Gotiska Klubben

Här ljuger Åsa Linderborg om Svenskarnas Parti

Gotiska Klubben ber härmed om ursäkt för att vi kallat Åsa Linderborg för en slyna. Det var onyanserat. Hon är en häxa, en riktigt otäck jävla häxa som ser lögn och manipulation som sina främsta arbetsverktyg. Här manipulerar hon den okritiska och småkorkade Stina Lundberg Dabrowski med en lögn som Stina i sin tur vidarebefordrar till Janne Josefsson i form av en fråga. Frågan ställer nästan Josefsson, men han hämtar sig efter några suckar. Summa: svensk journalistik när den är som allra mest oärlig och falsk.

Fråga: Kanske Linderborg blandar ihop SvP och SMR? Nä, knappast, hon kan dessa organisationer innan och utan. Hon gör ett medvetet och strategiskt val när hon ljuger.

Att Linderborg ljuger om Svenskarnas Parti bekräftas av både SvP-organet Realisten och SMR, vilka var de glada gossarna Åsa mötte i Gamla Stan.

https://twitter.com/Par_Sjogren/status/324110490219470848

Written by gotiskaklubben

17 april, 2013 den 06:37

Publicerat i Gotiska Klubben

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. …och Gelert Tamas vill byta ut alla Svenskar på ledande poster mot somalier, romer och albaner:
  http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/det-ar-dags-att-sluta-sjunga

  Förortskärring

  17 april, 2013 at 07:00

  • Är halvvägs i den nya boken ”Invandring och mörkläggning” och kan bara konstatera att jag själv, liksom många andra, under lång tid låtit mig bli grundlurad. Inte så att jag varit omedveten om problemen, men att jag inte själv aktivt sökt sanningen om den svenska invandringspolitiken och invandringens konsekvenser för det svenska samhället. Den dystra bild som framträder, gör att jag undrar över vad mina barnbarn kommer att få uppleva …

   Lasse Wilhelmson

   17 april, 2013 at 08:32

 2. Som du vet Goten, så har jag grubblat en del över hur folk tänker, speciellt Åsa Linderborg på senare tid. Hon har ju kommit med upprepade osanningar av ärekränkande art inte minst mot mig. Jag tror helt enkelt att det är ideologin som styr. När den egna världsbilden hotas så uppstår en rad blockeringar. Reptilhjärnan tar över frontalloben – känslorna tar över förnuftet. Psykologer kallar det för regrediering. Detta fenomen finns även hos en del som kallar sig för nationella och andra, i första hand de onämnbara.

  Ju mer ”hot” mot den egna världsbilden, desto mer känslostormar, en slags överhettning, som förblindar. Då blir ”lösningen” att placera in alla ”hot” i det fack som den egna världsbilden definierar som sin motsats – ett ”vi och dom”, utan mellanting eller nyanser. Detta är ju ganska uppenbart när hon bland mycket annat definierar min blogg – främst ett arkiv för de 80-tal artiklar jag skrivit, alltid med ett antisionistiskt perspektiv – som ”högerextremistiskt” och att jag därför borde lagföras.

  Åsa Linderborg är intressant eftersom hon personifierar marxismen/vänstern och bekräftar dess antiintellektualism, vilket verifieras av att merparten av denna ”vänster” inte reagerar mot detta. Detta beteende grundar sig på ett stamorienterat tänkande (tribalism) och är därför rasistiskt orienterat, liksom den judiska mentaliteten (Jewishness). Jag har i fler olika artiklar påvisat eller antytt detta samband, mest tydligt uttryckt i relationen mellan Karl Marx och Moses Hess redan i begynnelsen, men har ännu inte fäst allt på pränt. Här avses främst vänstersionismen, men ett liknande samband finns vad gäller högersionismen och en del nazister.

  Även lögnen har två sidor, den medvetna och den omedvetna. Jag tror faktiskt att Åsa Linderborg ljuger omedvetet, vilket ju i och för sig är en ganska vanlig och trist företeelse, men med sin ställning i svensk media så får hennes upprepade lögner ett stort genomslag. Benämningen häxa kan dock misstolkas. De var ju tidvis utstötta kloka gummor 🙂

  Hon horar helt enkelt åt sin husbonde och bekräftar hans röst, eller är ”presstituerad” om man vill uttrycka samma sak lite mer neutralt.

  Du har en sällsynt förmåga att få mina tankar att gå igång, tidigt varje morgon, Goten. En morgon med solsken, tuppar som gal och veden som väntar på att bli huggen.

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/03/24/ar-varlden-eller-lasse-wilhelmson-upp-och-ner-intervju-av-jan-milld-i-mars-2013/

  Lasse Wilhelmson

  17 april, 2013 at 08:23

  • Jag uppfattade vissa passager i ditt inlägg som att Åsa Linderborg har judisk bakgrund. Stämmer det?

   Sofia

   17 april, 2013 at 10:45

   • Jo Sofia, som du själv skrev och som tydligt framgår av hennes pappas namn (Andersson) är han antagligen inte riktigt svensk, säkert jude eller somalier. Hennes mamma är nog någon form av resande folk som haft sin husvagn på mamskilnadsgatan för att ha nära till jobbet som hora kombinerat med arbetet som riksdagsledamot på regeringskansliet.

    Saga Götaland

    17 april, 2013 at 12:46

   • Många icke-judiska svenskar är mer ”judiska” än många judar. Jag avsåg mentalitet. Har ingen aning om Åsas härkomst.

    Vänstern är i stor utsträckning filosemitisk på grund av Karl Marx och judarnas dominerande roll i ryska ”revolutionen” med mera vilket leder rakt in i sionismen.

    Lasse Wilhelmson

    17 april, 2013 at 13:31

    • Tack för svaret 🙂
     Kanske var Vera Rolanders mor en av De Utvalda?
     I så fall blir det en evig stamlojalitet och fientlighet mot goyim. (I de flesta fall, tycks det som).

     Sofia

     17 april, 2013 at 13:46

     • Judisk bakgrund utan judisk identitet är inte något problem. Snarare kan ett stänk judeblod i svenskar bidra med både etnocentriskt tänkande och slughet, något vi lider desperat brist på. Det är VI som blir utrotade, inte judarna. Följaktligen är judarna bra och vi är dåliga. Om vi försvinner kan vi inte på något sätt hävda att vi är bra. Vi kan bara konstatera att vi inte var livsdugliga.

      Johan

      17 april, 2013 at 22:35

 3. Åsa Linderborgs mormor som samlade på nålar/bilder av 1:a maj, Lenin, hammaren och skäran, Fred och Socialism och TV-tornet i Östberlin.
  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2071&artikel=2020869

  ÅL´s mor: Tatjana ”Tanja” Linderborg född 1943 i Västerås, VP politiker, riksdagsledamot 1994-2002 för Västmanlands län. Framför allt aktiv i lagutskottet som ledamot från 1994 och dess ordförande 1998-2002.

  ÅL växte upp i Västerås, dotter till landstingsrådet och riksdagsledamoten Tanja Linderborg och den svenske metallarbetaren Leif Andersson (som hon gjort karaktärsmord på i en självbiografisk roman). Genom föräldrarnas engagemang i VPK, blev ÅL intresserad av politik redan under barndomen. Vid 13 års ålder blev hon medlem i Kommunistisk Ungdom, senare innehade hon ett politiskt förtroendeuppdrag för VPK i Uppsala Kommun.

  Sofia

  17 april, 2013 at 11:05

 4. Jag tror Åsa Linderborg är en vanlig svenskuppfostrad stackare som av en eller annan anledning fått mkt dåliga karaktärsegenskaper, därför ljuger och manipulerar hon.

  Att hon kan fortsätta beror nog på att folk är a) för korkade för att upptäcka hennes lögner b) för rädda för att avslöja henne.

  Hennes problem idag beror dels på hennes attitydproblem, dels på hennes okunnighet, dels på att hon försökt bedriva ett flerfrontskrig hon inte behärskar.

  gotiskaklubben

  17 april, 2013 at 12:01

 5. Helst ville hon nog säga att det var Sverigedemokrater som marscherade.

  Björn

  17 april, 2013 at 13:33

 6. regimens språkrör skall totalbojkottas. de är som barn; kräver ständig uppmärksamhet eller värre; som narcissistiska psykopater som tål inte opposition och överkompenserar med hat, lögner och förtal. lär från fd östblocket; en massiv bojkott av MSM och PK propaganda. De sprider endast gift och efter att ha läst vilken artikel som helst en känsla av avsmak. man kan bemöta dessa konstnärer i falskhet med skratt. man kan inte ta de på allvar. se de som förvuxna barn som borde gå ut och sparka boll istället. det funkade allright i det röda paradiset och det kan gå vägen även här.

  sync99

  17 april, 2013 at 16:33


Kommentarer inaktiverade.