Gotiska Klubben

Jimmie Åkesson har retat upp fotfolket

Det blev inga överväldigande ovationer till Jimmie Åkesson efter den trista partiledardebatten i Svt i går.  Snarare blir angreppen mot honom allt hårdare från nationellt orienterade bloggare och kommentarsfält. Han anses ”blek” ”överdrivet försiktig” et cetera. Av Correns läsare utsågs han dock till den som skött sig bäst under debatten.

ref:  Bojkottaaftonbladet Avpixlat Thoralf Alfsson Fria Tider Flashback

Written by gotiskaklubben

6 maj, 2013 den 07:46

Publicerat i Gotiska Klubben

27 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den fråga man ställer sig är när alla som värnar om Sverige upptäcker att de som befinner sig inuti de två Trojanska hästarna Expo och SD, har samma uppdragsgivare? Nämligen den som är mest drivande i frågan om massinvandring. En uppdragsgivare som även skapat det tabu som omgärdar det som brukar kallas Förintelsen, som bland annat används för att motivera och rättfärdiga de nykoloniala krigen.

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/05/04/gaskamrar-i-auschwitz-med-mera/

  Lasse Wilhelmson

  6 maj, 2013 at 08:13

  • När dom vaknar? Ja det är frågan.

   För att säga det som Ortega y Gasset i La rebelión de las masas : ”Att vara vänster är som att vara höger, dessa oändliga sätt för människan att vara svagsint. Båda är i själva verket olika former av moralisk hemiplegi*

   *(dvs när t.ex. vänstra hjärnhalvan skadas uppstår förlamning i den högra sidan av kroppen och vice versa)

   Det är svagsint att inte kunna gå ”utanför boxen” som det heter numer. Att vara så förlamad i sitt tänk att man inte ser helheten.

   Vänster -högerdikotomin har länge varit förlegat men används fortfarande av makteliten till att paralysera oppositionen…på samma sätt används också den s.k. förintelsen. Förlamning uppstår när obehaglig fakta läggs fram av ”fel” sida så att enda sättet att komma ur den, är genom stigmatisering.

   Hincha

   6 maj, 2013 at 18:10

 2. Fintnir på FB: ”Man gick aldrig in på effekter av den nuvarande folkutbytesinitierade massinvandringspolitiken, varken ekonomiskt eller socialt. Även om (SD) har patent på denna fråga då alla vet vad de vill göra, sänka invandringen, så lyckades ändå inte Åkesson enligt mig att vara mer än ok. Som absolut profilfråga måste man här gå in stenhårt och måla upp kostnadsscenarion, ställa saker mot varandra, komma med lätthanterlig statistik, konkreta åtgärder och framför allt visioner. Att invandringsstopp är det minsta man kan göra för att inte förvärra situationen togs inte ens upp av Åkesson”

  Förortskärring

  6 maj, 2013 at 09:49

  • Du har helt fel. SD måste visa att de inte är ett enfrågeparti som kan föra en debatt utan att ta upp invandringen där alla redan känner till vad de vill.

   Kola Krockodill

   6 maj, 2013 at 12:34

   • Det är väldigt få som känner till vad SD vill i invandringsfrågan. Hur många känner till att SD vill fortsätta med invandring av olika slag? I deras vårbudget framgick det tydligt att asylinvandringen ska fortsätta. Det framgick också att anhöriginvandringen ska fortsätta men i lite mindre omfattning än idag. Dessutom gillar SD arbetskraftsinvandring så mycket att de vill införa ett ”blått kort” för att underlätta arbetskraftsinvandring även från avlägsna länder i andra världsdelar. Hur många svenskar känner till att SD vill ha ett mångetniskt Sverige och hur många känner till att SD inte bryr sig om de etniska svenskarna? Det är bara människor med dåligt omdöme som tror att SD har en politik som kan rädda Sverige. Det är endast Svenskarnas Parti som har en bra politik för oss svenskar.

    bojkottaaftonbladet

    6 maj, 2013 at 14:46

    • Problemet med Svenskarnas parti är att de idag ger sken av att vara ett gäng tvättäkta white-trash, utan någon som helst värdighet, stil eller kompetens. Jag vill ge min röst till dem som så många andra, men de går inte.

     Joakim

     6 maj, 2013 at 23:10

     • Då ska du titta på de här filmerna.


      Om det är viktigare att rösta på någon som har ”värdighet” ska du rösta på Göran Hägglund. Jag tror att du inser att varje individ behövs i kampen för Sveriges överlevnad, även människor som är ”white-trash”. Om lågutbildade människor har förstånd att vilja försvara Sverige medan ”högutbildade” inte har det så så väljer jag att sympatisera med de ”lågutbildade”. Om du hade varit med den 1 maj så hade du sett många både värdiga, kompetenta och bra människor. Men eftersom du antagligen själv av ditt inlägg att döma besitter både stil och värdighet så kan du ansluta dig till SvP och bidra till att höja nivån istället för att klaga på folk som faktiskt offrar sig för sitt land.

      bojkottaaftonbladet

      6 maj, 2013 at 23:21

     • Att uttrycka sig så om det tappra gäng som arbetar hårt ideellt för att rädda Sverige det är att vara WT.

      Sofia

      6 maj, 2013 at 23:22

      • Hoppet är ute för Sverige och länderna i väst. Att engagera sig i partipolitik i dessa tider är otroligt naivt. De närmaste år kommer innebära massarbetslöshet, upplopp, inbördeskrig.
       Har man någon slags fallenhet för omvärldsanalys, så distanserar man sig från den här döende världen som kallas Sverige. Flytta ut på landet i byar med likasinnade som vill bort från mångkulturen, bort från Sodom & Gomorra.
       Skapa något nytt, något resistent som står kvar när resten av Sverige inom 10-15 år brinner i lågor.

       Jag respekterar alla i svenskarnas parti för att de vill väl, men det är allt, där slutar min respekt.

       Det är väldigt enkelt, om du kommer till arbetsintervju i sliten t-shirt och jeans, så får du inte jobbet för du visade inte att du var seriös in din strävan om tjänsten. Samma sak med med svenskarnas parti, men här är det ännu viktigare, då ni strävar att representera inte företag utan en hel folkgrupp.

       Att se ner på folk som inte har värdighet, inte kan föra sig…vare sig de är blattar eller svenskar, är en lika stor rättighet som att se ner på alla hycklande 08or innanför tullarna som klickar ”Vi gillar olika” på Facebook, eller att se ner på alla invandrare som väller in i detta land.

       Partiledaren som talade har fattat vad det handlar om.
       Ta nu mitt inlägg för vad det är, konstruktiv kritik och ta till er detta.

       Detta är värdighet:

       Herr Rommel hade vänt sig i sin grav om han sett dagens nationalister.

       Joakim

       7 maj, 2013 at 00:58

       • Köp en gård, skaffa vapen, bli självförsörjande och bygg en kyrka att skapa en ny civilisation kring. Det är västerlandets överlevnad genom apokalypsen.

        Sten

        7 maj, 2013 at 06:07

        • Skillnad på egoism och idealism.

         Att fly undan alla problem och isolera sig från samhället är egoism i någon form. Att däremot agera till försvar för sin nation, sitt folk, sin kommun eller sin ort genom att medverka i politiska sammanhang för att åstadkomma förändringar är hedervärt. Nu när det finns folk och det finns ett parti (Svenskarnas Parti) som försöker göra skillnad så är det närmast en plikt att antingen ansluta sig och arbeta öppet för dem eller att stödja partiet moraliskt, ekonomiskt eller på andra sätt.

         bojkottaaftonbladet

         7 maj, 2013 at 11:21

         • Jared Talyor förklarar vad jag menar med att bygga upp en ny vit etnisk nation (i vårt fall ett homogent svenskt Sverige) med lokala starka organiska samhällen:

          Vilken är den snabbast växande vita befolkningsgruppen i västvärlden?…AMISH!
          De föder i genomsnitt över 6 barn per kvinna.

          Ta de ortodoxa judarna i Israel som ett annat exempel, de förväntas snart vara över 40% av befolkningen.
          De befolkningsgrupper som har starka kulturella, religiösa och etniska band samt sätter familjen högst över allt…konkurrerar ut sina fiender demografiskt.

          Nu säger jag inte att vi måste bära blå hattar och odla skägg, men vi som värnar om de få spillror av svensk kultur och sammanhållningen som finns kvar, måste bygga upp egna samhällen som står emot allt det destruktiva som våra barn matas med från första dagen i förskolan.

          Familjen, självhushållningen, kristendom och sitt egna folk, det är vad ett hållbart lokalt samhälle skall bestå av.

          Joakim

          7 maj, 2013 at 15:26

          • Laestadianer – Skandinaviens Amish – är framtidens svenskar. De är de enda som förökar sig i denna avkristnade avkrok av planeten, tillskillnad från alla nazistnationalister som roar sig med att supa skallen i bitar om helgerna.

           http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=4297&grupp=17201&artikel=5074070

           Sten

           7 maj, 2013 at 19:08

          • Jo det är sant, men för att kunna nå dit måste vi samarbeta i någon eller några organisationer eller sällskap (religiösa, kulturella eller andra). Eftersom svensken inte är så religiös (kristen) så är det kulturella gemenskaper som skulle kunna tillämpas, men idag finns väl inga inom synhåll och då är en bra början att ansluta sig till SvP. De största fördelen med Amish är att de är ”omoderna” de lever traditionellt och har visserligen en del säregna riter för sig (vilka skulle kunna ändras eller modifieras) men hur kan vi hitta en liknande kulturgemenskap i Sverige? Det kan gå, men vem ska börja och hur ska det gå till? Ett scenario är att vi bosätter oss i en viss ort och blir så många att vi dominerar politiken, näringslivet och kulturen. Sedan ser vi till att växa. Men det måste finnas en inkomstgrundande verksamhet för tillräckligt många för att de ska funka. Et annat är att ”importera” Amishkulturen till Sverige och modifiera vissa av deras religiösa uttryck.

           bojkottaaftonbladet

           7 maj, 2013 at 21:51

          • bojkottaaftonbladet 7maj 21:51/

           Precis! Instämmer till fullo.

           Det handlar alltså inte om politik, utan om att återuppbygga själva fundamentet för vad ett livskraftigt samhälle består av: Familjen, självförsörjning, religionen, etnicitet.

           Politik eller ”demokratiska” val är ett instrument som globalister införde för hundra år sedan i Västvärlden för att befolkningar i olika nationer skulle tro att de påverkar sin egen tillvaro genom att gå rösta var fjärde år.
           ——————————————————————————————————-
           Vad gick fel?
           Innan 1950-talet var Sverige ett homogent, konservativt, kristet, puritansk jordbruksnation.
           Idag är Sverige ett ultraliberalt, mångkulturellt, ateistisk, urbaniserad stadsnation…vad gick fel?

           – Steg1, Avkristningen av skolan / 1946 års skolkommission som leddes av socialdemokraten Stellan Arvidsson under Tage Erlanders regering.

           Steg2, Urbaniseringen. Rehn-Meidner-modellen var den ekonomiska modellen som skulle bli början till den svenska landsbygdens död. . Allt orkestrerat av LO.
           Samtidigt genomfördes ihop slagningen av de små sockenkommunerna till storkommuner vilket ledde till en ökad centralisering av makten mot Stockholm.
           Sverige förlorade alltså med ett pennstreck en uråldrig direktdemokrati som vi haft sedan hedenhös, en direktdemokrati som påminde mycket av vad Schweiz idag har.
           Med en ökad urbanisering och förlorad folkligt självbestämmande blev svenskar, som Fredrik Lindsröm kallade sin tv-serie, Världens modernaste land. Ett land som blev mer och mer materialistiskt, egoistiskt och olyckligt.

           Steg 3, Krossa familjen,
           För att krossa den sista bastionen i det svenska samhället, familjen. Tvingande Staten ut hemmafruarna ut i arbetslivet och således tog över uppfostrandet av våra barn. Indoktrineringen kunde börja på allvar och resultat ser vi idag.

           Steg 4, Massinvandringen. spiken i kistan.
           —————————————————————————————–

           Så för att läka oss själva och återta vårt land måste vi:

           – Kristendomen, våra förfäders religion

           – Flytta tillbaka ut på landet, bli självförsörjande i byar.

           – Skaffa fler barn ( inga preventimedel och totalförbjuda aborter) Inte låta andra uppfostra våra barn

           – Arbeta tillsammans inom familjen eller låta frun vara hemma med barnen,

           – Minimal kontakt med samhället utanför

           Jag ser gärna att organisationer som Svenskarnas parti arbetar mot ovanstående mål och inte ödslar tid på partipolitik som är en återvändsgränd.

           Joakim

           8 maj, 2013 at 00:23

        • Alla behöver en handbok i överlevnad:

         http://www.bushcraftuk.com/downloads/pdf/h_overlevnad.pdf

         Sofia

         7 maj, 2013 at 13:16

    • Selv om du har rett, og jeg tror du har rett, så tror jeg er smartere rent strategisk, å fokusere proagandaen på at ursvensker har rett til å overleve som folkeslag de også. Får man en svenske til å forstå at dagens innvandringspolitikk vil bety et folkemord på ursvenskene om den får fortsette, så vil de havne opp hos SvP av seg selv.

     Hvem vet, men klarer man først å få nok svensker til å snakke om at dagens masseinnvandring er et sakte folkemord på ursvenskene, blir det kanskje mulig å kuppe noen av 7-kløvernes partier?

     mediakrig

     7 maj, 2013 at 15:59

 3. Jag såg bara de sista 45 min men partiledardebatter brukar inte vara så underhållande i Sverige. Men ska kolla första halvan imorgon om jämställdhet. Notera här vad Reinfeldt svarar min 35:55-36:17 (dvs ca 7 min innan hela debatten är avslutad) Om klimatpolitik.

  Fråga: Men är det viktigare att göra de här insatserna då utomlands än i Sverige och Europa?

  Reinfeldt: Nja, det hänger ihop tycker jag därför att det som man ofta får betala fem kronor för i Sverige att åstadkomma i klimatreduktion det kan man göra med fem öre i fattiga delar av världen. Och det är för mig en gåta – att rödgröna partier inte vill använda resurserna på det sättet, därför att vi har inte oändligt med resurser, vi måste rädda klimatet på ett resurseffektivt sätt.

  Se ni den uppenbara humorn här? När SD säger att man kan hjälpa hundratals fler flyktingar på plats i närområdet för en viss summa som bara kan komma en enda flykting till del i Sverige – då börjar Reinfeldt rabbla floskler och tappar helt förmågan att tänka. Men när det gäller klimatet – ja då kan man plötsligt resonera om kostnadseffektivitet. Var finns logiken?

  Tanja B

  6 maj, 2013 at 23:07

  • Logik och medmänsklighet lyser med sin frånvaro.
   Alla partiledarna är ”puppets under the same master”.
   Partledardebatten och annat på TV är skådespel för att lura folket.
   Makteliten styr allt bakom kulissen.

   Sofia

   6 maj, 2013 at 23:19

   • Ligger nog en del i vad du säger, varför skulle annars Löfven plötsligt bli inbjuden till Bilderberggruppens möte ett år före valet då marken minst sagt gungar under Alliansen? Fråga är snarare vilken den sista politikern som inte var köpt eller hotad till underkastelse av ”makteliten” var?

    Jag hör själv hur paranoid jag låter men ju mer jag lär mig om maktspel desto svårare är det att undvika. Det enklaste beviset är hur det faktiskt fungerar utan synbar logik OM man inte lägger på konspirationsteorierna. Med filtret ”mer makt och kapital till en utvald skara” på så blir mycket självklart.

    Argus

    7 maj, 2013 at 08:47

  • @Tanja B

   Din retoriska fråga får mig att göra dessa överväganden: Inser Reinfeldt den bristande logiken, så ljuger han i sin argumentation. Inser han inte den bristande logiken så är han obegåvad. Alltså – han är antingen ond eller dum. Kan inte se andra alternativ.

   Gårdagens stora nöje var för mig att höra att Carl Bildt framträdde i Ring P1 och själv talade om vad han hade att säga. Reaktionen från DN och närstående verkade närmast vara att man tyckte Carl Bildt försökte genomföra en statskupp.

   Observator

   7 maj, 2013 at 07:28

  • Om Reinfeldt är köpt eller korkad eller både och kan diskuteras. Vad Jimmie Åkesson borde sagt med eftertryck om han vore folkets man, är att hela 7-klöversekten förefaller köpta eller hjärntvättade eftersom de mot allt sunt förnuft vägrar att ens diskutera massinvandringens konsekvenser. Frågan är tabu för dem. Varför är det så? Vem styr dem?

   gotiskaklubben

   7 maj, 2013 at 07:56

   • Ja- man kan undra om inte Åkesson uppfattade blottan – och då är han ju riktigt vuxen sin uppgift. Eller om han uppfattade blottan men av något skäl inte utnyttjade den. Vad pågår i så fall?

    Observator

    7 maj, 2013 at 09:33

    • Korrektur: skall vara ”och då är han ju INTE riktigt vuxen sin uppgift”.

     Observator

     7 maj, 2013 at 09:35

    • SD´s ledning fraterniserar med denna organisation, som beskrivs här:

     http://expomakt.wordpress.com

     Det avslöjar vem som är SD´s Master.

     Sofia

     7 maj, 2013 at 11:50


Kommentarer inaktiverade.