Gotiska Klubben

Topless Jihad = visa pattarna!

Jag tycker dom här kvinnorna är modiga. Samtidigt gillar jag inte det amerikanska språkbruket. Analys? Någon. Ref: Topless Jihad Fria Tider

”Fuck Your Morals”

-

”My Body Belongs To Me, And Is Not The Source Of Anyone’s Honour”

Written by gotiskaklubben

5 april, 2013 den 19:26

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pussy Riot och Femen är finansierade av Soros. http://www.counterpunch.org/2012/08/23/the-secret-history-of-pussy-riot/ för att med ”feminism” slå mot kristendomen med mera. Den kända affichen från franska revolutionen har oxå en barbröstad kvinna.

  Finns väl nån slags judisk/revolutionär/marxistisk/feministisk tradition här som används för olika syften. Befrielse alltså. Kanske handlar det om att spränga gränser och bryta tabun för att understryka budskapet och peka ut patriarkatet som huvudfienden. Varför nu dessa män skulle ta illa vid sig har jag aldrig förstått. För de riktar sig väl inte till bebisar, de kan ju vara ”hen”? Och alla gillar väl tuttarna, även de som exponerar dem? Exhibitionistiska böjelser kan nog oxå dra till sig utövare av dessa protester, utöver pengar.

  Men jag är ju bara en överårig vit heterosexuell man. Och det är kanske så att felet med oss är att vi inte förstår denna ”tradition”. Vi behöver nog tolkningshjälp av en feministisk psykoalalytiker, eller av killarna (?) som gjorde rapvideon om våld mot svenska politiker. De verkar ju ha gott om testosteron. Killarna alltså … ser kanske föreställningen som en invit till gangbang?

  ”Budskapet” fungerar nog olika i olika sammanhang. Ibland är kanske syftet bara att skapa förvirring.

  Ja, Ja ….

  Lasse Wilhelmson

  5 april, 2013 at 20:52

  • Bra genomgång. Fan vet. Blir svårt i vilket fall att inte sympatisera med pattvisarna oavsett om de triggas och utnyttjas av propagandister.

   Noterbart är det också att media undviker anti-islamska pattvisare men publicerar gärna ryska.

   http://cyo-iran.blogspot.se/2013/04/cyo-april-4th-stockholm-support-of-amina.html

   gotiskaklubben

   5 april, 2013 at 21:15

   • Menar du att du förstår eller att du inte förstår. Är det inte så att pattar kan precis som religioner och ideologier ha både ljusa och mörka sidor och användas såväl för förtryck som för befrielse 🙂

    Lasse Wilhelmson

    5 april, 2013 at 21:39

 2. Den sparkande gubbens inställning behöver ingen intellektuell analys………..

  Sofia

  5 april, 2013 at 21:39

  • Nu var det ju inte gubben vi diskuterade. Men jag har alltid undrat över yngre vackra kvinnors febläss för äldre lite korpulenta skalliga män. Om det är deras ekonomiska och samhälleliga status som drar, eller om det är likheten med bebisar.

   Men det var kanske lite off topic här, för gubben verkar ju arg 🙂 Frågan är på vad?

   Lasse Wilhelmson

   5 april, 2013 at 21:50


Kommentarer inaktiverade.