Gotiska Klubben

Nigel Farage hånas av skotska nationalister (?) på pub i Edinburgh

Skotska nationalister, som dessutom är socialister, antirasister och EU-förespråkare (?) hånar Nigel Farage på en pub i Edinburgh, jagar iväg honom och ropar ”scum” åt honom och att han ska åka hem till sitt land. Hm, inte helt lätt att förstå bakgrunden till detta eller veta vilka som står bakom. Och BBC-vänstern i Skottland utnyttjar situationen för att förolämpa Farage, lyssna här. Man börjar undra om inte den skotska nationalismen är infiltrerad av globalister? Radical Independence heter gruppen bakom auktionen.

Och Nigel Farage gör det inte lättare för oss genom att kalla dem ”fascister”. Total begreppsförvirring här.

”The fact that 50 yobbo fascist scum turn up and aren’t prepared to listen to the debate, I absolutely refuse to believe is representative of Scottish public opinion,” Mr Farage said. BBC twitter Nordfront

Ukip leader Nigel Farage condemns ‘fascist scum’ who forced him to take refuge in Edinburgh pub Telegraph Nordfront

Written by gotiskaklubben

17 maj, 2013 den 11:42

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Känns ”svenskt” på något sätt… ”Fascist scum” som hindrar demonstrationer och möten har vi alldeles för mycket av i Sverige. Nejvisst, här kallar de ju sig för antifascister…

  Svenne

  17 maj, 2013 at 13:29

 2. Jo, det håller jag med om. Det var därför jag först blev så förvånad när det stod ”nationalister” och när Farage kallade dem ”fascister”. Men nu börjar det klarna:

  http://www.guardian.co.uk/politics/blog/2013/may/17/nigel-farage-fascist-barrage-ukip

  gotiskaklubben

  17 maj, 2013 at 14:19

  • Ja, inget sker av en slump…

   Svenne

   17 maj, 2013 at 16:34

 3. De skotske nasjonalistene har kjøpslått med de anti-hvite, og fått lov til å kjempe for uavhengighet for Skottland uten å bli kallt rasister, i bytte mot å støtte multikultur, antirasisme og annen anti-hvit politikk.

  Dette var forståelig, så lenge ikke-hvit innvandring mest var et engelsk fenomen, mens det er blitt suicidalt, når også Skottland trues med folkemord på grunn av ikke-hvit innvandring.

  mediakrig

  18 maj, 2013 at 02:08

  • Skotsk nationalism (SNP) låter som en relativt tunn och ljusröd soppa. Men man kan ändå förstå dem och känna sympati. Tony Blair ljög inte bara om massinvandringen, han ljög även om orsakerna till invasionen av Irak. Det gamla imperiet lever ännu kvar någonstans och jag har full förståelse för dem som inte vill tillhöra det.

   gotiskaklubben

   18 maj, 2013 at 06:44

 4. gotiskaklubben

  19 maj, 2013 at 05:56


Kommentarer inaktiverade.