Gotiska Klubben

Fria Tider pressar Expressen om sponsrade videos från #husby

Fria Tiders artikel i eftermiddags om Expressens och Aftonbladets eventuella sponsring av foton och videos från Husby pressar nu Expressen så mkt att man går ut med ännu en dementi. Aftonbladet har dock ej kommenterat artikeln.

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/339112547795992577

Written by gotiskaklubben

27 maj, 2013 den 22:57

Publicerat i Gotiska Klubben

5 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. En porrfilms producent för våldsamma och udda smaker är rena söndags skoleelven i jämförelse med de vidriga så kallade kvällstidningsredaktörerna. Sliskigare, fulare och smutsigare bykar får man leta efter.

  Markus Andersson

  28 maj, 2013 at 02:58

 2. Härligt att se Expressen svettas. De är på defensiven nu. Sakfrågan åsido framstår de som de sinnessjuka lögnare de är. Och det är bra att den bilden kommer ut. Bojkotta MSM.

  svensson

  28 maj, 2013 at 07:07

 3. Detta är mycket värre än någon här på bloggen tycks inse. Och de tidningar som ger sig in och förhandlar om att få fota har ingen aning om vilka krafter som ligger bakom.

  Det är ”pengar”. Ungdomar som gör sånt här visar att dom är orädda och att dom platsar i dom gäng som så småningom lägger stan under sig och tar över distributionen av godis som hasch och heroin.

  Det har alltså inte så mycket med ungdomsuppror och invandrares mentalitet att göra som det framgår av kommentarerna här.

  Det är mycket värre.

  Det kräver också ställningstaganden som kräver en djup insikt att förstå. Eftersom jag känner att läsekretsen här nog inte är mogen skall jag inte bry er med vissa detaljer som bara skulle väcka onödigt käbbel.

  Men jag har själv sett hur bråkmakare från andra stadsdelar körs fram i BMW med tonade rutor och släpps lösa i områden där de lurar med sig lokala förmågor som ju ser upp till dom som kommer i BMW och har tunga halskedjor av guld.

  Asgeir

  28 maj, 2013 at 11:19

  • Haha det fick jag er allt! Det viktigaste för er är att demonstrera rasism, ni har inte ett begrepp om problemanalys och strategi. Inget att luta sig emot om det verkligen smäller…

   Asgeir

   29 maj, 2013 at 08:42

   • Klart ni gnäller men nu sitter ni i fällan. Ni slök glaset…

    Asgeir

    29 maj, 2013 at 11:42


Kommentarer inaktiverade.