Gotiska Klubben

Är Azzam Tamimi en ”ökänd antisemit”?

azzam tamimi

När Aftonbladet kallade Lasse Wilhelmson ”ökänd antisemit” blev Gotiska Klubbens svar att intervjua honom. Till skillnad från 08-media är vi demokrater och lyssnar på alla. Nej, nej, nej, vi håller inte med Wilhemson i allt. Och det är inte det saken handlar om.

Idag är det Dr Azzam Tamimis tur att bli kallad ”ökänd antisemit” och utan möjlighet att få försvara sig och sina åsikter. Denna gång i Expressen. Det finns en arrogans, en naivitet och en uppsvälld självgodhet som gränsar till det horribla i det svenska mediasamhället. Här hängs människor ut på löpande band och ingen jävel är ens intresserad av vilka de är.

azzam_tamimiSå här står det i wiki om Azzan Tamimi:

”Azzam Tamimi (sometimes spelled Azam Tamimi; born 1955) is a British Palestinian academic and political activist. He is currently the director of Institute of Islamic Political Thought in London and appears regularly on Al Jazeera, Press TV and other Arabic and English language television stations. He frequently publishes opinion pieces in The Guardian….”

Inte vem som helst alltså. Vi frågade Azzam Tamimi om han var en ”ökänd antisemit” och han svarade så här:

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/322224590711582721

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/322233627909963776

Written by gotiskaklubben

11 april, 2013 den 07:17

Publicerat i Gotiska Klubben

2 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tamimi är en ”ökänd antisemit” som samarbetar med USrael.

  Lasse Wilhelmson

  11 april, 2013 at 21:24

 2. Dreven i gammelmedia kommer nu allt tätare. Mer av samma. Detta är naturligtvis ingenting annat än ett uttryck för desperation hos dem som driver dem. Detta innebär att allt fler ”vanliga” människor kommer att undra över vad f-n som händer, förstå det som är sjukt och till slut få nog. Vad händer då?

  Men visst är det förunderligt att de som driver dreven inte förstår detta? Eller så gör de det, men kan inte göra något annat …

  Det är nog så. att de har målat in sig i ett hörn.

  Lasse Wilhelmson

  11 april, 2013 at 21:52


Kommentarer inaktiverade.