Gotiska Klubben

Polisen: Rikslarm efter ”Dövstumma” som försökte köra ihjäl 64-åring i Varberg

polisen varberg

VARBERG Rikslarm är utfärdat efter två mörkhåriga män (zigenare?)  i 30-årsåldern som försökt köra ihjäl en man som konfronterat dem i Varberg där de utgav sig att samla in pengar till en påhittad ideell organisation, ”Dövas förbund”. Exponerat har mer info om händelsen.

Så här skrev Polisen i går kväll:

”Dråpförsök i Varberg

En 64-årig man påkördes av en personbil i centrala Varberg på torsdagskvällen vid 18.15 tiden. Vittnen gör gällande att påkörningen var medveten. Fordonet accelererade innan påkörningen och flydde sedan från olycksplatsen.

Den 64-årige mannen hade konfronterat två män som utgav sig för att vara ”dövstumma” och samla in pengar till ”Dövas förbund”. Eftersom 64-åringen under gårdagen uppvaktades av två andra personer med samma budskap och nu läst i media om denna verksamhet som misstänks vara rent bedrägeri ville han få dem att sluta med verksamheten. När andra personer anslöt och försökte fotografera männen flydde männen till en bil som de hade parkerat på en parkeringsplats i närheten.

När bilen kördes hastigt från parkeringsplatsen kördes den omotiverat upp på trottoaren där 64-åringen befann sig. Mannen träffades och kastades upp på motorhuven och slog i vindrutan på bilen. Han fördes i ambulans till Varbergs sjukhus. Polisen har inga närmare uppgifter om den skadade mannens tillstånd.

De två männen som flydde i bilen beskrivs som ca 30 år och mörkhåriga. Bilen de flydde i är av sedanmodell, guldmetallic och troligen från mitten av 90-talet. Bilen var franskregistrerad. Vindrutan på bilen är sprucken eller krossad.

En förundersökning har inletts med brottsmisstanken, dråpförsök.
Ett gränslarm har sänts ut efter bilen och männen.

– Utifrån de initiala vittnesuppgifter som vi fått från personer som befann sig på platsen var påkörningen helt avsiktlig och därför arbetar vi nu med ett dråp-försök, säger kommissarie Anders Norberg på Hallandspolisens krimjour.

– Vi är angelägna om att hitta männen och det franskregistrerade fordonet som är guldmetallicfärgat och har en krossad vindruta.

Pressmeddelande från
Polismyndigheten i Hallands län

Datum för pressmeddelande
2013-04-18 20:30
Publicerad: 2013-04-18 20:59.”

Kommentar: Det är inte acceptabelt att ärliga människor drabbas på detta sätt när svenska politiker förvandlar Sverige till en lekstuga för allehanda brottslingar. Fortsätter denna politiskt sanktionerade fars kommer medborgarna snart ta lagen i egna händer. Vi är mkt nära en sådan situation i Sverige.

Gotiska Klubben tar tacksamt emot eventuella fotografier från händelsen.

Ref:  Bildbevis: Organiserade bulgariska zigenartiggare i Malmö Exponerat

Ref: SR GP FT GT

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/325099638174646272

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/325106524953395200

Written by gotiskaklubben

19 april, 2013 den 04:36

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Denna nyhet finns på flera av de mest besökta nyhetssiterna på nätet och jag undrar därför hur mycket till som det behövs för sjuenighetens mest verklighetsfrånvända väljare att fylla i linjerna mellan punkterna?

  Argus

  19 april, 2013 at 06:00

 2. Att man aldrig får dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro. Du är som en startmotor Goten. Min spontana tanke var direkt dövas förbund?, De dövas förbund, De rättfärdigas förbund, zigenare och judar, ”tribalism”, botten och toppen på ”the foodchain” … Snart renderar väl sådan tankar fängelsestraff.

  PS Den obildade kan googla på De rättfärdigas förbund 🙂

  Lasse Wilhelmson

  19 april, 2013 at 06:38

  • Men Lasse då, du är ju helt fixerad vid judar. En judisk åkomma? 🙂

   Topic: Fick svar av polisen efter min notering om gula bilar:

   gotiskaklubben

   19 april, 2013 at 06:52


Kommentarer inaktiverade.