Gotiska Klubben

David Icke: Problem – Reaktion – Lösning

David Icke wiki


MI5 anklagas för inblandning i terrorattack i London Fria Tider

Written by gotiskaklubben

28 maj, 2013 den 11:36

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Och det spelar egentligen ingen roll i vilken utsträckning som de som har makt gör detta intuitivt eller eller medvetet, eftersom det ligger i all makts natur att dra lärdom av ”problem” och utnyttja dem för sin egen agenda. Rimligen ökar medvetenheten med maktnivån.

  Jag har med viss förtvivlan konstaterat hur ”nationella” av olika slag helt okritiskt har anammat den officiella bilden av till exempel Bostonattentatet http://arabnyheter.info/sv/2013/05/28/identified-others-who-planned-terrorist-boston-bombing-and-aided-in-obstruction-of-justice/, bara för att det var muslimer som framställdes som förövare. När det finns mycket som tyder på att de bara var patsies i en teater.

  Detsamma gäller den senaste ”halshuggningen” http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=71682.

  Även om man värnar om Sverige, bör man inte gå på vad som helst bara för man tror att det gynnar ens egen agenda, utan tänka sig för och alltid ställa frågan: I vems intressen? Men kanske framför allt göra en del kritisk forskning på nätet i frågan och bilda sig en egen uppfattning.

  Lasse Wilhelmson

  28 maj, 2013 at 12:18

 2. Varför måste man trassla in sig i så många led som David Icke och många andra gör, varför måste man tro att allting är hemliga konspirationer inbakade i ytterligare konspirationer? Verkligheten är ganska uppenbar och inte speciellt komplicerad så varför krångla till det?

  Verkligheten är en kamp mellan globalister och vanliga hederliga människor. Globalister är den borgarklass som vann franska revolutionen. Judar är oftast globalister då det passar deras statslösa kultur, ideologi och intressen, men alla globalister är inte judar. Innan vi hade globalister så hade vi adel och kungligheter, dessa kunde också ibland ha globalistiska intressen som gick emot hederliga människors intressen.

  Detta är självklarheter, det är så det mänskliga samhället ser ut och fungerar. Det är inte ett fåtal hemliga familjer som styr världen i hemlighet, eller människor som möts i hemliga möten med hemliga symboler osv. Det är inte heller bara judar som är globalister. Det är inga konstigheter alls. Samhällen har historiskt sett ofta haft elitklasser och härskarskikt som inte har samma intressen som de stora massorna. Globalister är bara den senaste varianten av dessa. Denna makt är ju inte så exklusivt ärftlig heller som adeln var, utan man kan ju komma in i dessa skikt om man är tillräckligt nyttig idiot och rövslickare. Politiker är väl bästa exemplet på hur man kan förvandlas från vanlig hederlig människa till globalist genom karriären. Det är ju gynnsamt, så man förstår ju hur det går till. När man väl har fått in en fot då lämnar man inte det, därför går det sedan i arv till barnen.

  Globalister var den ”allierade” sidan i andra världskriget, inklusive Sovjetunionen. Hitler var motsatsen, sådana ledare dyker upp ibland under historiens lopp som har SAMMA intressen som folket de härskar över. Globalister hatar sådana ledare. Därför blev det krig. Inte konstigare än så. Det var inte globalister som ”skapade” eller finansierade Hitler. Anledningen att Tysklands ekonomi blev frisk så snabbt handlade om att Hitler tog bort globalisternas odugliga ekonomiska system. Alla länders ekonomi skulle återhämta sig lika snabbt om man införde hans system och reformer. Det är rena grundskolematematiken faktiskt. Problemet är enbart globalisternas ekonomiska system med räntor på räntor och låna för att låna.

  ”Ours is a world of Work and not one of Deceit and Racketeering.” – Adolf Hitler

  dubium

  28 maj, 2013 at 13:37

 3. Har Goten börjat kolla på David Icke? 🙂 Har också lyssnat till den karln, i åtta timmar en gång, sen fick jag nog för alltid. Hur som helst, problem-solution-reaktion- är en klockren sammanfattning av syftet med vissa händelser. Men jag håller med Dubium om att Icke krånglar till det alldeles förbannat och man kan ju fråga sig varför han gör det? Vi behöver inga äckliga rymdödlor för att förstå världens ondska, finns så gott om äckliga maktgalningar bland människosläktet som förklarar sakernas tillstånd ändå. Håller också med Lasse W om att det är slarvigt och barnsligt att för snabbt köpa officiella versioner av terrorattentat bara för att den officiella versionen stärker ens egna världsbild. Experterna i masspyskologi har fler än en spak att dra i.

  Markus Andersson

  28 maj, 2013 at 14:47


Kommentarer inaktiverade.