Gotiska Klubben

Det brinner, det brinner, skynda dej och svara

det brinner

Ett folk som i hundratals år lärt sig att lita på sina auktoriteter får problem när auktoriteterna faller samman. Plötsligt finns där ingen längre som kan hjälpa folket, bara folket själva.

Klarar vi det? Jag undrar det.

Nåväl. Låt oss se den tredje nattens bränder i Stockholm ur ett positivt perspektiv:

a) SD och Svp gynnas
b) vänstern och media som ställt sig på slöddrets sida, blottas
c) ondskan, likgiltigheten, fegheten, egoismen i 08-innerstad skräms upp

I övrigt rekommenderar jag Gotiska Klubbens profetia: Stockholm 2017 – en framtidssaga och Carl Lundström som gasar på ordentligt:Skyll inte på invandrarna samt Flashback och Fria Tider

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/337099137180897281

Written by gotiskaklubben

22 maj, 2013 den 08:42

Publicerat i Gotiska Klubben

31 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fredrik Reinfeldt vill trivialisera händelserna, ”det är några arga unga män…”.
  Han påstår att Husbys invånare inte står bakom eller stödjer våldsanvändningen riktad mot den Svenska demokratin. Varför har inte de andra invandrarna civilkurage att gripa in och förhindra tex attacker mot brandbilar? Varje medborgare har laglig rätt att förhindra brott och gripa på bar gärning – varför gör ingen det i de här förorterna?
  Slöddret lyssnar inte på ljushyade personer (där i ligger deras rasism), det är därför man har mörkhyade dialogpoliser i de här sammanhangen. ”Mörkhyad” signalerar ”vi står på er sida; vi vet att ni har det jobbigt”.
  Ja, varför gör inte de andra invånarna något? Frågorna är retoriska.
  Svaret är att de stödjer våldet och att de HATAR Sverige.
  Alla invandrare i det här landet bär på en kollektiv skuld till det som händer. Och de är mina fiender.

  Förortskärring

  22 maj, 2013 at 09:29

  • …..”Svaret är att de stödjer våldet och att de HATAR Sverige.
   Alla invandrare i det här landet bär på en kollektiv skuld till det som händer. Och de är mina fiender”…

   ….
   Nja, jag undrar om det verkligen är så pass enkelt?

   Vilka som – HATAR – Sverige, och svenskar och svensk sed, bruk och tradition, tänkande, varande och idealiserande, det kan nog vara ENORMT MÅNGA FLERA människor än enbart – alla (nyinkomna) invandrare – ? Detta – svenskförakt – har nog funnits mycket, mycket länge, och har tagit sig en mängd olika uttryck inom en mängd olika sammanhang. Kanske inte minst genom det iviriga förespråkandet av en överdimensionerad invandringspolitik,(som ju knappast invandrarna själva kan ha förespråkat från sina länder?), samt genom diverse underhållningsmedier, film, teater osv., och även andra politikområden, te x skolan inte minst.

   Här är ett tidigt – konstnärligt – prov och exempel på det (inlindade) och mycket hånfulla föraktet för – Sverige, svenskarna och svenskheten – ….

   Bergfast

   22 maj, 2013 at 11:35

 2. Du har då en jävla förmåga att säga dumma grejer. DU vill ha bråk och försöker ställa till det ännu värre. Du är problemet. Bra för dig att jag inte tror på våld som lösning. Det hjälper inte att ha rätt i en del, man måste ha en helhetsbild och i den ingår faktiskt en realistisk framtidsanalys och ett sätt att tackla problemen. Det fattade inte Hitler vid Stalingrad och det fattar inte du nu.
  Såna som dig går bara att använda för att stampa väg genom minfält. Du är precis typen som tar sig munnen full och sen står rådlös när det hade behövts en taktiker.
  Mannerheim testade vilka som dög till befäl genom att ställa ett fullt glas brännvin framför dom. Dom som ville framstå som karska karlakarlar slök genast glaset och trodde sig därmed bevisa sin mannakraft.
  Dom som dög till befäl smuttade på glaset, tackade för skänken och ställde ner det igen.
  Såna gubbar når du inte ens till fotknölarna, din jäkla skrikhals.

  Asgeir

  22 maj, 2013 at 09:48

  • argumentum ad hominem…
   Vad för ”helhetsbild” besitter du får man fråga?
   Och i vad ligger en ”realistisk framtidsanalys”?
   Jag vet att sådana som ni är förtjusta i strukturella förklaringsmodeller, men i det här fallet är det mycket enklare. Hade Husbys invånare bestått av 20 000 syd-koreaner, hade det varit en blomstrande förort.
   Det är helt enkelt ett underlägset folkmaterial det här är frågan om. Det har inte ens begåvningen att klara grundskolan, trots att resurserna är fördubblade i jämförelse med andra skolor.
   I Frankrike repatrierar man romerna – det är praktiskt fullt möjligt.
   En verklighetsförankrad framtidanalys är inte den idealism som du står för (ja, ja vi har problem. men nu måste vi titta framåt; nu måste vi istället fråga oss vilket samhälle vi bör ha…”), utan realism är här att resolut handla. Attackera. Avrätta. Avvisa.

   Förortskärring

   22 maj, 2013 at 10:40

   • …..”Det är helt enkelt ett underlägset folkmaterial det här är frågan om”…..

    Jo, jo…

    Sådana kommentarer renderar säkerligen inte så väldigt många röster till en mer begränsad invandringspolitik, samt, minskar troligen säkert inte heller – hatandet – mot svenskhet och svenskar?

    Man behöver nog ändå kanske fråga sig vad signaturen – Förortskärring – , egentligen önskar sig?

    Bergfast

    22 maj, 2013 at 12:01

   • 2009 var resurserna inte bara fördubblade utan ganska exakt ”30-dubblade” (3 000 procent högre) för Rinkeby och liknande siffror gäller de flesta andra spännande kulturområden:

    http://www.dn.se/sthlm/vi-vill-inte-ha-era-pengar

    ”Äppelviksskolan, Bromma: 96 procent av eleverna får godkänt i alla ämnen. Skolan får 1.600 kronor per elev i tilläggsanslag per år. Rinkebyskolan, Rinkeby: 50 procent av eleverna får godkänt i alla ämnen. Skolan får 47.900 kronor per elev i tilläggsanslag per år.”

    Det publicerades i DN en omfattande lista över skolpengen till alla områden i Tokholm 2006, den finns dock inte på nätet annat än omnämnd på Flashback. Siffrorna finns säkert i en massa gamla kommunala dokument osv. men inte sammanställda och tydliga utan snarare väl gömda och inte jämförda med något, som vanligt.

    dubium

    22 maj, 2013 at 14:12

    • Och hur – smarta – är då de svenskar som röstar på denna politik, kan man kanske undra.i och för sig?

     (En annan invandringspolitik behövs, men frågan är hur man får tillräckligt många att vilja rösta på den, utan att dessa behöver känna sig – elaka och onda – , så som hela det massmediala etablissemanget fullkomligt har – dresserat – hela den svenska befolkningen att tro sig om att vara, vid en alternativ invandringspolitisk linje. Det är verkligen inga enkla saker. För att nå tillräckligt många behöver de övertygas om att det verkligen är – gott och snällt – , för hela nationen, och för alla medborgare, att rösta för en sådan politik. Om man vill försöka uppnå en större majoritet av medborgarna som röstar för en sådan politik, genom att försöka övertyga med argument som både är föraktfulla, föraktande, och som försöker skapa förakt, (eller hat), så tror jag inte att det är en framkomlig väg för att verkligen kunna få med sig ett större antal av de medborgare som (vill) anse sig själva vara just – sansade, förnuftiga och – vänliga och goda – medborgare på det sättet. På det sättet, och med den taktiken, får man kanske istället mest med sig – hatare- , och – föraktare- av olika slag, och då är frågan den hur en sansad, klok och ansvarsfull och samhällsvänlig politik skall kunna föras med främst sådana – vid rodret -…?.)

     Bergfast

     22 maj, 2013 at 15:05

  • Jeg har lest hva du har skrevet en stund her på GK en stund, og det er ikke lenger noen tvil om at du er anti-hvit, selv om du påstår å ikke ønsker at ursvensker utryddes.

   Hadde du vært pro-svensk, hadde du forsvart svenskers rett til å beholde sitt land og både sin kulturelle og genetiske egenart. I steden gjør du ingen ting annet enn å rettferdiggjøre innvandringsfolkemordet på svensker, mens du forteller oss pro-hvite hvor dumme vi er.

   Hva er det egentlig svensker har gjort som er så ondt, at du er blitt en antihvit som ønsker dem utryddet?

   mediakrig

   22 maj, 2013 at 16:48

   • Mediakrigs tal om – antivit – , och det tankespåret, (även om det kan finnas synbara – yttringar – , som kan stödja detta – tankespår- ), så är det FEL SLAGS PROPAGANDA.

    Det är BÄTTRE att förklara verkligheten som är den att faktiskt ALLA MÄNNISKOR är påverkade och präglade av just sina nationers dominerande etniska – signalement – , och att det faktiskt är MÄNNISKOVÄNLIGT att ta hänsyn till sådan faktorer, som helt enkelt – präglar- människors val och preferenser kring vad som – känns hemma – , och vilka – signalement – , eller – etniska profiler – som känns mest – tilltalande – , och – tillitsfulla – osv.

    Detta är det – viktiga – i denna fråga.

    Att spåra in alltför mycket på – vit – och anti- vit – , gör att man lätt kommer bort från just denna mycket viktiga aspekt att ALLA OLIKA FOLK faktiskt är på liknande sätt påverkade i sina val och preferenser, och präglade på ett visst sammanhang , som då gärna föredras, AV JUST ALLA MÄNNISKOR, för möjligheter till – hemmakänslor –

    DÄRFÖR är det – människovänligt – att ta HÄNSYN till sådana grundläggande behov, och INTE FÖRESPRÅKA MASSFOLKBLANDNINGAR därför att det är inte människovänligt mot NÅGRA MÄNNISKOR. Varken mot kineser, japaner, sydamerikaner, araber, orientaler, ELLER INTE HELLER FÖR NORDEUROPÉER, eller för NORDBOR, norrmän, svenskar, danskar och finnar, osv., ej heller för samer, indianer, eskimåer eller australiska aboriginer osv.osv.

    DET ÄR det – människovänliga argumentet -, som ALLA människor kan tilltalas av.

    Det är också ett argument som den som verkligen vill vara – människovänlig – , (som ju många invandringsförespråkare vill mena sig vara), faktiskt måste erkänna är en – verklighet – , som de inte kan nonchalera, OM de VERKLIGEN vill vara just – människovänliga – .

    Att INTE vilja ta hänsyn till dessa fundamentala mänskliga grundläggande behov, och också krav för att kunna bevara sina språk, och sina övriga säregenheter, där också etniska profiler ingår, DET ÄR INTE MÄNNISKOVÄNLIGT att inte göra.

    DÄRFÖR är det alltså inte – människovänligt – , att faktiskt driva en – folkblandningspolitik – , som riskerar att förstöra olika folks – säregenheter -.

    Vit – anti-vit – blir, eller i alla fall – riskerar att bli, argument som faktiskt blir – frånstötande – på sätt och vis, därför att det argumentet BORTSER från LIKHETETEN i det FUNDAMENTALA och faktiska förhållandet, där ALLA människor faktiskt är präglade på sin – ursprungsmiljö – vilket för ALLA människor medför – just liknande effekter och beteendeinklinationer.

    Det är OCKSÅ så att om man säger sig vilja vara FÖR MÅNGFALD bland jorden alla olika folk och kulturer, med alla deras olika språk, som i sin tur skapar olika melodier, sånger och danser, samt berättelser, poesi och musik osv., så KAN MAN INTE FÖRESPRÅKA alltför stora och omfattande folkblandningar, därför att då MOTSÄGER MAN SIG SJÄLV. Man blir nämligen någon som i realiteten och i förlängningen MOTARBETAR JUST MÅNGFALDEN inom – mänskligheten -.

    Bergfast

    22 maj, 2013 at 17:23

    • Hvis du ikke kommer opp med ”riktig” propaganda snart, og får mange til å spre den, så er det vår propaganda som vil vinne, uansett om hvor rett du måtte ha, da vi allerede ER mange som bruker felles terminilogi og aktivt prøver å spre denne.

     Antihvit og prohvit er kommet for å bli, så du får bare lære deg å akseptere det.

     http://mediakrig.wordpress.com/2013/05/19/prohvit-antihvit/

     mediakrig

     22 maj, 2013 at 17:56

     • Mediakrig sa:….”Antihvit og prohvit er kommet for å bli, så du får bare lære deg å akseptere det.”….

      (Jag blir full i skratt! )

      Jo, det får jag väl då….(Fniss, skratt…!)

      Bergfast

      22 maj, 2013 at 18:07

      • Mediakrig sa:…” I steden gjør du ingen ting annet enn å rettferdiggjøre innvandringsfolkemordet på svensker, mens du forteller oss pro-hvite hvor dumme vi er.”…..

       Nej, där tar faktiskt Mediakrig fel. Jag anser inte att det är – dumt – eller –elakt -, att vilja kunna just känna sig – hemma – i sin egen nation. Tvärtom menar jag att det är ett fundamentalt behov hos alla olika folk och nationer, och att det är ett alllmänmänskligt behov och fenomen. Det är någonting som man, om man vill vara för mångfald, och också om man vill vara människovänlig, behöver ta hänsyn till. Att alltså inte tillåta sig att påverkas av den propaganda som säger att man automatiskt är – elak och ond – , för den sakens skull. Som alltså är likartad för absolut alla olika folk och kulturella och etniska profiler runt jordklotet. Det är att vara främjande för den mänskliga – mångfaldens bevarande – , och det är också därför att vara – människovänlig -.

       Så säger också Mediakrig:….” Hvis du ikke kommer opp med ”riktig” propaganda snart, og får mange til å spre den, så er det vår propaganda som vil vinne, uansett om hvor rett du måtte ha, da vi allerede ER mange som bruker felles terminilogi og aktivt prøver å spre denne.”….

       Ja, min – propaganda – är då ett FÖRESPRÅKANDE AV MÄNNISKOVÄNLIGHET – , som alltså tar hänsyn till hur människan som varelse fungerar i praktiken. Att försöka påtvinga människor folkblandningar är INTE MÄNNISKOVÄNLIGT, och det är heller INTE ATT BEVARA den MÄNSKLIGA MÅNGFALDEN, både vad gäller möjligheter för olika folkgrupper att kunna bevara sina språk, samt därmed också sina melodier, sina tänkanden, sina tyckanden, sina berättelser, sin musik, sina danser och allt möjligt som hör samman med just olika folks kulturella uttryck i olika former, inklusive mat, klädstilar och arkitektur osv.

       Det är min – propaganda – , men den är kanske inte lika – slagkraftig -…. .

       Men, en annan sak i det tankespåret – vit – antivit – , är att det kan – leda fel – på flera olika sätt och vis.

       Att vilja formera en sådan – slogan – , kan medföra att det formerar sig onödiga – skyttegravsställningar – mellan människor, som väldigt lätt kan urarta.

       Att då istället propagera för att ALLA olika folkstammar och folk, kulturer och språk, är värdefulla att bevara och beskydda, för just MÅNGFALDENS möjlighet till bevarande, DET MEDFÖR att ALLA FOLK har LIKA STOR RÄTT att finnas till och vidta självbevarandeåtgärder av olika slag, ALLTSÅ ÄVEN S.K. – VITA FOLK -.

       Det argumentet blir därför mer – ALLOMMÄNSKLIGT – , och inte så – utkristalliserande – , som alltså kan riskera att skapa – utmejslade – identifieringar – , som kan upplevas som – uteslutande – , och därmed – fientliga – i onödan.

       Det är den MÄNNISKOVÄNLIGA aspekten, som jag vill ha med, i att få förståelse för att ALLA MÄNNISKOR är inräknade i – projektet – , att BIDRA MED KULTIVERINGEN av just SIN SÄRART, som medför möjligheter till MÅNGFALDENS BEVARANDE.

       Människor verkar ibland tro att MÅNGFALD är att BLANDA ALLA MÄNNISKOR OCH FOLK.

       Det är det INTE.
       Mångfalden bland jordens folk FÖRUTSÄTTER att de INTE beblandar sig ALLTFÖR mycket med varandra, därför att då riskerar de själva att utplånas, och då riskerar också MÅNGFALDEN ATT UTPLÅNAS.

       DÄRFÖR ÄR MULTIKULTURALISMEN en risk, för ALLA FOLK.

       Bergfast

       22 maj, 2013 at 18:36

       • Förtydligande av sista meningen:

        DÄRFÖR ÄR MULITKULTURALISMEN en risk för ALLA FOLKS möjligheter till just självbevarande, och därmed riskeras ett undergrävande av BIDRAGANDET till den MÅNGFALD som mänskligheten kan gestalta genom alla dess olika folkslag och etniska och kulturella profiler.

        Att de nordeuropeiska, och de nordiska nationerna är SÄRSKILT mycket utsatta för – massinvandring – , av just mycket avvikande folkslag och kulturer, medför att dessa nationer befinner sig SÄRSKILT MYCKET i riskzonen för ett framtida försvinnande.

        Kineser riskerar nog inte att försvinna i brådrasket, liksom heller inte afrikaner, eller sydeuropéer, eller sydamerikaner, eller övriga asiater eller orientaler, därför deras nationer har förhållandevis MYCKET LITEN INVANDRING av just mycket främmande folkslag. När – närliknande – folk, flyr, eller emigrerar, till en grannland, så innebär det generellt sett inte det lika stora svårigheter som när – mycket avvikande – folk flyttar till ett -mycket främmande land och folk. Det medför större svårigheter för alla inblandade, både de inflyttade, som inte så lätt och enkelt kan identifiera sig själva med landets befolkning, och heller inte för urbefolkningen, som inte heller så enkelt kan identifiera sig med de inflyttade.

        Därför är egentligen det mest människovänliga, för alla parter, att försöka flytta, om man är tvungen att fly eller flytta, att försöka söka sig till en nation som – mest liknar – det land från vilket man flyr. Då har man lättast att kunna – smälta in -, och också lättas att kunna känna sig som – hemma -.

        Bergfast

        22 maj, 2013 at 19:13

      • Før du ler for mye, bør du ta en titt på denne videoen.

       Som sagt er vi mange og du er en. Vi begynner å få på plass mye god propaganda, og du har ingenting annet enn tanker ennå. 🙂

       mediakrig

       22 maj, 2013 at 20:09

       • Om nu Mediakrig menar sig ha funnit en – paroll – , som förklarar mycket av en politisk linje – då är frågan den hur låter – lösningen – på denna problematik?

        Det absolut främsta och första, det primära och viktigaste, det måste ju då vara att alla unga, friska, alerta och krya nordbor, både danskar, finnar, norrmän och svenskar, gifter sig tidigt, (i 20-årsåldern), och sätter igång att producera mycket stora familjer på ca 10 – 12 barn,

        Någon annan form av lösning – t ex i någon slags – krigsmobilisering – av något slag, måste ju vara fullkomligt dödfött företag. Någonting sådant skulle ju verkligen vara kontraproduktivt genom att det ju måste riskera att kraftigt förminska antalet av – ljushyade, blonda och blåögda människor – , (precis som alla de krig som förts i Europa, inte minst under 1900-talet har gjort), och ingenting annat. Så den som försöker få igång något sådant – tänkande – , den leder helt fel.

        Bättre då att alla unga och friska, krya och alerta människor med nordisk bakgrund, s.k. – vita människor – , sätter igång att bilda mycket stora familjer, med många, många barn.

        Och absolut ingenting annat.

        Bergfast

        23 maj, 2013 at 15:07

  • Asgeir är skarp-laddad i sin kritiska formulering, men det ligger ändå kanske en viss sanning i den…

   Att få – svensken – , eller – goten – , ja, över huvud taget – det svenska folket – , ilsket och argt, upprört, sårat, och att få hela nationen att känna sig både förvirrad och i – valet och kvalet -, samt att också verkligen försöka få ilska att gro, BÅDE hos – svenska folket – , OCH hos – invandrare – , (som då blir – undervisade om – hur – elaka och onda – alla svenskar är, OM och NÄR de har några som helst –kritiska synpunkter – på invandringen, (som också kan –bevisas – , genom diverse – hatiska kommentarer – på olika bloggar och kommentarsfält – !), DET ÄR SJÄLVA MÅLET.

   Att då som – svensk- , eller som –got – , eller som kritisk till invandringspolitiken gå DIREKT I FÄLLAN, och reagera EXAKT så som – dagordningssättare – , och alla deras – trogna aktörer och skribenter -, VILL att BÅDE svenskar och invandrare skall – reagera – , (och alltså – öka sitt ömsesidiga förakt, hat, misstro, ilska, frustrationer osv.osv.), mot VARANDRA, för att då, FÖRHOPPNINGSVIS till slut kunna, efter sakta, noggrann och grundlig – BEARBETNING – , skapa VERKLIGA samhällskaotiska urartningar mellan JUST – svenskar – och – invandrargrupperingar av olika slag – , DET ÄR ÄNDÅ KANSKE ATT LÅTA SIG – FÖRLEDAS -, mot någonting som man varken som svensk, invandrare eller europé EGENTLIGEN ÖNSKAR SIG?

   Det är helt enkelt NÅGRA ANDRA SOM ÖNSKAR SIG ETT SÅDANT SCENARIO, och att då – snällt och lydigt – , falla in i – trallen – , och LÅTA SIG FÖRLEDAS till detta samhällstillstånd, DET vore att INTE VARA VAKEN…..utan det vore att tillåta sig själv att – vara ett lydigt instrument för ANDRAS VILJOR….

   ATT det kan vara mycket SVÅRT att stå emot en gedigen, grundlig, manipulativ, effektiv och kunnig – propaganda – , som verkligen VILL leda befolkningarna FRAM TILL DET SLUTMÅLET, (samhälleligt sammanbrott), det är mycket förståeligt. DET ÄR ENKELT att reagera med just – ILSKA -, ja – VREDE – , och t.o.m. – med – HAT -, förakt och avsky, inför HEMSKA skeenden av olika slag, MEN, MEN….

   Det ÄR JUST MENINGEN att genom att rapportera dessa, så FÖRVÄNTAS – hatet – hos alltfler att kunna FÖRMÅS ATT ÖKA, för att så småningom, FÖRHOPPNINGSVIS, (enligt dessa – dagordningssättare), kunna fås att utmynna i mer eller mindre regelrätta – inbördeskrig – …

   DÅ ÄR TROLIGTVIS VERKLIGEN LYCKAN GJORD FÖR DESSA dagordnings-sättare, och alla deras – hantlangare – , och medarbetare som kan finnas lite var stans, och både här och där….

   DÄRFÖR är man om man då FÖLJER DENNA DAGORDNING, och REAGERAR EXAKT så som är PLANERAT FÖR, egentligen endast som en slags – spratteldocka – , som – sprattlar av ilska, lydigt och snällt – när NÅGRA ANDRA DRAR I TRÅDARNA för just detta – ilskesprattel , genom all – information – , och UPPLYSNING om än det ena, än det andra – vansinniga politiska beslutet, eller än den ena än den andra vansinniga invandringspolitiska omkostnaden.

   Man vill verkligen bygga upp – ilska – , mellan olika grupper i den svenska nationen. Det är fullkomligt klart.

   DET BÄSTA ÄR DÅ ATT ABSOLUT INTE LÅTA SIG LEDAS IN I DEN – FÄLLAN – , OM man önskar att någorlunda kunna bevara Sverige, och om man önskar kunna UTVECKLA någon ALTERNATIV invandringspolitisk linje, som kan samla en MAJORITET av den svenska befolkningen bakom sig.

   Bergfast

   22 maj, 2013 at 16:56

   • Söndra och härska kallas taktiken, som är flitigt använd av de ”utvalda”.

    fm

    22 maj, 2013 at 23:50

    • Att hålla på att – tjata – om att några är – utvalda – till ett visst parti, eller ett visst fotbollslag, eller till en viss religion, eller en viss ideologi, är otjänligt, och ger felaktiga föreställningar.

     Om man väljer ett visst parti, eller ett visst fotbollslag, eller en viss religion eller ideologi, så blir man automatiskt just – utvaldbar – till just det partiet, fotbollslaget, religionen eller ideologin.

     Att vara utvaldbar – förutsätter alltså ett val – , att själv välja att – sluta förbund – , med ett visst parti, religion eller ideologi.

     Om man inte – väljer – , att sluta – förbund med – , en viss religion, parti, eller ideologi, så kan man inte heller vara – utvaldbar – till just det partiet, fotbollslaget eller religionen osv.

     Alla fotbllsföreningar, partier och också religioner och ideologier, har stadgar, regler och lagar som måste följas om – förbundet – skall gälla.

     Det är också ganska självklart att bryter man mot – reglerna- som är skrivna, så riskerar man att – utestängas – från förbundet – med fotbollslaget, partiet eller religionen osv.

     Att födas in i ett – förbund med eller till t ex en fotbollsförening, religion eller en ideologi, medför oftast att det är just den föreningen, religionen eller ideologin som man är mest – präglad – på, och känner sig mest – hemma – med.

     Att det i den mänskliga historien har funnits, och kanske finns, – olika Gudar – , som då – sluter förbund med – , olika anhängare och tillbedjare, och ställer upp lagar och regler för dem som vill ingå i – förbund med just den Guden – , är en del av den mänskliga kulturella historien. Det är också någonting som har skapat den kulturella – mångfalden – , vilket är någonting berikande och också någonting intressant i människans historia.

     Att sedan alla olika – Gudar – ibland kräver – obändig – lydnad- , och hotar om – straff – , samt kräver att medlemmarna – krigar för Guden – , det är också någonting som går igen i de flesta religioner.

     Alla olika slags – förbund – av olika slag , medför en automatisk – utvaldbarhet – , för de medlemmar som ingår i just det -. förbundet – , vilket de än vara må.

     Bergfast

     23 maj, 2013 at 08:46

     • Korrigering av sista meningen:

      Alla olika slags – förbund – av olika slag , medför en automatisk – utvaldbarhet – , för de medlemmar som ingår i just det -. förbundet – , vilket det – förbundet – än alltså vara må.

      Bergfast

      23 maj, 2013 at 10:03

 3. Tja, fungerar inte den vanliga brandsläckningen pga kriminella, så får man väl vattenbomba… Kan vara väldigt effektivt. http://sv.wikipedia.org/wiki/Boeing_Vertol_107#R.C3.A4ddningstj.C3.A4nst
  ”Vid skogsbränder kan Hkp 4 vattenbomba stora kvantiteter vatten på de mest svåråtkomliga ställena.” 🙂

  Svenne

  22 maj, 2013 at 11:11

 4. Gotiska Klubben har ofta över 2000 besök per dag men snittar på cirka 1500.

  https://twitter.com/gotiskaklubben/status/337238401118003200

  gotiskaklubben

  22 maj, 2013 at 18:32

 5. JUST NU: Engelsk patriot halshuggen av nordafrikanska muslimer http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10074094/Woolwich-attack-aerials-of-crime-scene-show-crashed-car-and-blood.html
  Detta kunde ha hänt den polisman i Husby som dock agerade i polisiärt nödvärn.

  Förortskärring

  22 maj, 2013 at 19:48

  • ”two black men attack the young man with machete-knives like he was a piece of meat.
   They were hacking at this poor guy /…/They were hacking at him, chopping him, cutting him.
   These two guys were crazed. They were just animals”.
   (the Mirror.uk)

   Förortskärring

   22 maj, 2013 at 20:00

  • ”Ni skall aldrig räkna med att vara säkra”, säger den afrikanska muslimen i dagens terrorattack i England.
   http://www.liveleak.com/view?i=d0f_1369235265
   Den negroida Husbypöbeln har riktat liknande hot mot oss Svenskar under dagarnas upplopp i Stockholm.
   ”Allah akbar!”

   Förortskärring

   22 maj, 2013 at 21:52

  • Nu har Dagens Nyheter vaknat. Titta hur de rubriksätter händelsen i England:
   http://www.dn.se/nyheter/varlden/hogerextremister-i-protest-mot-brutalt-mord
   Det är alltså det folkliga reaktionen som är problemet (”högerextermism”), inte den islamistiska terrorn!
   Journalistmuppar på DN – lyssna nu. Hela världen skrattar åt era tilltag! Ni är en samling löss. Helt utan trovärdighet!

   Förortskärring

   23 maj, 2013 at 10:25

  • I svensk vänsterpräglad kvällspress är det viktigt att kalla en anti-vit kallblodig muslimsk terrorist vid namn; i det här fallet Michael (Michael Adeboloja), han är Michael med hela svenska folket. Offret, en vit patriotisk militär förblir ett anonymt offer, trots att han heter Lee James Rigby, men det skriver man inte. Journalister är as i det här landet.http://www.telegraph.co.uk/
   .
   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article16831722.ab

   Förortskärring

   23 maj, 2013 at 18:25

 6. Väldigt intressant om kravallerna och Megafonen:
  https://www.flashback.org/sp43558141

  Läs och begrunda!

  christalbum

  22 maj, 2013 at 22:34

 7. Ja Goten, intressanta formuleringar att ondskan nu visar upp sig.

  Svenskarna kommer att stå alltmer handfallna, vad händer om det brinner på 100 ställen i Stockholm bl.a. i 10 flerfamiljshus. Jo, polisen räcker sedan länge inte till, brandkåren har bilar till 20% av bränderna, resten får brinna ner och slockna som en skogsbrand. Många SD_are kommer att gå över till SvP. Jag tror Svenskarnas Parti, SvP, kan bli landets räddning. Jag tror det är sista chansen sedan är det faktiskt kört, är bara att inse det. Kommer inte SvP i någorlunda maktposition så blir det en balkanisering och vissa regioner kommer att bryt sig loss, Sverige faller sönder, kanske lika bra det ty som det nu är så är det inget land jag vill se min släkt och familj växa upp i. Kanske komma hit och delta i en motståndsrörelse på gamla dar..

  Thomas Jackson

  22 maj, 2013 at 22:49

 8. Dom som här i spalten faktiskt förespråkar krig har förmodligen inte en aning om vad det är. Därför skall jag ta ett exempel på hur det skulle kunna gå för Förortskärring om JAG uppförde mig på det sätt han förespråkar. Klockan tio på kvällen skulle jag sparka på hans dörr och när han öppnade skulle tio man rusa in i hans lägenhet. Jag skulle förklara för honom att från och med nu håller han käften och lyder order från MIG och inte ett jävla ljud för då går det så här: (och så skulle jag låta en av killarna hämta hans lilla dotter eller nåt och fråga om han hade ungen kär) OM DU INTE LYDER ORDER SÅ SPETSAR JAG UNGDJÄVELN PÅ MIN BAJONETT FATTAR DU INTE DET SÅ GÖR JAG DET PÅ STÖRT DIN JÄVLA TRÄSKALLE.

  Sånt är tonläget i ett riktigt krig. En bekant känner en serb som fick det här valet fast han tvekade för han hade inget emot de andra i förorten till Sarajevo där detta utspelade sig. Och då slängde dom fan upp bäbisen och fångade den på bajonetten. Och sen blev hans fru bunden vid en vintunna och våldtagen av hela gänget.

  FATTAR DU NU VAD KRIG ÄR TRÄSKALLE????

  Asgeir

  23 maj, 2013 at 19:59

  • argumentum ad hominem…

   Förortskärring

   23 maj, 2013 at 21:04

   • En mycket vigtig regel i all krigföring är att inte störa en fiende som håller på att begå sitt livs misstag.

    Asgeir

    24 maj, 2013 at 10:08


Kommentarer inaktiverade.