Gotiska Klubben

Husby kl 23:23: ”Barn, minderåriga, äldre…bortjagade av maskerad polis”

Hittade nedan imbecilla text på twitter. Inte mkt att kommentera. Men värt att notera.
husby

Ensam polisman misshandlas i #husby

Ref: fl ft ap ex

https://twitter.com/gotiskaklubben/statuses/336358411576938496

Written by gotiskaklubben

20 maj, 2013 den 07:04

Publicerat i Gotiska Klubben

16 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Som man bäddar för man ligga, jag förmodar att vi på något sätt förtjänar detta. Detta är nog bara början och i och med att de onyttiga idioterna på Helgeandsholmen gjort sig av med huvuddelen av Försvarsmakten och skickat resten till Långtbortistan så kan vi inte heller återta dessa förlorade delar av landet.

  Argus

  20 maj, 2013 at 07:14

  • Jo, så är det. Vi vet antagligen bara en sak med säkerhet: det kommer bli långt värre.

   gotiskaklubben

   20 maj, 2013 at 07:22

 2. Vi ska varken ha PK-poliser eller blattar som härjar på gatorna. Om någon ska härja ska det vara Svenska Motståndsrörelsen.

  ffdfsfsfdsdfsfdsf

  20 maj, 2013 at 07:20

 3. Invandrare måste förstå hur Polisen arbetar. Att barn avvisas från platsen beror på att Polisen ombesörjer deras säkerhet, är det så svårt att förstå? Nej, minsta lilla ansats tolkas till Polisens nackdel. Det är inte bara beklagligt, det är provocerande. Men låt oss inte skicka utryckningsfordon nästa gång. Låt Husby brinna ner!

  Förortskärring

  20 maj, 2013 at 07:39

 4. Du måste ge mer spinn än så Goten. Att bara lägga upp en tweet som denna får en ju att tänka, va är denna twittrare offer.

  Jag kan förstå din policy med att skriva kort men läsare vill ha en vinkel. Här borde den ha varit: polisen gör sitt arbete men gnälliga invandrare tar på sig offerkoftan. Kanske är detta din vinkel också men i så fall var den otydlig.

  svensson

  20 maj, 2013 at 07:44

 5. Det är vettigt att låta barnen vara ute när det brinner bilar och kastas sten? Halv tolv en söndagskväll?!
  Stoppa invandringen nu, påbörja repatrieringen!
  ”Integration” och ”assimilering” kan ha varit möjligt när det mest etniskt främmande inslaget i Sverige var en enstaka serb på verkstadsgolvet…

  Henrik Hanell

  20 maj, 2013 at 09:08

 6. Bana Bisrat är ordförande i föreningen Megafon. Det är ytterst hon som organiserat detta upplopp som en vendetta för den dödsskjutning av en västafrikan som skedde i veckorna.
  Mycket talar för att Kristdemokraterna kommer att ge denna invandrarförening priset Gyllene Tuppen på årets Nationaldag. Kanske det vänder opinionen. Kanske det gör Bana Bisrat till Sveriges nästa integrationsminister.

  Förortskärring

  20 maj, 2013 at 09:57

 7. Läget vi har idag är just så som våra härskare vill ha det. de vill ha ett samhälle där man låtsas att man inte förstår polisens funktion, uppbackade av spännande svartfolk som inte behöver låtsas att de inte förstår. Dessutom får man stöd av de unga generationerna som är marinerade i marxistisk smörja. Förra veckan läste jag en kommentar från någon nybakad jurist, som skrev att ”på juristlinjen får vi lära oss att polisen är korrumperad” ungefär. Vad i helvete är det för sjuk skola som lär ut sådan skit? Bättre fråga, vilken högutbildad ”jurist” sväljer sådan ofantlig dynga helt okritiskt? Är den faen lobotomerad?

  Marxister har förstört skolan, skrivit om polislagen, infiltrerat rättsväsendet och värst av allt de kontrollerar media och driver propagandan och legitimerar varje enskild idiot som uttalar sig om saker denne inte förstår överhuvudtaget. Igår var också ett par idiot-marxister i SVD och tyckte att polisen skall minsann inte få skjuta på galna och farliga människor med vapen.

  Jag brukar prata om polislagen, för den är ett bra exempel på hur det ser ut när hjärndöda marxister tillåts pervertera en skrivelse jämfört med när skrivelsen är skriven av normala och sunda människor. Svenska polislagen kan jämföras med den finska för att belysa Sveriges problem:

  http://www.notisum.se/rnp/sls/lag/19840387.htm

  http://www.finlex.fi/sv/laki/ajantasa/1995/19950493

  Befallningsrätt t.ex, ett begrepp som överhuvudtaget inte längre finns i svenska polislagen. I den finska däremot är det kort, klart och tydligt definierat. Det finns tre, korta, tydliga paragrafer i finska polislagen osm man medvetet har tagit bort ur den svenska av marxistiska skäl. Dessa tre tydliga paragrafer skulle lösa de flesta av våra problem vi har idag men marxister vill inte lösa våra problem:

  26 §

  En polismans rätt att ge befallningar

  Vid utövning av sina befogenheter enligt denna lag eller någon annan lag har en polisman rätt att i ett enskilt fall ge befallningar och meddela förbud som är förpliktande för var och en.

  10 §

  Utredande av identitet

  För utförande av ett visst uppdrag har en polisman rätt att av var och en få veta hans namn, personbeteckning, eller om sådan saknas, födelsedatum och medborgarskap samt var han kan anträffas.

  En polisman har rätt att gripa en person som vägrar lämna uppgifter enligt 1 mom. eller som lämnar sannolikt falska uppgifter om nämnda omständigheter. Den som har gripits skall friges så snart behövliga uppgifter erhållits, dock senast 24 timmar efter gripandet.

  19 §

  Skingrande av folksamling

  En polisman har rätt att befalla en folksamling att skingra sig eller flytta på sig, om folksamlingen äventyrar allmän ordning eller säkerhet eller hindrar trafiken. Om folksamlingen inte lyder befallningen har en polisman rätt att med maktmedel skingra folksamlingen samt gripa personer som tredskas.

  Den som har gripits skall friges så snart ändamålet med uppdraget har nåtts, dock senast 12 timmar efter att han gripits.

  ————————

  Dessa tre paragrafer reder ut och sätter stopp för mycket av den skit som diskuteras och inträffar daglgien i Sverige. njut också av språket, vi som är uppvuxna i ett marxistiskt land är vana vid oklara flummiga formuleringar som ingen begriper, för att journalister och jurister och lobbyister och politiker osv. skall kunna göra godtyckliga tolkningar. När man läser de finska lagarna så förvånas man, kan livet vara så enkelt? Kan det vara så tydligt? Ja, det kan det. I andra länder kan man förövrigt också bli utbildad till olika yrken på bara några veckor eller månader, inte 2-3-4-5 år som i Marxist-Sverige. Tänk hur livet kunde vara? Så enkelt och bekvämt.

  Nåväl, tillbaka till ämnet. Paragraf 10 där t.ex sätter totalt stopp för hela ”reva-debatten” som pågick i Sverige. Med en sådan paragraf hade ingen debatt kunnat uppstå. Paragraferna tillsammans sätter stopp för ungefär allting polisrelaterat som händer i Sverige. Befallningsrätt går inte att finna i svenska lagen. Identitet och folksamlingar nämns, men luddigt, oklart och spritt. Det är inga tydliga bestämmelser och massor av undantag. Sök själva på orden och jämför vilken jävla abstrakt flum-dynga svenska lagen är.

  dubium

  20 maj, 2013 at 10:40

  • Mkt bra info. Ska försöka skriva en artikel om detta senare.

   gotiskaklubben

   20 maj, 2013 at 10:46

   • Tack, akta dig bara så du inte får allvarlig huvudvärk av att försöka läsa och tolka den svenska polislagen. 🙂

    dubium

    20 maj, 2013 at 11:10

    • Mötte en högt uppsatt polisjurist mitt i sommaren på stranden för några år sedan. Han var ihop med en kompis till mej.
     Jag hade just läst om någon gruppvåldtäkt som skett i Malmö och sa till min kompis:
     – Lyssna nu på detta…hur långt kan det egentligen gå, tror du?
     -Ja, det är för jävligt, svarade hon, det lär behövas flera generationer för att reda ut allt detta med invandringen.
     Då hördes en bit bort på stranden hennes poliskompis viska:
     – Plus två istider!

     gotiskaklubben

     20 maj, 2013 at 11:29

 8. DN flyttar fokus efter Husbykravallerna
  https://www.realisten.se/2013/05/20/dn-flyttar-fokus-efter-husbykravallerna/

  Bra av SVD att påvisa att Megafonen hetsar genom att säga att polisen ”mördat” en man i Husby, uttalandet kommer säkert trigga igång nya upplopp:

  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/megafonen-om-upploppet-i-husby_8189540.svd

  http://www.friatider.se/video-har-sparkar-husby-ungdomarna-den-liggande-polismannen

  gotiskaklubben

  20 maj, 2013 at 12:27

  • Blattebrud: ”jag filma när dom slog polis å allting…”
   Här är ytterligare ett dokument på invandrarens hat mot Svensken, vi som givit dem ett nytt liv, utbildning och jobb: http://www.liveleak.com/view?i=380_1303769874

   Förortskärring

   20 maj, 2013 at 13:37

 9. Apropå juridiken i sammanhanget. Vad Megafonen, och möjligen DN i sin rapportering, sysslar med torde kunna beskrivas som uppvigling:

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Uppvigling

  ”Brottet uppvigling regleras i andra paragrafen i brottsbalkens sextonde kapitel, ”Om brott mot allmän ordning”:

  Den som muntligen inför menighet eller folksamling, i skrift som sprides eller utlämnas för spridning eller i annat meddelande till allmänheten uppmanar eller eljest söker förleda till brottslig gärning, svikande av medborgerlig skyldighet eller ohörsamhet mot myndighet, dömes för uppvigling till böter eller fängelse i högst sex månader.”

  Vad som behövs för att lagföra Megafonen för detta är enbart viljan att göra detta. Det är inte så svårt (som antyds i detta kommentarsfält, som iofs handlade om vad polisen får och inte får göra).

  svensson

  20 maj, 2013 at 16:13

 10. Hoppas ingen civil – eller polishund skadade sig. I övrigt tycker jag det är lika sorgligt att läsa om journalister och invandrare som gnäller som polisrunkare som alltid ska dräggla framför uniform och batong.En sundare reaktion på det ökade våldet i samhället vore att kräva en utvidgning av nödvärnsrätten, värdig ett folk av vikingaättlingar.

  Markus Andersson

  21 maj, 2013 at 01:20


Kommentarer inaktiverade.