Gotiska Klubben

Husby für alle – vakna eller dö!

Samtidigt som polisen daltade med invandrarslöddret i Husby kom lagrådet med sitt uttalande om åsidosättandet av det kommunala självstyret:

”Det ska bli möjligt att köra över motsträviga kommuner som inte vill ta emot ensamkommande asylsökande barn. Enligt grundlagen kan man åsidosätta det kommunala självstyret om allmänintresset skulle kräva det. Ett slags proportionalitetsprincip ska råda, så att vinsten av att inskränka självstyret blir motiverad i det speciella fallet.”

Ref: Riksdag & Departement

Motdraget måste blir att skapa allmänintresse genom att kräva folkomröstningar i Sveriges samtliga kommuner. Det är dags att vakna eller att dö.

Ref: rn ft ft ap re tvitter fl

Written by gotiskaklubben

21 maj, 2013 den 05:50

Publicerat i Gotiska Klubben

19 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kommunalts självstyre? Nej, Landskapens självständighet!

  Martin

  21 maj, 2013 at 06:53

  • Helt enig. Nyttig läsning:

   ”Om Sverige splittrades, vilket landskap skulle bli den starkaste staten?”
   https://www.flashback.org/t1415572

   gotiskaklubben

   21 maj, 2013 at 07:02

   • En koalition mellan Lappland och Västerbotten skulle innehålla väldigt mycket skog, vattenkraft och alla betydande gruvor i Sverige (Kirunavara, Vitåfors, Aitik, Boliden och Kaunisvaara).

    Argus

    21 maj, 2013 at 07:15

 2. Vi är många som vaknat och fått upp ögonen på denna självutplånande invandrings- och migrationspolitik, frågan är vad som krävs för att de andra ska vakna? Om inte en enklav nära dig räcker, vad krävs då? Att din egen altan med gasolgrill och allt brinner upp?

  Argus

  21 maj, 2013 at 07:11

  • Jag tror inte ens det räcker för vissa. Vissa måste kanske dö av mångkulturen innan de vaknar, vad vet jag. Om nu mångkulturen tar deras liv, så är det ändå försent för dem att vakna.

   fm

   21 maj, 2013 at 23:27

 3. Vänsterextremisten Ann-Margarethe Livh (sammanboende med en afrikan) http://sv.wikipedia.org/wiki/Ann-Margarethe_Livh som nässlat sig in i stadshuset, talar om att:
  ”göra verkliga satsningar som lämnar pappret – verksamheter, arbetstillfällen, kultur och skola måste få större resurser för att kunna skapa en hoppfull generation”.
  För bara ett år sedan fick Husby 6 miljoner kronor extra, bara för att bränna på sommarnöjen; alla fick splitternya mopeder, mountainbikes, datorer, fria årskort till gym- och nöjesparker mm.
  Detta helt utan eget arbete eller motkrav.http://moderaterna.net/blog/2012/06/11/joakim-larsson-m-6-miljoner-extra-till-sommarlovsaktiviteter-i-jarva/
  Utöver dessa 6 miljoner tillskjöt man 11 miljoner kronor för ”sysselsättning” under sommarlovet.
  Pengar tagna från Svenska skattebetalare, utbetalat som lön till invandrarungdomar, som sedan använts till att spendera på fet snabbmat, nya mobiltelefoner, glittriga modekläder och saggig disco.
  Som tack för hjälpen, rånar man ett år senare de få Svenskar som bor i området och bränner i första hand upp just deras bilar.
  En jämförelse ger att en hel Svensk kommun (inte en stadsdel) för 9 miljoner, kan göra omfattande infrastrukturella satsningar med 10-års perspektiv för de pengarna.
  Ekonomiska satsningar som inbegriper natur, miljö och skönhet. Satsningar som är uppbyggliga.
  http://lansstyrelsen.se/dalarna/SiteCollectionDocuments/Sv/miljo-och-klimat/miljomal/Dalarnas%20miljömål/Nya%20miljömål%20för%20Dalarna/Konferens%2026%20sept%202012/Barbro-Sterner-120926.pdf
  .
  I Stockholm göder man råttor.

  Förortskärring

  21 maj, 2013 at 09:13

  • Då är det nog detta man försöker upprepa.
   Jämför med Neapel efter 2VK. Jänkarna utlovar en dollar per råttsvans. Detta för att bli av med problemet. Naturligtvis börjar spaggisarna odla råttor då, man är väl inte dum!

   Christer

   21 maj, 2013 at 21:20

  • Kan inte denna vänsterextremist Livh flytta till Afrika där hon troligtvis hör hemma?

   fm

   21 maj, 2013 at 23:20

  • ”Det har aldrig tidigare lagts så mycket pengar på invandrartäta förorter som det görs idag. I Husby är lärartätheten extremt hög, man har nybyggda bibliotek och ungdomsgårdarna har generösa öppettider. Man har öst pengar över föreningslivet och alla skolelever har fått en egen surfplatta.”

   (Richard Jomshof, Svenska Dagbladet)
   http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-avgorande-ar-att-minska-invandringen_8197576.svd

   Förortskärring

   22 maj, 2013 at 11:00

   • Tack Goten!
    Här är en röst från Husby.
    Muhammad Salah säger ”De flesta har inte ens sett en banan innan de kom hit, nu har de rinnande vatten, alla världens frukter hemma, i kylen finns allt från mjölk till choklad, ingen här är fattig, och ändå sitter de och klagar. Och skolan ser alla som ett dagis här, de bryr sig inte. Jag var likadan själv då, men nu, jag är 25 år, så fattar jag att mina föräldrar hade rätt när de brukade jiddra med mig att gå i skolan och få en utbildning. Jag ångrar det idag. Jag försöker komma upp tidigt varje morgon och gå till jobbet. Men de flesta här vill inte jobba. Det är inte synd om dem. Dessa upplopp handlar inte om politik eller socioekonomiska anledningar, det är inte det, glöm det. Alla här har pengar och har det bra”.

    Förortskärring

    22 maj, 2013 at 15:53

 4. Om man VERKLIGEN vill att en MAJORITET av befolkningen i Sverige skall våga ta – steget – , över till den – onda och elaka – sidan i politiken, och FRIVILLIGT vilja låta sig identifieras som tillhörande – de onda och elaka – , som av den etablerade politikerkåren, samt etablerade dagordningsättare inom massmedias kanaler, automatiskt blir identifierade som, och stämplade som, så KRÄVER nog det – konststycket – en enorm tillgång till just propagandasfären.

  Alltså att verkligen kunna ÖVERTYGA en MAJORITET bland svenskar att de ÄR GODA OCH SNÄLLA om de skulle rösta på något – elakt och ont – parti, som då förespråkar en mer SANSAD, och därmed en mer SAMHÄLLSANSVARIG, samt därmed alltså en mer MÄNNISKOVÄNLIG invandringspolitik, för ALLA MEDBORGARE i nationen Sverige, KRÄVER en enorm propagandaapparat.

  Människor kommer att IN I DET ALLRA ALLRA LÄNGSTA, verkligen försöka att – klamra sig fast vid – , att vilja vara – GODA OCH SNÄLLA – , genom att FORTSÄTTA att förespråka en alltför stor och därmed alltför samhällsoansvarig invandringspolitik.

  ALLA uttalanden som då riktas MOT INVANDRARNA SJÄLVA, samt alla – nedsättande omdömen – , av olika slag, och även – hatiska kommentarer – , kring invandrarna, MOTARBETAR i själva verket MÖJLIGHETERNA ATT KUNNA SKAPA MAJORITETER SOM VILL ANSLUTA SIG TILL EN mer sansad, och därmed mer ansvarsfull invandringspolitik. Varför?

  Jo, därför att sådana – hatiska och nedsättande kommentarer mot människor . , (invandrare som beter sig illa och gör både olagliga, dåliga och hemska saker), medför att MAJORITETEN SVENSKAR inte VILL ANSLUTA sig till dem som vill förespråka en mer förnuftig, sansad och därmed klok invandringspolitik. De flesta vill HELLRE då klänga sig fast vid föreställningen om att de själva är just – goda och snälla -, samt – icke fördomsfulla -, samt tillhörande de som vill vara – öppna – mot omvärlden, och också dem som just inte vill – stänga in Sverige bakom lås och bom -, et cetera, et cetra….

  DÄRFÖR är det FULLSTÄNDIGT kontraproduktivt, OM man vill att ALLTFLER SVENSKAR verkligen skall rösta på ett parti som FÖRESPRÅKAR en mer samhällsansvarig, och alltså därmed – god och snäll – och därmed alltså i själva verket en människovänlig invandringspolitik, att FOKUSERA PÅ , samt HÄVA UR SIG hatfulla kommentarer, samt degraderande och förolämpande kommentarer mot invandrare.

  Det fungerar helt enkelt fullständigt KONTRAPRODUKTIVT när det gäller att få FLER svenskar att vilja rösta för en mer sansad invandringspolitik.

  DET ÖKAR INTE anslutningen av de svenskar som (inbillar sig själva), att de är – goda och snälla – som röstar FÖR en ökad invandring, vilket alltså är en MAJORITET, (om man tittar på partisympatier), av svenskarna.

  Denna MAJORITET måste ÖVERTYGAS OM att de verkligen är – GODA OCH SNÄLLA – , samt människovänliga och också samhällsansvariga OM och NÄR det VÄLJER att rösta för en – ond och elak – invandringspolitik, och INTE ALLS SJÄLVKLART OCH AUTOMATISKT – onda och elaka – om och när de gör det…..

  Bergfast

  21 maj, 2013 at 11:07

  • Ps.

   Man behöver alltså ha klart för sig att en majoritet av de svenska väljarna är fullkomligt övertygade om, genom en gedigen och grundlig propaganda, att det parti som förespråkar en alternativ invandringspolitik är automatiskt ett – s.k. – ont och elakt – parti. Detta medför att de som till äventyrs skulle vilja rösta på ett sådant parti blir automatiskt själva – s.k. – onda och elaka – människor. Och detta blir de vare sig de verkligen är – onda och elaka – eller ej.

   DÄRFÖR och endast därför fungerar alla nedsättande, fördömande, hatiska, eller degraderande kommentarer mot människor som har invandrarbakgrund. (även när de gör fula, elak, olagliga eller onda saker), KONTRAPRODUKTIVT.

   Dessa degraderande och nedsättande kommentarer mot människor, (hur förståeliga och begripliga de än kan vara i vissa fall), tjänar INTE möjligheterna att få FLERA MEDBORGARE att välja att rösta på ett s.k. – elakt och ont – parti, med en s.k. – elak och ond – invandringspoltik. Endast just därför att MAJORITETERNA VILL VERKLIGEN VARA, – in i det absolut allra allra längsta – just – goda och snälla människor – , och vill ABSOLUT INTE – vara – onda och elaka – människor, (även om de i själva verket och EGENTLIGEN är kanske är just – goda och snälla – människor, samt mer samhällsansvariga, mer kloka, mer förståndiga, mer intelligenta och också mer allmänt ansvarsfulla människor, om och när de skulle rösta på ett sådant parti, med ett sådant politiskt program, FASTÄN DE INTE SJÄLVA SKULLE TRO DET ….ännu…) …..

   Det är det som är – kruxet – .

   Ds.

   Bergfast

   21 maj, 2013 at 11:34

   • Dessutom kan man nog säga att det verkar en hel mängd olika faktorer som påverkar samhällsklimatet, där en överdimensionerad invandringspolitik är en del i helheten.

    Där kan samtidigt finnas en mängd olika faktorer som påverkar….

    Hans Bergström skriver en intressant artikel på Newsmill idag.

    Den handlar om Skolinspektionen som i praktiken motarbetar skolor som försöker upprätthålla ordning, respekt och arbetsdisciplin inom skolans värld.

    Att det kan finnas kopplingar mellan en – förslappad – skola, och en – bakbunden – lärarkår, och en ostyrig, respektlös och uppkäftig ungdom, som inte tål tillsägelser. En lärarkår som blir åthutad av en myndighet, Skolinspektionen, som verkar ha minst sagt märkliga ideal vad gäller möjligheterna att kunna skapa ordning inom skolans väggar, är nog kanske en del av pusslet med – förvildade – ungdomar. De tål över huvud taget inga tillsägelser från någon som helst – vuxenvärld – utan att känna sig – kränkta – ?

    När då polisen, som den yttersta ordningsmakten i samhället, tar i – med hårdhandskarna – , så blir ungdomarna helt – hysteriska – , endast därför att de bli – åthutade -, och tillrättavisade på ett – bryskt sätt – ?

    Att polisen tydligen även har använt misskrediterande ord, ja, nedsättande ord, samt förolämpande ord, kan ju inte förminska dessa – kränkta – ungdomars känslor av kränkthet, utan snarare – elda under den – ?

    Var det då – smart – av polisen att använda sådana ord? Var det – effektivt – ?

    Nej, det kan man nog inte säga.

    Lika lite som det är – effektivt – att det inom skolans värld tydligen ingår som en del av Skolinspektionens påtvingade– ideologi – , att de vuxna, lärarna, (samt kanske även föräldrarna, som heller inte får lov att vara – auktoritativa -, och korrigera sina barns dåliga uppföranden, även fysiskt om det så krävs, utan att genast bli betraktade som potentiella barnmisshandlare av värsta sort?), helt skall avstå från att sätta gränser och kräva ordning, respekt och arbetsdisciplin av eleverna….

    Självklart bör sådant ske med kärlek, omsorg och elevernas bästa för ögonen.

    ”Den som älskar sitt barn, tillrättavisar det medan tid är.”

    Bergfast

    21 maj, 2013 at 15:21

    • Varför använder du bindestreck i din text?

     Joakim

     21 maj, 2013 at 23:50

 5. […] Är detta något Ullenhag och Reinfeldt glömde när de har gett sina floskelintervjuer om Husby. För bara ett år sedan fick Husby SEX miljoner kronor extra, bara för att, som man kan läsa i en kommentar på Gotiska Klubben: […]

 6. Masoud Kamali och många i hans skara vill frigöra mer våld i förorten, eller med hans egna ord:
  ” frigöra den energi som finns hos människor i utsatta situationer”.
  ”…upplopp, gatuskjutningar, gängkriminalitet eller våldsbejakande extremis(m)…/”
  är hederliga svenska hårt arbetande människors fel, ty det vittnar om ”de underliggande marginaliserande strukturerna”.
  Snart måste Svensken ge ifrån sig ALLT för att tillgodose denna påstådda obalans.
  Därför kräver Masoud ”en ”Marshallplan” för alla områden runt om i Sverige vilka har förvandlats till Badlands”.
  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/socialarbetaren-ska-se-till-individens-ratt_8715018.svd
  .
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Masoud_Kamali

  Förortskärring

  12 november, 2013 at 15:59

 7. Förortskärring

  25 maj, 2014 at 23:05


Kommentarer inaktiverade.