Gotiska Klubben

08-terrorns megafoner: Aftonbladet och Dagens Nyheter

Twitter: I Aftonbladet och Dagens Nyheter varvar man polishat och svenskhat med fortsatt stöd åt terrororganisationen Megafonen. Nordisk Ungdom patrullerar. Ingrid Carlqvist intervjuas i RT: ”Money for nothing”.

Written by gotiskaklubben

24 maj, 2013 den 06:32

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Även de mest PK och försiktiga i min bekantskapskrets har börjat att reagera. Omsvängningen har dessutom gått snabbt. Om nu de icke-svensk-fientliga partierna kan sköta sina kort på ett strategiskt sätt så kanske, kanske vi kan få till stånd en vettig invandrings- och migrationspolitik.

  Argus

  24 maj, 2013 at 08:54

 2. Money for nothing, eller pärlor för svin…
  Skit samma.

  Svenne

  24 maj, 2013 at 10:04

 3. Multikulturalismen är död. Men i Sverige har pk-folket balsamerat liket, och tvingar alla de kan att defilera förbi eländet under hedersbetygelser. Det är vansinnigt, och alla utom de indoktrinerade inser det. Men den som sticker upp blir krossad, i vår liberala demokrati…

  Svenne

  24 maj, 2013 at 11:31

 4. Judiskt ägda DN och även Aftonbladet sprider sin Sverigefientliga propaganda att det är svenskarnas fel att invandrare bränner bilar och kastar sten. Fortsätt bojkotten av alla Sverigefientliga media, den biter bra, inga pengar till fienden. Segern är nära.

  Johnny Karlsson

  24 maj, 2013 at 14:00


Kommentarer inaktiverade.