Gotiska Klubben

CrispyKreem: ”som att vara gift med nån som släpar hem alla katter hon hittar”

CrispyKreem2

CrispyKreem i högform: ”VM i hyckleri enligt mig. Antingen står man upp för helt öppna gränser och förklarar hur det ska fungera på rådande premisser (EU-medlemskap, skattefinansierat socialt skyddsnät m.m.) eller så accepterar man avvisningar och att de ofrånkomligen är trista och stundtals uppslitande och orättvisa till sin natur. Man kan inte gå i fackeltåg med ”ingen är illegal”-plakat och samtidigt rösta på ett parti som är för reglerad invandring, dvs samtliga åtta i riksdagen.

Den typen av hycklare borde tvingas gå runt med en nationalekonom i släptåg, och så fort de öppnar käften om sina visioner ska ekonomen dra fram miniräknaren och berätta hur många miljarder det som sas kommer att kosta, samt ge alternativ på andra kostnader man måste dra in på.

Att dessa idioter har rösträtt är som att vara gift med nån som släpar hem alla katter hon hittar, utan hejd. När huset är fullt och halva hushållsbudgeten går till kattmat och kattsand så säger man att hon måste sluta för annars måste vi sälja bilen. ”Jaha så du vill att katterna ska DÖ? Ska dom DÖ PÅ GATAN? Dom här söta?” ”Jamen fatta, vi har inte råd.” ”Allt får inte handla om pengar! Har du ingen EMPATI?”

Hopplöst.”

https://twitter.com/Kebnekaisa/status/312702532801683457

Written by gotiskaklubben

16 mars, 2013 den 10:31

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hyckleriet och invandringen är gränslöst, liksom den Judiska staten.

  Lasse Wilhelmson

  16 mars, 2013 at 11:52

 2. Sverige – världens socialbyrå.
  Vill du bli försörjd resten av livet? Åk till Sverige, kasta passet, ljug ihop en historia, och multikultiivrarna på migrationsverket och socialkontoret kommer ge Dig allt Du önskar… För i Sverige är allting gratis, gatorna flödar av mjölk och honung. I Sverige är det bara dumma svennar som arbetar hårt och betalar skatt. De är så inavlade, så barbariska, att de inte förstår bättre. All utveckling kommer ju utifrån.

  Om katter: Alla ska vi dö någon gång. Vad föredrar du? Att dö på gatan, eller att dö bortglömd på ett äldreboende i nedskitna blöjor? (Ironi)

  Svenne

  16 mars, 2013 at 14:09

 3. Svensk migrationspolitik är baserad på önsketänkande, både från invandrarnas, politikernas och väljarnas sida. Det jäkliga är att det finns åtta riksdagspartier med 349 riksdagsledamöter, men ingen vill diskutera migrationspolitiken som en helhet. I synnerhet råder en stor inkonsekvens i resonemanget om att ”öppna gränserna”; mina liberala kollegor tror att kostnaden för invandring betalar sig i det långa loppet och är en investering. Mm, men ”investeringen” sker med mina skattepengar, och med dagens utveckling verkar det vara si och så med utdelningen av denna investering. I vart fall ser jag inte någon avkastning för min egen del…

  Peter Harold (via mobil)

  16 mars, 2013 at 14:30

 4. Du Goten som gillar vassa Flashback-användare: https://www.flashback.org/sp42654437

  Argus

  26 mars, 2013 at 12:40


Kommentarer inaktiverade.