Gotiska Klubben

Mediahoror, svennehoror och Pär Ström

männen som hatar kvinnorHatets moder – Åsa Linderborg  – samlar ihop sina fagra stormtrupper i kvällens välgjorda film från Uppdrag Granskning: ”Män som näthatar kvinnor”. Visst finns det hot och hat på nätet, men sedan finns det verklighet också.  Trots filmens alla ”hackade hönor” och ”smörstekta bröst”  tror jag ingen ingen av dessa mediahoror nånsin givit en tanke åt  ”Anna” från Södertälje, som nära nog blev ihjälslagen av tjugo syrianer efter att blivit kallad Svennehora. Tredje videon med Pär Ström, som hatades ihjäl av dessa självupptagna salongshoror, sammanfattar läget i landet. ref: Flashback

Bra kommentar av Ebba von Sydow:  ”Alla kvinnor som näthatar kvinnor då? Och tro mig, de kan vara precis lika hemska…”Written by gotiskaklubben

6 februari, 2013 den 09:49

Publicerat i Gotiska Klubben

18 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Feminism är ett kodord: En mängd företeelser är så uppenbart Svenskfientliga, som att försvara utländska våldtäktsmän, förskjuts och uttolkas till debattörens fördel. Vi skall fås att tro att det är frågan om ett ”hat mot kvinnor” när det i själva verket är en respons på hatet mot etniska Svenskar.
  Det finns inget hat mot kvinnor i det här sammanhanget. Dessa kvinnor gör sig till offer, för att framstå som några som försvarar en sanning det är värt att kämpa för.
  http://www.svd.se/kultur/kvinnohatet-bubblar-upp_7891790.svd
  .
  Den utländska våldtäktsmannen (som forfarande går fri efter ytterligare dåd) som mangrant togs i försvar av den feministiska åsiktslobbyn.
  http://affes.wordpress.com/tag/henok-werie-fre/

  Förortskärring

  6 februari, 2013 at 11:18

 2. Man må nesten forvente at folk som har blitt så syke at de jobber for sitt eget folks undergang, har mistet gangsynet på alle andre områder også, så jeg er ikke akkurat sjokkert over dages anti-svenske kampanje.

  Det vel logisk at de må jo demonisere netthaterne max, for ellers kan de ikke rettferdigjøre undertrykkelsen og sensuren?

  mediakrig

  6 februari, 2013 at 15:14

 3. Inte ens George Orwell kunde komma på något så bisarrt som att massmedia med sina enorma megafoner skulle reducera och stämpla all kritik mot dem själva och makteliten, som näthat.Dessutom har de från sitt elfenbenstorn lyckats blanda ihop relevant samhällskritik med all sjöns grymtningar från svinstian. Så salig Mister George Orwell, vi har slagit dig med hästlängder här uppe i norr.

  Markus Andersson

  6 februari, 2013 at 16:37

  • det kunde som alltid ha varit värre – de kunde ha beskyllt oss näthatare för att vara..jag tvekar att väcka besten till liv…vi kunde vart…kontra…kontra…kontrare…KONTRAREVOLUTIONÄRER

   nä fy fan….då föredrar jag epitetet näthatare alla dar i veckan

   zeno

   6 februari, 2013 at 18:37

 4. Arv och miljö har alltid ömsesidigt påverkat varandra. Den sociala konstruktivismen liksom rasläror har båda missbrukats. Det finns också kvinnliga härskartekniker. Den kanske främsta är att vid lämpliga tillfällen anklaga män för att använda de manliga. Ofta sker detta när män behandlar kvinnor som män, det vill säga jämlikt … Jag vågar påstå att kvinnor använder sitt kön för att få makt över män minst lika ofta som män använder makt för att få kvinnors kön. Alla män och kvinnor vet detta, men pratar bara offentligt om det ena. Det är detta hyckleri som jag tycker sämst om, därför att det särskillt drabbar män när de försöker behandla både män och kvinnor som människor. Jag har lett många jämställdhetsutbildningar med enbart manliga chefer. När jag redovisade vad vi diskuterat för deras organisationers jämställdhetsansvariga, som nästan alltid var kvinnor, fick de mycket att fundera över …

  Jag har faktiskt också skrivit en artikel om dessa och anknytande frågor (som finns i min bok), som är rätt kul, om jag får säga det själv 🙂

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2008/11/29/foraldrar-anser-lasebok-rasistisk-eller-historien-om-en-pressanka/

  Lasse Wilhelmson

  6 februari, 2013 at 17:55

  • Dette er har ikke noe med posten å gjøre, men hvis du skaffer deg en gravatar ved å gå inn på http://en.gravatar.com/, så blir navnet ditt en link til bloggen din, og du får en fast avatar.

   Det tar kun et minutt.

   mediakrig

   6 februari, 2013 at 18:44

  • Jag har bott länge i Sydamerika (Paraguay) under min mest kreativa tid ( 11 år). Det du säger är ju självklart….och det är självklart där också. (Sydamerika) ALLA vet detta. Men inte här. Va fan sysslar vi med här?

   Hincha

   7 februari, 2013 at 23:45

   • Det finns feminister där också…men de har läppstift och högklackat…Machistas har ju mamma skapat…

    Hincha

    7 februari, 2013 at 23:54

    • Jag tycker du skall läsa den artikel jag länkade till 🙂

     Lasse Wilhelmson

     8 februari, 2013 at 10:24

 5. Näthatet: en turk anser att hon hatas mest av alla http://www.newsmill.se/artikel/2013/02/07/rasism-och-kvinnohat-h-r-ihop
  En judinna piper något om humanism för att vinna politiska poäng http://www.newsmill.se/artikel/2013/02/07/tala-om-m-nniskor-inte-fl-den-och-volymer, i sina ambitioner att ÖKA massinvandringen till Sverige.

  Förortskärring

  8 februari, 2013 at 10:51

 6. så man sår får man skörda. Hatet är Manipulatis senaste vapen i syfte att slå sönder samhället. Jag hatar ingen men dessa nyttiga idioter får en att känna riktig vrede. Det är de som mobbar resten och försöker att skrämma allmogen till lydnad. Jävla pack. Åk till Nordkorea.

  sync99

  8 februari, 2013 at 20:17

  • ”Som man sår får man skörda” heter det. Det är från gamla testamentet. ”För lata svin är marken alltid frusen” är också en radda meningslösa ord som tål att sägas igen.

   Vickan Eremita

   8 februari, 2013 at 20:30

   • ”bara pigor har tråkigt”

    gotiskaklubben

    8 februari, 2013 at 22:54

   • tack professor för rättelse.

    sync99

    9 februari, 2013 at 14:30

 7. Hipster-vänsterns bögkollektiv och dess känsloyttringar: http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/glom-inte-det-goda-fina-hatet_7901138.svd

  Förortskärring

  10 februari, 2013 at 08:45


Kommentarer inaktiverade.