Gotiska Klubben

Politiker och journalister – vår tids slödder

08-Eliten. Så här såg det ut när bland andra Lars Ohly, Per Schlingmann och Anna Maria Corazza Bildt dansade till Gangnam Style på Niklas Svenssons 40-årskalas den 26 januari 2013.

Här några kommentarer från Youtube:

Niklas svensson youtube

Written by gotiskaklubben

29 januari, 2013 den 10:49

Publicerat i Gotiska Klubben

9 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Osmakligt. J*vl* drägg! Landsförrädare – men de sjunger på sista versen.

  Förortskärring

  29 januari, 2013 at 12:30

 2. Kommunister, publicister och högerfolk – lojaliteten är horisontell. Folket trampar de på om det inte håller käften!

  Anna

  29 januari, 2013 at 13:05

 3. Slödder och pack är vad det handlar om. När postkommunisten Ohly utan besvär dansar med ultrakapitalisterna Schlingmann och Anna Maria Corazza Bildt så är det liksom ingen tvekan längre att dessa ormar slängt allt vad heder och integritet heter överbord.

  Det journalistiska fnasket Niklas Svensson klappar förtjust takten till den oheliga politiska alliansen.

  Jag blir alltmer övertygad om att det kommer att krävas våld för att bevilja det svenska folket rättvisa och frihet från dessa låtsasmänniskor.

  Christian H (@DIF117)

  29 januari, 2013 at 19:27

  • Jag är helt övertygad om att det kommer att krävas våld en dag. De som har skaffat sig de allra bästa och lönsammaste privilegier kommer aldrig att lämna dessa självmant utan det kommer att bli vi Svenska folket som måste sparkar ut dem alla Lands och folkförrädare, kultureliten, finanseliten och deras medlöpare inom hela PK median. Vi får aldrig ordning och reda i landet så länge dessa helt vansinniga dårar har minsta inflytande.

   Hans Nilsson

   30 januari, 2013 at 19:03

 4. vilken skräcködla. gift med en förbrytare och som skulle passa bakom galler. Eliten roar sig.

  sync99

  29 januari, 2013 at 22:34

 5. Slödder var ordet, och låt oss för allt i världen aldrig, jag menar ALDRIG inbilla oss något annat.

  Markus Andersson

  30 januari, 2013 at 00:03

 6. Vad var det hemska och osmakliga med denna filmen? De dansar ju bara och släpper loss lite. Vad man än tycker om dessa människor i övrigt så var väl ändå inte detta någonting att uppröras över? Det var ju inte ens något sex, droger och nakna homofiler. Visst, man kan ha synpunkter på att politiker och journalister är så tätt sammanslingrade i övrigt men det här var ju en privat tillställning som inte hade så mycket med deras övriga arbeten och agendor att göra mer än att de känner varandra. Dessutom är det väl bara civiliserat och välupfostrat att umgås med människor man i övrigt inte delar åsikter med, om så nu vore fallet. Det är inget man skall kritiseras för. Tvärtom förtjänade de ju kritiken för att de vägrade ens prata med SD-are t.ex.

  T.o.m jag skulle kunna tänka mig att vara där och dansa, dricka, mingla och äta lite, om jag blev inbjuden av någon anledning. Trots att jag inte delar några som helst åsikter med dessa människor. Det tillhör god sed.

  Bara för att man är högerextrem-paleonazist-medeltidskristen och allt vad vi nu är, så behöver man inte vara en obotlig surkorv som inte ens kan unna sina fiender att dansa loss lite. 🙂

  dubium

  30 januari, 2013 at 22:58

 7. Förortskärring

  1 februari, 2013 at 10:26


Kommentarer inaktiverade.