Gotiska Klubben

Förvånad? Nä, och det kommer bli värre!

fria tider 18 bränder i natt

Det antivita slöddret som roar sig på svenska brandmäns och polisers bekostnad måste stoppas förr eller senare. SD-politikerna Jomshof och Ekeroth vill införa undantagstillstånd som första åtgärd medan Kasselstrand (Sdu) vill införa militärpolis i Sverige. Det är nog bra förslag, men det verkliga problemet är dock att stora delar av eliten och vänstern står på de organiserade ligisternas sida.

Det är svårt att sammanfatta det svenska samhällets förfall och oförmåga, men en sak är säker: det kommer bli värre.

Fria Tider, Flashback om många många fler gör ett fantastiskt jobb dessa dagar:

http://www.friatider.se/vanstervrede-mot-rockklassikers-skamt-om-kravallerna-i-husby
https://www.flashback.org/t2146611p35
http://www.friatider.se/minst-15-fororter-brann-i-natt
http://www.friatider.se/polisen-det-ar-en-del-brander
http://www.friatider.se/just-nu-stockholm-brinner-igen-polishus-stacks-i-brand-inatt

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/337475323891425281

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/337475994174750720

Written by gotiskaklubben

23 maj, 2013 den 08:36

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Hmm … och vilka samband finns mellan Expos gatstensvänster och upploppen? Hur mycket kan vi hoppas på de goda krafterna inom Säpo?

  Lasse Wilhelmson

  23 maj, 2013 at 08:45

 2. Det finns en Aschberg med i Megafonen enligt tråden på Flashback som Christalbum hänvisade till…

  Sofia

  23 maj, 2013 at 09:21

 3. ”Rami Al-Khamisi, talesperson för Megafonen håller inte med om att organisationen ska ha uppmanat till upplopp.
  – Men det är typiskt att den typen av påståenden kommer från polisen – det skjuter över ansvaret från exempelvis politiker, säger Rami Al-Khamisi.
  Enligt honom har organisationen inte sökts upp av polisen.
  – Vi har inte fått något samtal.”
  (Källa: SR)
  .
  Bortsett från att Rami Al-Khamisi är kriminell till sin natur, dvs en notorisk lögnare, djupt opålitlig och empatiskadad, så borde en förundersökning inledas om misstanke om anstiftan till upplopp.
  (Brottsbalken 16:5. 5 § Den som muntligen inför menighet eller folksamling, i skrift som sprides eller utlämnas för spridning eller i annat meddelande till allmänheten uppmanar eller eljest söker förleda till brottslig gärning, svikande av medborgerlig skyldighet eller ohörsamhet mot myndighet, dömes för uppvigling till böter eller fängelse i högst sex månader).

  Förortskärring

  23 maj, 2013 at 10:09

 4. Jag håller precis med dig Goten: ”det verkliga problemet är dock att stora delar av eliten och vänstern står på de organiserade ligisternas sida.”

  Svensk lag gäller i Sverige. Polisen upprätthåller lagen. Polisen måste få göra sitt jobb utan att ”eliten” ska komma med sina horribla påståenden.

  Att ”eliten” tjuter så fort polisen ens sätter sin fot i invandrarförorten är allvarligt. För mediaeliten är det övergrepp varje gång polisen gör sitt jobb. Det är en mycket allvarlig utveckling, särskilt nu. Media vill tydligen ha inbördeskrig. Nåväl, dessa mediaoperatörer kommer i processen att förstöra all sin renommé och trovärdighet, så det finns en del positivt i detta ändå.

  svensson

  23 maj, 2013 at 10:22

 5. ”Det börjar ta sig, sa mordbrännaren, när dasset brann…”
  Lukten av bränd skit ligger tung över Sverige och särskilt Stockholm idag, och värre blir det. Bortförklaringarna kommer hagla i media, likt gatstenar på polis och brandkår i Husby…

  Svenne

  23 maj, 2013 at 16:05

 6. Detta är bara början och politikerna ska vara oerhört tacksamma att invandrarkravallerna håller sig i företrädelsevis utlänningsområden. Svensken må uppfattas ge uttryck för ett sansat lugn (”låter sig hunsas”) inför många saker, men likt historiker i tusenden av år har beskrivit nordmännen: När punkten för reaktion slutligen har passerats får man se ”nordmännens raseri”, en obarmhärtig vrede som ej går att stoppa. Jag tror att detta är sant. Blir det invandrarkravaller i företrädelsevis svenska områden kan man glömma allt vad knuten näve i fickan heter, och det kommer heller inte att gå sjunga svensken tillrätta med kumbaja-sång. Blir detta av? Förhoppningsvis inte, men tiden börjar att bli allvarligt knapp för parlamentariska lösningar.

  Jan Milld påminner för övrigt om åtgärderna som föreslogs i Frankrike då fenomenet med invandrarkravaller uppstod där: http://janmilld.wordpress.com/2013/05/22/skylla-vem/
  Vad som blev realitet och inte vet jag ej, men det är ändå intressant att jämföra ledarnas handlingskraft i dåtida Frankrike och nutida Sverige.

  Silver

  23 maj, 2013 at 17:12

 7. Svar till Goten: Vi kommer att flytta till endera av de två relativt säkra platserna för judar, i världen, USA eller Israel

  5el

  23 maj, 2013 at 20:10

  • Trodde ingen skulle svara. Du tror Stockholm blir som Malmö när det gäller judarnas situation?

   gotiskaklubben

   23 maj, 2013 at 20:44

 8. Kanske dags att kalla hem vår trupp från Afghanistan, det ser ut att bli en lång usel varm sommar. Nära mig rök 140 bilar en natt så vi leder bilbrännarligan än så länge. Vänner, se till att ha en brandvarnare…

  elina

  24 maj, 2013 at 12:54


Kommentarer inaktiverade.