Gotiska Klubben

Björn Söder (Sd) talar enbart via Expo, Aftonbladet och SvT

Eftersom SD-toppen valt att göra sig otillgängliga och varken samtalar eller debatterar med regimkritiker, fri media och bloggare utan istället kommunicerar via Expo, Aftonbladet och SvT, är risken uppenbar att en förtroendekris uppstår.

I samband med uteslutningen av Patrik Ehn sa Björn Söder, enligt Expo:

”Att ‘gilla’ något på Facebook är, oavsett hur man själv ser på det, att beteckna som ett ställningstagande.”, slår Söder fast. Medlemmarna uppmanas även att vara försiktiga med vad de länkar till på sociala medier.

”Vid tveksamma fall bör man alltid markera på avstånd om man nödvändigtvis måste länka till just den källan. I allmänhet rekommenderar vi att man alltid länkar till ursprungskällan som ofta återfinns hos den etablerade pressen.”, skriver Björn Söder.

Så här står det i Sverigedemokraternas ”Kommiunikationsplan 2014”:

Sverigedemokraterna länkar

Jaha.  Låt oss se vart dessa råd från Björn Söder kan leda. Nedan bild visar tydligt hur etablerad media kan ljuga och förvränga en nyhet, medan Fria Tiders avslöjande om bluffen visar hur viktig social och fri media är. Såväl Avpixlat som Realisten och ett antal bloggar länkade till Fria Tiders avslöjande.

Nu vill jag att Martin Kinnunen och Björn Söder kommentera detta: Ingår dessa tidningar i undantagsfallen, eller hur ”reflekterar” ni här?

Fria Tider avslöjar: Så hetsade media mot funktionshindrad kvinna i Göteborg

etablerad media

Written by gotiskaklubben

9 april, 2013 den 06:24

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. RE: ”Att ‘gilla’ något på Facebook är, oavsett hur man själv ser på det, att beteckna som ett ställningstagande.”

  Ställningstagande för vad?

  Jag tycker något! Jag har en åsikt! Inte skall ett tyckande eller en publicerad åsikt Får man inte tycka längre i landet? Skall denna typ av åsiktsregistrering verkligen fortsätta?

  Å andra sidan: ”Vid tveksamma fall bör man alltid markera på avstånd om man nödvändigtvis måste länka till just den källan. I allmänhet rekommenderar vi att man alltid länkar till ursprungskällan som ofta återfinns hos den etablerade pressen.”

  Det är alltid bra att ha något/någon som ”tar smällen”……..men detta med gillaknappen känns inte bra då offentligheten kan skicka informationen till de mest ”vrickade” ställen…….

  oldman94

  9 april, 2013 at 08:46

 2. Björn Söder vill vara kompis med Expo och han anser att SD ska ta avstånd från bloggar som värnar det svenska folkets intressen. Denna länk gillar inte BS, se stapeldiagrammet över inkomster där BS är med, i egen hög person!

  http://janmilld.wordpress.com/2013/04/08/parasiterna/#comments

  Sofia

  9 april, 2013 at 08:48

 3. […] Gotiska Klubben: Björn Söder talar enbart via Expo och pk-media. (9 april 2013) […]

 4. Det är underligt att Björn Söder och Jimmie Åkesson ständigt uttalar sig medier som vill fylla upp Sverige med miljoner invandrare och som dessutom har massa andra otrevliga agendor. Björn Söder & Co vill däremot inte sammanblandas med medier där deras väljare (eller kanske f.d. väljare) finns. Björn Söder inser att han och Åkesson behandlas mer okritiskt av Expo, Aftonbladet och Expressen och därför umgås de hellre med pk-pressen än med äkta Sverigevänner. Det är skäl nog att ogilla SD:s partiledning och deras uteslutningshysteri. Ajöss med SD.

  bojkottaaftonbladet

  9 april, 2013 at 10:46

  • Människans psykologi är sån att man vill bli accepterad av dem man identifierar sig med och som finns i ens egen sfär. Det är faran för SD. De vill bli ”en i gänget”. Avståndet mellan ledningen och de som är SD:s väljarbas tycks öka exponentiellt. Förlorar de sin väljarbas kommer partiet att splittras eller folk kommer att gå till SP. De får inte glömma sitt uppdrag.

   Anna

   9 april, 2013 at 23:12

 5. SD är en trojansk häst sen länge. En kontrollerad opposition. En ventil i diktaturen Sverige som styrs av SM; Socialmoderater på uppdrag av de sanna makthavare. Allmänna val är ett skådespel och därför snackar alla politiska talking heads så mycket om frihet, öppenhet och demokrati. Naiva köper den falska varan. Hur länge till??!! Kanske när Borg kommer att dammsuga hela landet för att rädda ”samhällsbärare”; våra fyra onda systrar aka zombiebanker som har spekulerat 4 ggr Sveriges BNP? sd håller tätt om just det. De, i likhet med alla andra, lyder bra och rör inte temat.

  sync99

  9 april, 2013 at 12:50

  • Lobbying???

   oldman94

   9 april, 2013 at 14:14

   • Lobbying har ett annat och mer korrekt namn; korruption.

    sync99

    9 april, 2013 at 15:21


Kommentarer inaktiverade.