Gotiska Klubben

NSA whistleblower Edward Snowden: ‘I don’t want to live in a society that does these sort of things’

Edward Snowden offrar hög lön och familj för att varna sina landsmän och världen för den omfattande avslyssning (legaliserad statshacking) och systematiska infoinsamling (PRISM) som USAs säkerhetstjänst ägnar sig åt. ”Att leva ofritt men bekvämt är inte det liv jag vill leva” säger Snowden i denna sevärda intervju. Svårt att se Snowdon som något annat än en av vår tids stora hjältar. Det känns som om han sänt en chockvåg genom hela det amerikanska samhället.

Att Ed Snowdens dansande flickvän, Lindsay Mills, känns aningen neurotisk, kanske inte har med saken att göra, men i denna triller bli alla uppgifter plötsligt intressanta. Undrar när Snowdens kinesiska flickvän dyker upp! 🙂

Twitter: Snowden
NSA whistleblower Edward Snowden: ‘I do not expect to see home again’ Guardian
29-åring läckte uppgifter till The Guardian SR

Written by gotiskaklubben

10 juni, 2013 den 05:02

Publicerat i Gotiska Klubben

19 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är inte länge sedan KSI hade tillräckligt material för att informera regeringen om USA ambassadens underrättelseverksamhet i Sverige, kort därefter hade man en story i Norge med en hemlig lägenhet som hyrts av USA’s ambassad strategiskt belägen i centrala Oslo.

  Det här är bara en del av allt som pågår, allt trålas och övervakas på nätet och i det verkliga livet.

  guggge

  11 juni, 2013 at 14:53

 2. Man kan nog lugnt utgå från att NSA/CIA samarbetar intimt med Mossad i övervakningen av världens islamofascister, nazister och deras medlöpare.
  Vilka signalorden på nätet och i teletrafiken är som fångar underrättelseintresset är en hemlighet men man kan anta att jihad, Israel och judar hör dit.

  5el

  11 juni, 2013 at 19:12


Kommentarer inaktiverade.