Gotiska Klubben

Peter Wolodarski och Dagens Nyheter talar antinationellt klarspråk

Fria tider Peter WolodarskiDNs nye chefredaktör, Peter Wolodarski, ser judisk ut, har ett judiskt namn, bejakar judisk tradition och kultur, vilket sammantaget innebär att han är både judisk, antinationell, osvensk och mångkulturell.

När skribenter med anknytning till SD – Roland X och Benge Runfalk – kallar Wolodarski för  ”svensk journalist” har de fel.

Att som Fria Tider kalla Wolodarski vänsterliberal är inte heller korrekt, enligt min uppfattning, liberaljudisk eller klanjudisk är mer sanningsenligt.

DN under Peter Wolodarskis ledning kommer radikaliseras avsevärt i massinvandringsfrågan. DN kommer bli långt farligare än Aftonbladet. Vi kommer att se attacker mot i stort sett allt som är svenskt.

Ni som inte känner till svensk lagstiftning angående Hets Mot Folkgrupp är inte välkomna att kommentera denna artikel.

* * *

https://twitter.com/Kebnekaisa/status/313186153660547073

Written by gotiskaklubben

17 mars, 2013 den 07:51

Publicerat i Gotiska Klubben

24 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Ni som inte känner till svensk lagstiftning angående Hets Mot Folkgrupp är inte välkomna att kommentera denna artikel.”

  hört talas om något som kallas ”civil olydnad” gotis? – eller ska jag kanske kalla dig ”bror duktig” fortsättningsviis?

  eller inbillar du dig i ditt mörker att de illegala invandrarna följer ”svensk lagstiftning” kanske?

  men det är klart – politiskt korrekta kulturmarxister av alla de slag anser ju att svenne ska rätta sig efter den ”svenska lagstiftning” som utpekar honom som förövare och veta sin plats i de mångkriminella helveten som sakta men säkert skapas på svenskt territorium

  svenne ska även rätta sig efter de påstådda ”internationella konventioner” som enligt vår statsminister sverige ingått och som enligt samme statsminister innebär att sverige är tvunget att föra en EXTREM massinvandrings-politik

  SDs åkesson bad i en riksdagsdebatt att statsministern skulle tala om vilka ”internationella konventioner” som avsågs men innan dessa påstådda konventioner sett offentlighetens ljus får man anta att de ännu så länge endast existerar i statsministerns fantasi

  ps
  för övrigt anser jag att man ska;

  avskaffa presstödet!

  namnge STASI-agenterna!

  zeno

  17 mars, 2013 at 08:09

  • Tack för att du respekterar Gotiska Klubbens regler. 🙂

   gotiskaklubben

   17 mars, 2013 at 08:12

   • du drar förhastade slutsatser bror duktig

    zeno

    17 mars, 2013 at 08:13

    • Nej, sånt sköter spamfilter åt Klubben. Skribenter som uttrycker sig alltför hatiskt mot judar kan vara a) nazister b) judar c) vilket troll som helst och jag är inte intresserad av att städa efter andras hat. Manar därför till försiktighet i ordval.

     / Bror Duktig

     gotiskaklubben

     17 mars, 2013 at 08:30

     • en klok konstruktör av en tryck-kokare ser till att det finns en pys-ventil där över-trycket kan pysa ut så att inte hela skiten flyger i luften när trycket blivit tillräckligt högt

      dårarna som för tillfället styr skutan sverige vill inte ta till sig att det jäser och kokar i folkdjupet och försöker därför täppa till pys-ventilen genom att skylla på ”nät-hat”

      trycket stiger för varje dag bror duktig, och snart har det nått kritiska nivåer

      zeno

      17 mars, 2013 at 08:47

     • När jag startade min blogg för fyra år sedan, bestämde jag mig för att den skulle vara dels ett arkiv för mina artiklar, dels ge en del grundläggande info från andra. Många ville att jag skulle ha kommentarsdelen öppen. Jag vill dock inte ägna min tid till att vara barnvakt åt troll. Bättre att skriva riktiga artiklar och spendera tid med riktiga barnbarn.

      Lasse Wilhelmson

      17 mars, 2013 at 08:52

 2. Nu får du väl ändå ge dig. Med ”svensk journalist” så menar man, journalist som jobbar på svenska i Sverige, oavsett rötter.

  Kallar man Alice Teuodorescu ”rumänsk journalist”?

  Kallar man Thomas Gür ”turkisk journalist”?

  Det låter märkligt i sammanhanget. Och egentligen ointressant. Wolodarski skriver det hans chef vill att han ska skriva.

  MetalHeadViking

  17 mars, 2013 at 09:01

  • Eftersom sverige redan tagits över och domineras av de som inte vill att sverige skall vara svenskt. Så är ordet ”Svensk” viktigt. Skriv hellre ”journalist i sverige” än svensk journalist.

   MartinA

   17 mars, 2013 at 09:10

   • En ”journalist i Sverige” kan vara vem som helst som är journalist. Kanske tom en korre från Washington. Bara de befinner sig i Sverige.

    En svensk journalist är rimligen en journalist i Sverige som skriver på svenska, för svenska läsare, oavsett vilka rötter.

    Ska vill DNA testa varje journalist för att definera vad man ska benämna dem? Det är väl ändå ganska opraktiskt.

    MetalHeadViking

    19 mars, 2013 at 00:49

 3. Goten har rätt. Rösträtt i en stat skall naturligtvis endast dess medborgare ha. Även svenska medborgare kan dock vara ”osvenska”, liksom icke-judar kan vara ”judiska”. Det senare gäller i varierande utsträckning inom alla riksdagspartier med mera, men i synnerhet för SD och Expo. Och då pratar om gener eller etnicitet, utan om mentalitet.

  Lasse Wilhelmson

  17 mars, 2013 at 09:12

 4. gotiskaklubben

  17 mars, 2013 at 09:19

 5. DN är inte farliga. Du hävdar det Goten men jag tror inte det. Istället skulle jag vilja anse att de ”anfaller sig till döds” med absurda artiklar som ”rösträtt för papperslösa” (ledarstick idag) och känslomanipulation i kvadrat. Jag skrev idag detta i en tråd på Flashback:

  https://www.flashback.org/sp42506563

  ”[V]ad DN gör här är att vända klockan tillbaka till 90-talet med försök att rasiststämpla hela Sverige och hota med fackeltåg mot rasism varje tisdag och torsdag. Men, märk väl, denna ”hårda” linje är bättre än att man har salongsmässiga artiklar av Bolling och Hagerman som säger att svenskar inte existerar. Så jag ber om mer rasiststämpling, mer etnicitetspropaganda, mer DN-krav av typen ”rösträtt för papperslösa”. Det är en taktik som, 2013, efter ”etniska svenskar finns”, Behrang Miris nederlag, järnrörsgate, SSU:s misslyckade kampanj på Flashback, debaclet för ”Vita kränkta män”-sidan mm, är en säker väg till nederlag för massinvandringsregimen.”

  svensson

  17 mars, 2013 at 09:50

 6. Man kan bara konstatera att Gomułka et al. visste vad man gjorde. Wolodarski, Sarnecki, ”Åberg” med flera hade väl lyckats fördärva Polen om de fått hållas.

  Argus

  17 mars, 2013 at 10:08

  • du vet inget. du pratar strunt. din kännedom om världen är på 7-e klassens nivå. du vet förmodligen inget om judar och kommunism heller.

   sync99

   17 mars, 2013 at 20:45

   • Och du har en språkkänsla som skulle göra en SFI:are glad, men knappt någon annan. (Svenska språkregler påbjuder till exempel att man skriver ut ental.) Nu när vi har klarat av artigheterna kan vi gå över till själva sakfrågan. 🙂

    Tro mig, min vän, jag vet alldeles för mycket om ”judar och kommunism”. Du själv kan till att börja med fastställa tro eller etnicitet på kommunismens urfader, Karl Heinrich Marx. (Friedrich Engels verkar dock ha varit enbart tysk.) I samma veva kan du googla vem som hjälpte de ryska revolutionerna med att förmedla ekonomiska medel och vem som stod för dem.

    Det är annars en historisk abnormitet att det är samma grupp, inte personer, som är ursprunget både till kvartalskapitalismen som femårsplanerna.

    Åter till Gomułka: I ett omtalat tal 19 juni 1967 i samband med sexdagarskriget kallade han polska judar för ”femtekolonnare” och påstod att de stödde sionism. Detta ledde till en antisemitisk utrensning där ett stort antal judar, ofta intellektuella, fördrevs.

    Argus

    17 mars, 2013 at 23:16

    • Ja, pogromerna i Polen slutet av 60-talet var början till Berlinmurens fall. De judiska kommunistfunktionärerna fick fly, bl.a. till Sverige, de tappade makten successivt till etniska kommunistiska polacker som var mer mottagliga för katolska kyrkan, Lech Walensa kunde få ökat inflytande och Solidaritet bildades som sådde frö i ÖstTyskland. Det var Katolska Kyrkan som befriade Europa från den judiska kommunismen, det vet alla kloka men judisksvensk media håller tillbaka informationen.

     Thomas Jackson

     18 mars, 2013 at 22:20

 7. Kan goten byta ut ”sätt” mot det korrekta ”sett” i fjärde raden från slutet?
  /Liebe Grüsse, Richard.

  Goten sa: Tack! 🙂

  Richard

  17 mars, 2013 at 10:52

  • Härligt att det finns fler korrekturläsare. Jag trodde att jag var ensam.

   Jag är uppvuxen med bilderna från koncentrationslägren och i en familj där det aldrig talades om folks ursprung. Att vara antisemit eller rasist var det lägsta och mest otäcka man kunde vara. Tyvärr har jag successivt fått revidera min syn på vissa folks självvalda ”exceptionalitet”. Jag beundrar det judiska folket, men jag har insett att som grupp är de inte mina allierade.

   Anna

   17 mars, 2013 at 20:47

 8. gotiskaklubben

  17 mars, 2013 at 14:57

 9. http://bonnierhotet.wordpress.com/

  En fantastiskt bra och välskriven artikel om historien bakom Bonnier, dess makt och intriger, hjärntvätt av svenskarna finns på länken ovan – Bonnierhotet. Läses snabbt igenom med stor behållning.

  Thomas Jackson

  17 mars, 2013 at 19:12

  • Tack för artikeln. Ska läsa den senare.

   gotiskaklubben

   18 mars, 2013 at 07:37

 10. […] Peter Wolodarski och Dagens Nyheter talar antinationellt klarspråk […]


Kommentarer inaktiverade.