Gotiska Klubben

Journalistiken är död, länge leve Trollpatrullen!

trollpatrullenDu som hatar journalister, misströsta inte, deras tid är förbi. Men gläds inte för mkt, för deras nya jobb lär bli Nätväktare och dess myndighet kommer att heta Trollpatrullen.

Och allt betalas av EU – dvs av dej! Räkna med många nya jobb åt Expo, Timbro, Segelora, Judisk krönika, Arena, Neo och allt vad de antinationella organisationerna heter.

Ref: Telegraph Fria Tider

PS Läs Oscars Swartz vältänkta analys av ”Näthatet”: ”Det medieeliten kallar näthat är egentligen ett vrål av maktlöshet”  Svt-Debatt

Written by gotiskaklubben

8 februari, 2013 den 09:53

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Snart kommer skattefinansieringen av de ljugande papperstidningarna att ersättas av propagandatabloider som alla får gratis i brevlådan, samtidigt som det glapp som nu finns på nätet kommer att täppas till.

  Lasse Wilhelmson

  8 februari, 2013 at 10:31

 2. Käre Got, var inte så negativ. Det blir inget av dessa trollpatruller, censurförslag och övervakningsidéer. Friheten går framåt. ”Censur” och ”internet” går inte ihop.

  Kina och Iran kanske har haft brandväggar och skit men det går aldrig igenom här. Det är bara skrämselpropaganda. Jag är säker på att inre strid inom själva eliten stoppar detta. Det är som presstöd till gammelmedia: det blir inte av, det är tekniskt omöjligt att ge. Det är min förkänsla inför allt detta.

  svensson

  8 februari, 2013 at 14:48

 3. Direkt när jag läste ”troll patrol” så hörde jag Rob Halfords stämma yla denna gamla trudelutt inuti mitt huvud:

  Theeeee trooooolll patrooool!

  dubium

  8 februari, 2013 at 16:37

  • trudelutt?
   södertörn?

   halford

   8 februari, 2013 at 17:28

  • You say yes
   I say no

   En Halford text i Gotens smak.

   halford

   8 februari, 2013 at 18:11


Kommentarer inaktiverade.