln och hur chefer, planlaggare mm hamtas ifran dessa ‘betrodda’ delar. Egentligen trogna vanskapsband.

  Vad jag menar ar att om vi nu tar ett favoritamne som t ex Sveriges totalt genomkorrumperade invadringspolitik sa kan man ju faktiskt forsta hur den ar sa sjuk genom att forsta ‘Deep state” battre.(deep ststate=makten bakom ‘makten’ dvs natverket som styr politik, media mm)
  Om vi nu gor det hela javligt enkelt kan man ju saga att USA vill ha olja och bedriver darfor en aggresiv mellanostern politik. Men dom ar inte intresserada av att ta emot en massa araber och dissidenter.
  Deras politik ar bade verbal och verksatallande(krig), med en rad olika psy-ops bildande av organsationer, dissidenter, politiska partier mm.
  Europa ar svagt och i behov av energi(olja) Europa och givetvis riktigt fega lander som t ex Sverige (som inte vagade sta upp i 2 varldskriget) far genom att ta emot ‘flyktingar’ i gengald far ‘vi’ kontrakt som generarerar inkomster ifran den ‘almighty petro-dollar’

  Hela cirkusen med think-tanks etc sponsras via alla informella kontakter Politik/CIA/ tex svensk underrattelsetjanst(nagon av dom). Expo ar ett exempel pa en ‘oppen underratteletjanst’. Dessa har i uppdrag att formedla propaganda…”mangultur ar bra”
  Alla kontakter finns sedan under 2 varldskriget/kalla kriget som nu ar olja/kriget mot terrrorismen.
  Kontaktytorna mellan naringsliv/underrattelsetjanst/politiker ar bevisat och som vanligt i varldshistorien far ett fatal en valdigt massa pengar gentemot massan…

  Jag tycker bade Jallai och Holmstrom visar dessa kontaktytor. Dom drar ju natruligtvis inga paralleller till t ex invandring men dom visar hur otroligt infilterared tidningsredaktioner, politkiska partier, och naringsliv ar av underrattelsetjansterna. Dom visar aven pa en rad olika mellan-nivare och nivaer som ar mer fristaende.
  T ex Nato-agenter…

  Blackfootnation

  27 januari, 2013 at 19:22

  • Jag läste Spionen från FRA och denna bok var pinsam, särskilt på slutet då den fullkomligt spårar ur i sliskig USA romantik. Men jag kanske överdrev. Jag menade wannabeförfattare och inte wannabepilot som hittade DC 3an. Det är två helt olika meriter. Man blir inte nödvändigtvis en bra schackspelare genom att vara världsmästare i pingis. Jallai går stora omvägar för att få något sagt om det verkligen är det han är ute efter. Varför måste han skriva tegelstensromaner för att tex berätta att tidningsredaktionerna är infiltrerade av säkerhetsfolk? Chefredaktörerna inom msm har i Sverige haft höga possitioner inom Styrelsen för psykologiskt försvar, som numera bytt namn.Detta och mycket annat gör att Sverige självklart inte är en demokrati på djupet. Nätverken och oheliga allianser av alla de slag har vi givetvis mer än nog av.

   Markus Andersson

   27 januari, 2013 at 19:42

   • Jag kan halla med om att Jallai inte framstar som en litterar gigant. Men behallning ligger ju inte i hur han skriver utan vad han skriver och skriver om. Jag har foljt Jallai innan han skrev bockerna och kan val halla med dig om att hans blogginlagg och t ex FRA och hur dessa gubbar blev sa hart pressade av bade ryssen och ”nato” att dom akte in och ut pa psyk-avdelningarna ar javligt intressant. Hela spelet hur dom egentligen (dom=svenska millitarer, FRA, underrattlsetjanst, politiker, journalister mm) aldrig riktig visste vilka dom hade med att gora. Om det var en amerikan, eller om han var varvad av ryssen, eller om ryssen var varvad av ‘nato’ …
    Hans bocker blir oerhort mycket mer ‘sympatiska’ med hans blogg som bakrundsmatrial.
    Det som facinerar mig ar ocksa hur det nu sipprar ut mer och mer via Jallai. Jag tycker han ar balanserad och nagonstans framstar han som trovardig. I alla fall for mig.
    Att han har skaffat sig kontakter via sina bedrifter ar uppenbart (tex DC-3:an)…men han har nog en hel del ovanner…
    Jag tycker om hans utbildningsarbete: dvs att formedla att det som sker ute i varlden i ”natos” tjanst, CIA, Mossad, GRU, osv osv aven sker i Sverige. Dvs att vi aven utfor en rad mord, brott, morklaggningar och konspirationer i Sverige…Jag uppfattar de som bor i Sverige som en aning naiva ang dessa fragor.
    Vidare ar det intressant att vi har en media-apparat som aldrig ens kommer i narheten av att rapportera om dessa saker…om det gors ar oftas rapporteringne javligt torr och ointressant. Den flyger aldrig och blir aldrig till ett ‘drev’..

    Blackfootnation

    27 januari, 2013 at 20:28

    • Har inte följt hans blogg men vet du varför Jallai i spionen från FRA skriver om Estonia som en olycka? Alla som forskat runt Estonia vet att det handlar om en sänkning. Varför undanhåller han vissa sanningar medan han nämner andra? Runt Palmemordet går han som en katt runt het gröt. Varför inte tala ur skägget och varför bara styra in misstankarna mot ett spår utan att vidareutveckla det? Han insinuerar mest i sina böcker och undviker de allra hetaste potatisarna. Tex detta med landsförräderispåret, så som han formulerar sina misstankar uteslutar han att det runt ministermordet finns betydligt fler än en landsförrädare. Att gå främmande makts ärenden är landsförräderi även om man gör för de ”godas” sida.

     Markus Andersson

     27 januari, 2013 at 21:05

 6. Vilken irriterande intervjuare! Han drar ju ur den gamle mannen vad han vill ha.

  Mattias

  27 januari, 2013 at 21:09

 7. sync99

  27 januari, 2013 at 22:09

 8. En rysk dokumentär om Palme. https://docs.google.com/file/d/0BxNtnmvtA497NTYxZDU0NzYtMTY2Zi00MzMxLTk1N2EtZTY2Y2U0MDNmYTE3/edit?hl=en&pli=1
  .
  Palme arbetade aktivt för ett närmande mellan Sverige och Sovietunionen.

  Förortskärring

  29 januari, 2013 at 12:26


Kommentarer inaktiverade.