Gotiska Klubben

Gustav Kasselstrand är ingen småborgare, han vågar gå emot SD-strömmen


Svårt att inte imponeras av Gustav Kasselstrand (SDU). Jag får rysningar av honom.  Ena sekunden tycker jag han är en ung kille som reagerar för snabbt och känslomässigt, andra sekunden känns Gustav Kasselstrand som en av de tuffaste och tydligaste svenska politiker jag nånsin stött på. Han är konsekvent i sin kritik av SD-ledningen. Vad har han i bakfickan? Fortsätter han så här blir han snart utesluten ur SD, eller…? Har Kasselstrand ett nytt parti i tankarna? Bryta ut SDU ur SD till Svenska Demokratiska Ungdomspartiet. Fan vet. Kanske är det någon form av statskupp på gång inom SD? Jag hänger nog på Gustav i vilket fall. Han har både ryggrad och attityd. Vågar gå emot strömmen. Så ska stora ledare vara. Heja Gustav!

Written by gotiskaklubben

13 mars, 2013 den 18:58

Publicerat i Gotiska Klubben

14 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ha ha…skvallertidning fyra bokstäver….den var klockren, 10-0 till Kasselstrand i ett svep!

  Micke

  13 mars, 2013 at 19:08

 2. Håller med dig Goten, han e grym. Expo har för länge sen slutat att ringa mig för en intervju. Sista gången frågade hen försiktigt: ”Du kanske inte vill?”. Nä, just det sa jag och la på 🙂

  Lasse Wilhelmson

  13 mars, 2013 at 19:19

  • Fullkomligt älskar att Kasselstrand söker konflikt så här. Detta handlar inte om att hålla med om det ena eller det andra. Bara att han vågar vara sig själv och ha en egen ståndpunkt är oerhört imponerande.

   https://twitter.com/DraganKlaric/status/311903497249513472

   gotiskaklubben

   13 mars, 2013 at 19:28

 3. Han konfronterar för att få skiten i partiet synligt.

  Sten

  13 mars, 2013 at 19:56

 4. Jag tror att Supergurra ryker. Jag menar, han är nationalist och tror på sånt nazistiskt strunt som att alla folk har rätt till ett eget land, även de arabiska stollarna som kallas för palestinier. Nu kommer nationalisten och Jüngerapologeten Ehn förmodligen uteslutas pga ”ideologiskt avvikande” beteende, en avvikelse som Åkesson och hobbysionisten Söder förmodligen jämställer med halalslakt, gaskammare och 40 000 miljarder minareter.

  Samtidigt läcker någon eller några inom SD information till underrättelsetjänsten Expo och allehanda skvallerbloggar så fort det är någon stackars SD-nationalist som inte kröker ryggen inför den politiskt korrekta partiledningen med smilfinken Åkesson i spetsen. Tur att SD i alla fall har kvar Kenta Ekeroth i partiet, vem ska annars filma partikamrater på fyllan samt åka ner till Israel och posera på ockuperad mark med camouflagemålning i fejan och den israeliska krigsmakten, för att på kvällen sen inmundiga en kosherslaktad supé med Shas rasistiske partiledare och rabbin Ovadia Yosef (han som tycker att alla goyim ska vara slavar åt den ädla mästarrasen judarna), jo jösses vilket skönt gäng det kommer att vara kvar i SD när sopkvasten har sopat klart. Vi får glädja oss åt att PK-partiet SD åtminstone tror på ”öppen svenskhet”.

  Christian H (@DIF117)

  13 mars, 2013 at 19:59

 5. det börjar lukta mögelost i SD styrelserummet. Dags att vädra ut lukten.

  sync99

  13 mars, 2013 at 21:06

 6. Men är det önskvärt med en palatskupp i SD? SDs öppna svenskhet representerar faktiskt väldigt väldigt många människor? Integrerade invandrare, halvsvenskar, adoptivbarn et al? Och så kompakt korkad som den käre medelsvenson faktiskt är, så, tja? Nu umgås jag mest i välbemedlad, Stockholmsanstruken medelklass och gissningsvis är dumheten och småsintheten och egoismen större där. Men ändå? SvP finns ju för nationella, SD finns för väldigt många andra människor? Varför inte låta SD vara SD så att säga. SD splittrades ju faktiskt just på grund av frågan om etnisk nationalism eller inte etnisk nationalism? Sen är det tragiskt att det gick som det gick med ND. Men det kan ju faktiskt inte SD rå för?

  MartinA

  13 mars, 2013 at 21:33

  • Det jag stör mig på är hyckleriet och fulspelet inom SD. Ruttna partier som säger en sak men gör något annat har vi redan gott om i Sverige, sån här chikanering av kompetenta medlemmar tyder på en osund partikultur och är inget som jag gillar att se hos förmenta ”sverigevänner”, någon jävla ordning ska det va’ i ett parti 🙂

   Men visst har du en poäng i att judar, integrerade zigenare, HBTQ-folk och sverigevänliga kurder oxå måste ha ett sverigevänligt alternativ att rösta på.

   Christian H (@DIF117)

   13 mars, 2013 at 21:54

   • Jag tror det är mer arvet efter socialdemokraternas långa långa maktinnehav som vi lider av. De mejade ner varje form av struktur som skulle kunna erbjuda motstånd, från Palmes eliminering av kanslihushögern medelst depatements och verks mångdubbling och ämbetsmannaansvarsavskaffande. Till socknars avskaffande och kommunsammanslagningar vilket garanterade att människor lokalt kom att styras av främlingar. Därmed möjliggjordes korruptionen av människors lokala företrädare.

    Spelet om makt kommer alltid vara fult och hårt, sådana är politikens villkor. Visst är det möjligt att SDs PK-hysteri kan leda till en kompetensurholkning och kanske nån sorts haveri för SD och det vore inte bra. Och SDs samarbete med expo är extremt läskig. Men i det stora hela tror jag att SD ideologiskt ligger rätt. Men till syvende och sist så kan SD inte existera om de gör avkall på sitt invandringsmotstånd, det är ju deras politiska syfte och vad som ger dem röster. Det enda som kan rädda vår existens långsiktigt är ekonomisk kollaps. Medans vi väntar på den så är det bra om Åttklövern släpper in så få kolonisatörer som möjligt.

    MartinA

    14 mars, 2013 at 06:49

 7. Det finns idag sju partier i riksdagen som de flesta som läser denna blogg inte har någon som helst respekt för. Den bästa lösningen är kanske att ett mer utpräglat nationellt parti kommer in i riksdagen vid sidan om SD. Om detta parti är Kasselstrand eller SVP eller något annat vet jag inte.

  https://twitter.com/search?q=patrik%20ehn&src=typd

  http://oskorei.motpol.nu/?p=6617

  http://princip.motpol.nu/varfor-ar-ernst-junger-kontroversiell/

  https://www.flashback.org/t2095327

  http://nyheter24.se/nyheter/politik/740837-patrik-ehn-utesluts-ur-sverigedemokraterna

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16412244.ab

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1403678-patrik-ehn-sd-utesluts-ur-partiet

  http://www.expressen.se/gt/patrik-ehn-utesluts-ur-sverigedemokraterna/

  gotiskaklubben

  14 mars, 2013 at 04:45

  • Visst kan ett ungdomsförbund bryta sig ut och bilda parti. Det skedde i detta land på 30-talet. Högerpartiets ungdomsförbund, Sveriges nationella ungdomsförbund, bröt sig ur och blev partiet Sveriges nationella förbund.

   Detta för oss dock ut i alltför radikala marker. Men visst går det rent operativt. Och då får man ju representation i riksdagen direkt tror jag, där väl Kasselstrand sitter. Ett sådant parti skulle göra stor marginalnytta. Jag skulle gärna rösta på ett sådant parti eller på Thomas Jacksons kommande högerradikala parti.

   Jacksons parti kommer att vara invandringskritiskt, dock ej etnokratiskt. Om Kasselstrand bildade parti skulle han, om han var smart, skärpa retoriken kring svenskhet etc, utan att ha krav på raslagar à la SvP. Metapolitisk, men inte realpolitisk radikalisering.

   Det är sådant som fångar folk. De vill ha det parti de ”upplever” som mer eller mindre av någon viss profil. En tydligare nationalistisk profil skulle ge ett Kasselstrand-parti god skjuts i opinionen tror jag. Tiden är mogen för det nu. Rasistämplar mm har tappat effekt och medelsvensson är beredd att rösta på vad som helst som bringar förändring.

   svensson

   14 mars, 2013 at 10:04

 8. Senaste tidens uppdagade småaktigheter, som till råge på allt förmedlas via partiläckor i skvallerpressen(!), befäster kritiken mot SD som ett anti-intellektuellt parti – och det retar mig.

  Är inte Kasselstrand med på valbar plats i riksdagsvalet blir det ingen SD-röst.

  Silver

  15 mars, 2013 at 03:06

 9. Ta en tom partisedel från SD och skriv Kasselstrand som kandidat. Om tillräckligt många gör detta så kommer han in i riksdagen.

  Lars

  15 mars, 2013 at 12:05

 10. gotiskaklubben

  16 mars, 2013 at 08:05


Kommentarer inaktiverade.