Gotiska Klubben

Att försöka förstå aperiet inom SD

Detta har hänt:  Markus Wiechel (sd) har skrivit  ”satans jävla aphelveten”” på en chat 2011 efter att ha bevittnat en film om en vidrig häxbränning i Afrika. Expressen får en utskrift från chatten från en utesluten SD-medlem och ställer Wiechels ”rasism” mot Jimmie Åkessons ”Nolltollerans”. Drevet startar.

Ja ja, det är jättebarnsligt det hela. Men det är inte min poäng. Googlade ”Wiechel Kasselstrand” och fann denna artikel som redogör för de två huvudfalangerna inom SDU. Läs den, sedan blir det uppenbart vilka som kan ha tipsat Expressen.

Det hela påminner om de våldsamma vendettorna  inom Ny Demokrati på 80-talet. Att bara tro att det handlar om ideologi är nog litet naivt. Det handlar lika mkt om pengar och om makt. Ref: Flashback

markus wiechel

Written by gotiskaklubben

26 april, 2013 den 07:10

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. det är lungt gotis – åkesson vet nog vad han pysslar med – än så länge är åkessons SD en framgångs-saga som rekordmagasinet säkert skrivit om ifall blaskan funnits kvar

  vad jag förstår så toppar åkesson laget och partiet – och det gör han förbannat rätt i!

  zeno

  26 april, 2013 at 07:56

  • Nolltolleransen hjälpte SD att bli av med vissa dumskallar, helt klart, men drabbade samtidigt duktiga medarbetare som uteslöts pga idiologiska skäl.

   SD riskerar nu att bli urvattnat och därtill tjänstgöra öppet mål för interna och externa krafter som vill använda sig av Nolltolleransens mediala effekter för att uppnå sina syften.

   gotiskaklubben

   26 april, 2013 at 08:32

   • kan så vara men genom nolltoleransen så sätter ju åkesson även press på de andra partierna att rensa ut sina företrädare för ”vedervärdiga åsikter” – således tror jag att det var åkessons nolltolerans som i förlängningen tvingade såssarna att rensa ut omar

    eller tror du att såssarna tagit intryck av breviks slakt av norska såsse-ungdomar som straff för att de norska såssarna (enligt brevik) aktivt islamiserat norge och att de svenska såssarna med omar-utrensningen ville undvika ett svenskt utöya?

    det finns ju de som inte tror att brevik var ensam – och han skrev ju själv i sitt ”manifest” att han hade kontakt med andra likasinnade – så det skulle ju i.o.f.s. kunna vara som så att såssarna fått rådet(av polisiära myndigheter?) att rensa ut omar för att undivka terrorhandlingar av verkliga eller föregivna ”tempelriddare”

    nåt är det som vi inte fått veta som ligger bakom i vilket fall – man väljer inte en styrelseledamot enhälligt för att bara några dagar senare under förnedrande former tvinga fram hans avgång för att hans församling bjudit in talare som SÅSSARNA SJÄLVA bjudit in!

    zeno

    26 april, 2013 at 09:01

   • Måste tänka på att när man visar att man rensar ut folk som gör bort sig, så kanske man samtidigt attraherar vettiga personer som i grunden har starka Sverigehjärtan, men tidigare ej ville förknippas med osmidiga korkskallar.

    Jag gillar det SD gör just nu. De försöker bli rumsrenare för att attrahera massorna i större utsträckning, och på det viset få fler röster, vilket i sin tur förhoppningsvis leder till att en Sverigevänlig politik får större genomslag i vårt rike. Alla som avskyr de nuvarande mångkulturen borde rösta på SD, även om man inte håller med dem om allt. Vi måste vara enade för att styra skutan åt rätt håll. Baby steps.

    Björn

    27 april, 2013 at 22:38

 2. Ja, det är väl knappast i detta fall ”araberna” eller ”muslimerna” som verkar inom SD, Expo, Expressen med mera för att bryta ner Sverige och splittra svenskarna i de onämnbaras och deras uppdragsgivares intressen.

  Lasse Wilhelmson

  26 april, 2013 at 08:44

 3. Att du ens, Goten, bryr dig om vad som står i Expressen är en gåta. Mainstream media är på väg att bli helt irrelevant. HELT irrelevant.

  Bojkotta MSM, ignorera skiten! Så går vi vidare till nästa nivå: ett fritt Sverige.

  svensson

  26 april, 2013 at 10:40

  • Jag intresserar mig för hur Expressen manipulerar SD när de slänger fram sina rasist-nyheter. Samt för hur olika personer inom SD använder media för att hämnas på varandra.

   gotiskaklubben

   26 april, 2013 at 17:01

 4. Wiechel tillhör Erkeroth och Bieler stammen och kommer därav få stanna kvar i partiet oavsett vad. Här gäller ingen nolltolerans för skandaler. För dessa stamfränder gäller supertolerans.

  Stina

  26 april, 2013 at 13:39

 5. Analysera det här, din gamla glazade radiomast. Det ær här det händer, historiskt och riktigt, för alltid:

  Vickan Eremita

  27 april, 2013 at 01:23


Kommentarer inaktiverade.