Gotiska Klubben

Stefan Jacobsson (SvP) ”Öppet brev till alla sverigedemokrater”

svenskarnas partiGotiska Klubben kommer under våren att sätta sig in i och försöka förstå vad Svenskarnas Parti vill. Vi är inte säkra på dem på något sätt. Men en sak är helt säker: Sverige behöver ett svenskt och nationalistiskt parti i Riksdagen.

Nedan följer ett öppet brev från Stefan Jacobsson (Svp):

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

”Bästa Sverigevänner,

Det är bekymmersamt att läsa och höra om sverigedemokrat efter sverigedemokrat som uteslutits ur partiet på de mest besynnerliga grunder. Att se hur människor som har offrat sina resurser, sin tid och sin energi på att åstadkomma förbättring i det här landet blir svikna och förrådda av det parti som de har gett så mycket för gör ont i oss alla.

En gång i tiden stod Sverigedemokraterna upp för det svenska folket, de kämpade för att Sverige åter skall bli svenskt. Men i takt med att man växte så urholkade man samtidigt sina ideal och sin politik. Tiden då man inte förnekade det svenska folkets existens är nu för länge sedan förbi; nu hör man mest prat om att ”vem som helst kan bli svensk”, att ”svenskhet bara är en fråga om kultur” och om ”nolltolerans”. Det låter helt enkelt som vilket annat riksdagsparti som helst.

Efter riksdagsinträdet har Sverigedemokraternas partiledning intensifierat sitt arbete med att försöka bli en del av etablissemanget, istället för att utmana det. Detta har gett upphov till att en rad företrädare lämnat sina poster i förtvivlan, ilska och i sorg. För många andra väntas uteslutning, man passar helt enkelt inte längre in i ledningens syn på partiet. Detta arbete har eskalerat den senaste tiden och resulterade idag i att ytterligare tolv nationalister blev uteslutna ur partiet.

Jag har den största respekt för alla som engagerar sig i att förändra utvecklingen i Sverige till det bättre, och vill sträcka ut min hand till er som blivit drabbade. Det finns ett alternativ där det inte är fult att vara nationalist. Ett alternativ där man inte anses obekväm för att ha haft kontakt med nationalistpartier i Europa, eller för att ha tipsat om “politiskt inkorrekt” litteratur. Svenskarnas parti är på stark frammarsch, och trots att partiet grundades så sent som 2008 och har arbetat i kölvattnet av SD:s riksdagsgenomslag, så är vi idag väl etablerade runtom i landet. Vår medlemsutveckling talar för sig själv och under förra året ökade partiet med strax över 100 procent nya medlemmar. Hos oss finns en väl fungerande organisationsstruktur och en gräsrotsaktivism över hela landet med flera aktiviteter varje dag, ni är välkomna att bli en del av detta och att vara med och fortsätta utveckla partiet.

Många av era tidigare partikamrater inom Sverigedemokraterna har redan funnit sin plats hos oss. Såväl gräsrotsaktivister som kommunfullmäktigeledamöter från många delar av landet har sällat sig till våra led. Inom Svenskarnas parti är det, till skillnad från hos Sverigedemokraterna,  högt i tak och vi har inga problem med diskussioner − även kontroversiella sådana.

Vi sätter svenskarnas intressen i första rummet och vi räds inte att ta upp politiskt inkorrekta frågor när det krävs. Vi tar striderna som Sverigedemokraternas partiledning för länge sedan erkänt sig besegrade inför. Vi är för ett svenskt Sverige och det är inget vi skäms för, det är något vi är stolta över!

Så hör av er till oss; via telefon eller e-post, delta i ett informationsmöte, eller varför inte gästa vår internationella konferens Vision Europa nu i helgen? Ta första steget för att ansluta er till Svenskarnas parti, den växande nationalistiska folkrörelsen.

Med vänliga hälsningar

Stefan Jacobsson
Partiledare för Svenskarnas parti”

http://www.svenskarnasparti.se/2013/03/19/oppet-brev-till-alla-sverigedemokrater/

Written by gotiskaklubben

20 mars, 2013 den 04:54

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. SD är det mest israelvänliga partiet i riksdagen, där alla partier stödjer den judiska statens existens som är sionismens kortsiktiga mål. Sionismen omsluter både ”vänster” och ”höger” ideologiskt och politiskt. Det skrev jag om redan för 10 år sedan, utan att fullt ut förstå, i min första artikel om Moses Hess och Karl Marx http://lassewilhelmson.wordpress.com/2004/01/01/sionismen-mer-an-traditionell-kolonialism-och-apartheid/, men nu senast mycket tydligt i mitt svar till Åsa Lindeborg i ”Nu granskar vi skiten” http://lassewilhelmson.wordpress.com/2012/12/01/svar-till-asa-linderborg-i-aftonbladet/

  Är sionismen ”svensk”?

  Vad är sionismen? http://lassewilhelmson.wordpress.com/vad-ar-sionismen-3/

  Lasse Wilhelmson

  20 mars, 2013 at 09:37

 2. Vill du veta mer om partiet är du alltid välkommen att höra av dig till någon av partiets representanter, även partiledaren Stefan Jacobsson är förvånansvärt lätt att nå, eller som jag själv skulle vilja rekommendera, besök den stora internationella konferensen Vision Europa där flertalet av Europas större nationalistiska partier kommer vara representerade och som vilken SvP anordnar. Jag skall själv dit för första gången i år efter att ha hört idel goda ting om förra årets upplaga och kommer se fram emot de många chanserna till att träffa likasinnade från hela Europa och diskutera kring de ödesfrågor vi står inför.

  Själv är jag medlem i SvP och stolt över detta. Jag ser faktiskt inte att det finns något annat alternativ för de människor som inser hur den demografiska situationen tillsammans med SD’s kontinuerliga ideologiska förfall än att engagera sig i SvP. Det är inte ett perfekt parti, och som det ofta påtalas är detta av godo eftersom vi alla ges stora möjligheter inom partiet att arbeta gemensamt för att bygga vidare på grunden- framstegen vi ser hela tiden inom partiet är en direkt följd av detta och att det är högt i taket internt. Det är klart att jag är färgad av min tid inom partiet, men det är något jag även hör av de många tidigare SD:are och ND:are som numera är medlemmar i SvP, att internkulturen, den gemenskapskänsla och den framåtanda som råder inom partiet är något utöver det vanliga. Jag har hört flera tala om den som ”befriande” efter den kvävande internkultur av rädsla som råder inom SD, t.ex.

  Det blir i vilket fall som intressant att se vad Gotiska Klubben kommer fram till om SvP.

  Christopher Pedersen

  20 mars, 2013 at 09:44

 3. Den osunda angiveri- och interna partikulturen i SD tas emellanåt upp i Radio Framåt, här särskilt intressant: http://youtu.be/92auJDQ_0x0?t=1h9m45s

  Silver

  20 mars, 2013 at 11:10

 4. Fritt citerat från Snaphanen, Angela, 19 mars kl 20:58:

  ”Rösta eller ej?

  De är inte värda våra röster. De är inte värda att ha ett folk ens som de kan ”rida på” utomlands på alla toppmöten och lyxmiddagar. Utan ett folk och ett land att företräda, hade de inte kunnat åka på ett endaste toppmöte och fått känna sig viktiga.

  Det är VI som ger dem möjligheten att ha ett kul och intressant liv. Varför ska vi ge dem möjligheter de inte förtjänar? Lyxlöner de inte förtjänar?

  Jag röstar inte för dem, jag röstar för Sverige för svenska folkets skull. Svenskar tillsammans kan rösta bort dem. Allihop! Ta tillbaka vårt land och våra rättigheter, för oss, barnens och barnbarnens skull!”

  Sofia

  20 mars, 2013 at 12:48

 5. SvP är väldigt intressanta, jag känner en del – mycket pålitliga -de talar betydligt mer sanning än lögnarna på SVT och SR. De får min röst 2014. Kommer de över en procent så blir det riksdagen 2018.

  Thomas Jackson

  20 mars, 2013 at 19:28


Kommentarer inaktiverade.