Gotiska Klubben

Framtiden kommer inte bli ett dukat smörgåsbord där vi själva kan välja rätterna…

Fria Tiders ledare berättar om en muslim som kräver att svenska företag ska lära sig att umgås med muslimer som vägrar skaka hand. Lägger man till historien om taxichaufförerna som hotas av avsked för att de buat ut en propagandabög som de tvingats lyssna på, förstår var och en hur ohållbart vårt samhälle har blivit. Vi kan skratta eller gråta, vi  kan vredgas eller låta bli att lyssna.

Hursomhelst så kräver Fria Tider:

”Det börjar verkligen bli hög tid för förnuft och lite självförtroende i det här landet. Saken är mycket enkel och kräver inte ens en halvtimmes debatt. Det här är vårt land och vi vill inte diskutera olika aspekter av islam dag ut och dag in. Vi bryr oss inte om huruvida handskakning beskrivs i Koranen eller Haditherna. Både praktikantmuslimen och landstingsmuslimen bör självmant lämna landet för att söka lyckan i något av alla de länder där livet kretsar kring sådant här.”

Helt rätt naturligtvis. Men problemet är: den svenska medelklassen kommer stödja islamiseringen och bögeriet och globaliseringen av Sverige så länge inte deras eget välstånd hotas. Sannolikheten är liten att den ängsliga, giriga och förslavade medelklassen kommer agera förnuftigt och kraftfullt i frågor som dessa. Och om de ens gör det, är det inte redan för sent?

Alltså krävs att någon, sannolikt en man, slår näven i bordet och ber oss att välja om vi ska fly eller slåss. Vem kan det vara? En svensk, en ryss, en tysk, en europé, en ny slags Adolf  Hitler rent av, eller vem då? Jag tror allt mindre på att enskilda nationella ledare kan agera självständigt i dessa frågor. Och jag betvivlar att vår alltmer urholkade demokrati kommer klara av att ta oss ur vår tids mardrömsliknande tillstånd.

Oavsett om man gillar fascismen eller inte, blir frågan alltmer aktuell: har vi egentligen något alternativ till ”någon form av fascism”? Framtiden kommer inte bli ett dukat smörgåsbord där vi själva kan välja rätterna, snarare handlar det om att försöka undvika att bli en del av måltiden.

Just nu läser jag Henrik Arnstads ”Älskade fascism”. Jag har bara läst 59 sidor och de är bra så tillvida att de berättar om vilka forskare som studerat och försökt att definiera fascismen. Bland annat läser jag att Michel Foucault är en sentida auktoritet i frågan. Som jag förstått Foucault var han duktig på att hitta brister i analyser hos tidigare forskare, men framåt, inte förutspådde han vad som skulle ske i t ex Grekland eller Mellanöstern? Och kunde han ens ana vidden av den katastrof som just nu pågår i hans hemland Frankrike, eller ännu skarpare formulerat: var han ens intresserad?

Written by gotiskaklubben

7 juni, 2013 den 08:16

Publicerat i Gotiska Klubben

14 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Citat: ”Men problemet är: den svenska medelklassen kommer stödja islamiseringen och bögeriet och globaliseringen av Sverige så länge inte deras eget välstånd hotas. Sannolikheten är liten att den ängsliga, giriga och förslavade medelklassen kommer agera förnuftigt och kraftfullt i frågor som dessa. Och om de ens gör det, är det inte redan för sent?”

  Vad står Sverige inför, likaså resten av av Västvärlden? En ekonomisk katastrof, en drastisk nedgång i levnadsstandarden som inte kommer likna något vi upplevt tidigare.

  Den svenska medelklassen tillhör en av västvärldens högst belånade, när den svenska bostadsbubblan (som sprack hösten 2010 då bolånetaket infördes) verkligen exploderar, kommer en stor del av den svenska medelklassen sitta riktigt illa till.

  Till följd av världens högsta skattetryck och socialismen våta filt har vi svenskar blivit oföretagsamma, vi skapar inget av värde längre. Inga större internationella bolag har skapats under de senaste 50 åren.

  Många av våra svenska storföretag har idag sålts ut och flyttat sin verksamhet och de bolag som är kvar är inte i närheten av sitt forna jag.

  Ungdomsarbetslösheten band etniska svenskar är en av Europas högsta. Hur hög hade arbetslösheten varit om inte den norska arbetsmarknaden funnits tillgänglig och vad hade den varit om inte skattefinansierade vuxendagis som dagens högskola/universitetsstudier funnits tillgängliga?

  Vi lever på vad våra förfäder skapade för 100 år sedan. Första generationen skapar, andra generation vårdar och den tredje generationer spenderar allt på skit.

  En majoritet av svenskar arbetar idag inom statliga bolag eller kommunal verksamhet, en helt ohållbar arbetsmodell.

  Hela vårt finansiella system är ett pyramidspel, ett ett pyramidspel som håller på att krackelera inför ögon på oss.

  Joakim

  7 juni, 2013 at 09:33

  • Förvärva, ärva, fördärva. Om framtiden ska se annat än mörk ut, så krävs hårt arbete och mer billig energi. Ett eventuellt framtida välstånd är väldigt beroende av framgångsrik forskning och utveckling, för att bryta stagnationen. Hur länge kan vi leva på kinersers, och andras, hårda och lågbetalda arbete?

   Svenne

   7 juni, 2013 at 11:47

   • Ur askan av det dekadenta, ateistiska, materialistiska, egoistiska, narcissistiska Sverige kommer möjligheter att infinna sig.
    Jag är mycket positiv till vad framtiden har att ge då det nuvarande helt uppenbart inte är hållbart ekonomiskt, miljömässigt, etniskt/sociologiskt eller demografiskt.

    Vi som ser möjligheterna i det kommande kaoset kommer lyfta som fågeln Fenix.

    Förövrigt anser jag att våra politiker bör hängas, steglas och brännas på bål. .

    Joakim

    7 juni, 2013 at 16:52

  • Ja, både EU och IMF kräver nu att Sverige antingen inför amortering, tar bort räntesubventionerna och återinför fastighetsskatten (det kan ju bli alla tre åtgärder). Ett lån på 2 miljoner med 3 procents ränta kan då plötsligt kosta cirka 6000 kronor mer i månaden. Att dagens låga ränteläge kommer att hålla i längden kan vi också glömma. Då kan man vara uppe i 15000 – 20000 kronor i månadskostnad – minst.

   Jag läste för någon vecka sedan att 25 procent av svenskarna mellan 30 och 49 år överlever bara en månad om lönen skulle utebli.

   Dessutom så kommer många att vara väldigt skuldsatta när de går i pension, till skillnad från fyrtiotalisterna, och kanske bara få garantipension (eller ytterligare, säg 1000 – 2000 kronor i månaden i bästa fall).

   Dumsvensken fattar inte hur lurad han är eller kommer att bli.

   Peter

   8 juni, 2013 at 09:27

 2. Tack för länken till min artikel om Adolf Hitler. Jag tror för den skull inte att vi är på väg mot en ny fascism som Arnstad gör. Arnstads bok är som du antyder läsbar, han förmedlar ett och annat. Det ges en del fakta, låt vara vinklade, men mycket av det han säger är mainstream.

  Dagens svenska samhälle är sjukt, men inte obotligt. Att ”eliten” och gammelmedia kör på som förr betyder inte så mycket. Vad som betyder något är att vi, oppositionen, finns. Och att ”eliten” är rädda för oss. Vi är så få, men ändå vill de komma åt oss med lagstiftning, de vill sätta oss i fängelse om inte värre.

  Jag målar inte upp en bild av oss som mer än vi är. Men ”eliten” är skakiga nu. De har aldrig fått mothugg för sin antivita politik förrän nu. De är rädda och de vill uppamma rädsla hos folket, genom propaganda i media. Men denna metod, propaganda man måste betala för, har med internet visat sig misslyckad.

  Internet är fritt och folk har börjat vakna. Denna seger består, vad än ”eliten” får för sig att hitta på.

  svensson

  7 juni, 2013 at 10:07

 3. ”Alltså krävs att någon, sannolikt en man, slår näven i bordet och ber oss att välja om vi ska fly eller slåss.”
  Det finns ett tredje alternativ. Kapitulation.
  Jag tycker alla bör åtminstone ytligt sätta sig in i judisk historia. Visst, Judeen var en provins som befolkades av stökiga och jobbiga människor, enligt romarna. Visst fanns det något speciellt med judarna redan innan romarna förlorade tålamodet. Men när romarna väl kavlade upp ärmarna för att de fått nog av judiska uppror och judisk nationalkänsla och judiska oföljsamhet så kavlade de upp dem ända till armhålorna och mer därtill. De försökte verkligen gå till botten med problemet. Som de definierade som judarnas existens.
  Men judarna överlevde. Och utvecklade en kultur och ett folk som har bestått tidens tand och historiens utmaningar.

  Varför kan inte vi göra samma? Vi lever i extrema tider. Vi svenskar kommer troligtvis utrotas. Vi är egentligen besegrade. Men jämför med judarnas situation under Vespasien? Vi svenskar har våra fördelar. Vi är omtyckta. Vi är intelligenta. Vi är grundliga. Och vi har en förmåga att gå till botten med saker och ting när vi väl sätter igång. Vi nationella bör ge upp målet att ta kontrollen över sverige. Vi bör ge upp politiska ambitioner. Vi bör kavla upp våra ärmar och börja förändra vår kultur till någonting som har möjlighet att först överleva och sedan frodas och sedan avancera i det mångkulturella samhället. Mångkulturen är en tillgång. Den är ett städ som vi kan smida ett nytt folk och en ny kultur på.

  MartinA

  7 juni, 2013 at 21:51

  • Intressant. Men då måste vi ha ett signum. Judarna har omskärelsen, de har redan kapat det. Ska man förstå det judiska är omskärelsens psykologi centralt.

   Thomas Jackson

   9 juni, 2013 at 09:55

   • Vi skulle kunna döpa oss till Frände/Fränka i mellannamn, såsom Sikherna döper sig till Singh. Det har ju som bekant blivit lättare att byta namn.
    Centralt är att koncentrera sig geografiskt och att träffa sin grupp varje vecka. Den enda del av livet som är infiltrerande nog för att göra det är boende. Ergo, vad jag efterfrågar är nationella hyreshus. Men nationella som explicit gett upp varje politisk ambition. Det ger också tydlighet. Att förfölja människor som bara vill existera och som uttryckligen saknar alla politiska ambitioner, tja, det gör ju mångkulturalismens mål mycket tydliga?

    Sen, att inte ha några egna politiska mål förutom överlevnad, tja, det ger taktiska möjligheter. I en kommun skulle nationella kunna kampanja för islamistpartiet, i en annan för folkpartiet, i en annan för socialdemokraterna. Det är land och hus och beskydd vi behöver, inte meningslöst, urvattnat, symboliskt viftande på riksplanet. Den enda princip något folk behöver är överlevnad.

    MartinA

    10 juni, 2013 at 07:31

 4. ”Alltså krävs att någon, sannolikt en man, slår näven i bordet och ber oss att välja om vi ska fly eller slåss. Vem kan det vara? En svensk, en ryss, en tysk, en europé, en ny slags Adolf Hitler rent av, eller vem då?”

  Vi behøver ingen sterk leder, hva vi behøver er at den hvite befolkningen snakker om innvandringen som det sakte folkemordet det er.

  Slutt å mase om bilbranner, voldtekter og annet som gjør at de antihvite kan snakke om rasisme, og konsentrer dere om at også svensker har rett til å overleve som en etnisk gruppe i et eget land, så de kan ta vare på sin kulturelle og genetiske egenart.

  mediakrig

  8 juni, 2013 at 00:34

 5. Kritik riktas idag mot våldsamma ”motdemonstranter” – med rätta. Men om vi låter enbart det organiserade våldet möta nazismen på gatan, så blir våldet också resultatet. Rent moraliskt avsäger vi oss först vårt gemensamma ansvar, för att sedan beklaga när ”fel” grupperingar finns på plats när hitlerismens kreatur marscherar. Fascismen har aldrig stått så stark i Norden som den gör idag, visar jag i min nyutkomna redovisning angående forskningens kunskap om de svartbruna rörelsernas ideologi och historia; ”Älskade fascism” (Norstedts). Det är inte enbart på Jönköpings gator som fascismen visar sig – den har även tre mandat i Jönköpings kommunfullmäktige.

  Adolph Keller

  8 juni, 2013 at 21:17

  • Om du nu ens tror själv att det är i Svenskarnas intresse att förtrycka nationalister, varför hänfaller du då åt retorik och invektiv? Som till exempel ”hitlerismens kreatur”? Om du trodde på vad du själv säger, varför inte lita till kyliga argument och fakta? Fast du kanske inte tycker att vi Svenskar har rätt att existera?

   MartinA

   8 juni, 2013 at 22:58

 6. Korrekt analys detta med fascismen. Men jag undrar vilka som kommer att starta den.Paxton skriver i sitt standardverk ”The Anatomy of Fascism” att fascismen alltid kommer underifrån. Men i ett land med så kuvade människor som svenskarna tror jag fascismen startar i Vasastan eller Södermalm när väl Husbyupploppens uppföljare kommit innanför tullarna. Det finns många icke-journalister där som sitter med överbelånade bostäder när bubblan spricker och som inte kommer att se någon annan utväg än fascismen.

  Thomas Jackson

  9 juni, 2013 at 09:49

  • Det är ingen som kommer att starta fascismen! Vi lever redan i den. När stat och företag och korporationer tar varann i hand har vi fascsim enligt Mussolini. Hur ser Sverige ut? Allt är utsålt = Fascism.

   Helena Palena

   9 juni, 2013 at 14:26

 7. Författaren och journalisten Henrik Arnstad har tidigare gett ut ”Spelaren Christian Günther”, en biografi över Sveriges utrikesminister under andra världskriget, och ”Skyldig till skuld”, om hur Tyskland, Italien, Österrike, Finland och Sverige har hanterat sin historia. I sin nya bok ”Älskade fascism” borrar han ner sig till kärnan – ideologin fascismen – och ger läsaren en drygt 400-sidig genomgång om vad denna ideologi egentligen är. Det är något av ett populärhistoriskt pionjärverk – det finns enligt förlagets uppgift inga andra moderna redogörelser för fascismen på svenska.

  Derek I. Coleman

  11 juni, 2013 at 17:04


Kommentarer inaktiverade.