Gotiska Klubben

Vill ni se en häxa från Helvetet, varsågoda, här kommer hon, Katarina Mazetti

Katarina Mazetti ifrågasätter mordförsöket på Hedegaard Fria Tider

Written by gotiskaklubben

12 februari, 2013 den 06:03

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Dagerlind påpekar något väsentligt: mycket av dagens elände, liksom det mångkulturella hatet går att härleda tillbaka till Aschberg (jude) och Schulman (jude). Förresten, vem är den där Turken som står bredvid Dagerlind och himlar med ögonen?

  Förortskärring

  12 februari, 2013 at 09:11

  • Tja, översittaren Aschberg härmade bara TV i USA, och utfrysning av oliktänkande har en lång tradition i Sverige. Lugna dig litet med juderiet är du vänlig.

   gotiskaklubben

   12 februari, 2013 at 11:49

   • Jamen det var ju det Förortskärring skrev: ”härmade” (kan härledas)….Men om skiten kommer från TV i USA så är det OK, alltså? (nä det tror jag inte du menar).. Vilka krafter sprider dessa sk. hate speech och sedan vill lagstiftar mot det?- Kolla ordentligt vilka krafter som vill förbjuda det de själva varit upphov till. Hela jävla svenska median är medskyldig! Fantastisk föreställning vi fick ta del av igår på direktsänd tv. Det verkar faktiskt som det börjat röra på sig

    Hincha

    12 februari, 2013 at 18:40

    • Gillar inte att man skriver ”jude” bakom varje namn och gör judiska kopplingar om allt. Så enkelt är det. Det fanns så mkt annat i denna debatt på Publicistklubben som var intressant att notera. För er som är enbart är intresserade av judiska frågor och kopplingar, välj en annan blogg än Gotiska Klubben.

     gotiskaklubben

     12 februari, 2013 at 22:34

 2. […] Publicistfilm på Goten […]

 3. Dagerlind var mycket bra, lugn och balanserad…
  I motsats till vissa andra.

  Svenne

  12 februari, 2013 at 17:58

 4. Vår intellektuella elit, hahaha… Hur lågt får man falla? Varför finns ingen debatt FÖR svenskar? Jag ser den uppiskade stämningen som en väl planerad psy op mot oss; censur, självcensur, gilla läget, ha permanenta skuldkänslor för att man t ex är en man, en svensk, inte vill solidarisera sig med alla världens ”människoöden”, utplåning av Jaget till förmån för Manipulatis alla kollektivistiska agendor som de levererar löpande. Masshysterin är ordet och den senaste modeflugan; näthat och alla talking heads är helt hysteriska på det temat, på kommando! Nej, man får stanna, andas in och långsamt ut och inte drabbas av masspsykos. Det sunda och det förnuftiga är numer bannlyst. Sverige har förvandlats till dårarnas slutstation.

  sync99

  13 februari, 2013 at 14:42


Kommentarer inaktiverade.