Gotiska Klubben

BASE jumping: Jeb Corliss ”Grinding The Crack”

BASE jumping överträffar det mesta jag sett i mitt liv. Kolla 01:40 i nedan video. Helt otroooooooligt. Det bara svischar förbi en gubbe i luften. 🙂 Undrar fortfarande om detta är äkta eller trickfilmat.

Fick en artikel på Twitter om extremsporter: ”Extreme Sports as a Context of Implicit Whiteness” av Kevin MacDonald Något av det mest spännande jag läst. Det kanske sitter i rasen, trots allt. Älskar kopplingen till Beowulf som görs i artikeln.

Ref: BASE jumping wiki

Written by gotiskaklubben

7 februari, 2013 den 09:03

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Supernajs asså!

  Förortskärring

  7 februari, 2013 at 09:51

 2. Har extremsporten något med ras att göra? Absolut om vi tar fasta på Spenglers definition av ras. Definierar man däremot ras enligt någon biologinördig formel, så knappast. Hur många av våra egna förfäder till drängar och pigor ägnade sig åt sånt här? Hur som helst, basejumping verkar spännande men hängflygning verkar mer som att försöka härma en stor rovfågel. Helt otroligt!

  Markus Andersson

  7 februari, 2013 at 10:25

 3. Rörande ”Context of Implicit Whiteness”, regim-tv lanserar ett nytt program med namnet ”Kultureliten”
  http://www.svtplay.se/video/1010955/del-1-av-5
  En fråga till panelen är bla: ”När går vår Västerländska civilisation under?”
  .
  Jag är dock inte inbjuden till programmet trots att jag är en jävel på att baka!

  Förortskärring

  7 februari, 2013 at 10:45

 4. Det finns ärliga och skitfulla våghalsar som klarar sig utan tredubbla fallskärmar, fritidskläder och slipper vara animerade mot en bluescreen. T ex dessa otroliga ryssar som faktiskt gör något som är roligt och farligt på riktigt:

  Klippet är tydligen barnförbjudet men youtuba ”homemade russian bungyjump”, livet blir lite mer på låtsas efter man sett henne hoppa.

  Vickan Eremita

  7 februari, 2013 at 12:08

 5. tja i det klippet som kommer först när detta är klart heter grounded, där räknade han lite fel på hoppet så nog är det på riktigt hehe appropå att vara nära backen och så

  robban

  7 februari, 2013 at 14:48

  • Du har säkert rätt och han slaskar förhoppningsvis ordentligt när han slår i marken. Men kan vi inte vara överens om att vi ska sluta titta, läsa och höra på människor i fritidskläder som kräver vår uppmärksamhet?

   Vickan Eremita

   7 februari, 2013 at 15:27

 6. Husvagnssemester är också impicit white. Räcker gott för mig. Om jag vore yngre då skulle det vara annat dock..

  Astrid

  7 februari, 2013 at 19:31


Kommentarer inaktiverade.