Gotiska Klubben

Dagens snackisar: Olle Engström (m) i Borås och Åke Sandin i Tyresö

”Vart är Sverige på väg? Jag ser framför mig ett Sverige som inom 20–30 år fullständigt har tappat kontrollen över situationen, med konsekvenser som är skrämmande. Terrorism, våld och brottslighet kommer att öka i Sverige. Och kanske ser vi också på lite längre sikt ett fullskaligt inbördeskrig mellan olika religioner liknande de som varit och är i Libanon, Irak och Nigeria med flera.” Olle Engström

”Ett tecken på att kriget är på väg menar Engström är de så kallade ”medborgargardena” i Stockholm – grupper av högerextremister som tagit saken i egna händer. Han menar att det är ”mycket olyckligt” men också att det är ”ett tecken på misslyckande”. Det är högerextremister och islamister som kommer att kriga, menar han.

– Men blir en muslim attackerad är det ”öga för öga” – då ska de hämnas, säger Engström.

”Kan få sin bror att mörda sin syster men inte se till så att ungarna håller sig hemma”

När det gäller åtgärder mot problemen har fokuserar moderatpolitikern på framför allt två saker. Först och främst måste polisen få nya verktyg.

– Det behövs vattenkanoner. Spola bort allt så får vi se hur roligt det är, säger han.”

Olle Engström enligt Nyheter24

* * *

”Som historielärare i många år lärde jag ut till tusentals tonåringar, att i Auschwitz dödades främst av gas fyra miljoner fångar, mestadels judar. Så beskrevs det regelbundet i våra medier och trendriktiga historiker, måna om sina forskningsanslag, bredde på i samma stil.

Men sedan framkom det att det var fråga om en dryg miljon döda, hemskt nog ändå. Av dem hade en majoritet dött av sjukdomar, t ex tyfus, som härjade överallt i krigets Europa, om man får tro den amerikansk-judiska historie-professorn Arno J Mayer.

Den ”gaskammare” i Auschwitz, som miljoner skakade människor har besökt, visade sig vara en polsk-stalinistisk efterhandskonstruktion. Fast gaskammare lär ha funnits i det närbelägna Birkenau. Att uttrycka tvivel på dem leder i många länder i yttrandefrihetens Europa till fängelsestraff, bland annat I Tyskland.” Åke Sandin

* * *

Written by gotiskaklubben

29 maj, 2013 den 14:52

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lasse Wilhelmson

    29 maj, 2013 at 15:49


Kommentarer inaktiverade.