Gotiska Klubben

Blondins: ”När tänker du lämna Sverige?”

blondins flashback

Blondins: ”Jag har aldrig varit intresserad av politik eller brytt mig om invandrare när jag var yngre. Nu är jag 21, men förorten jag växte upp i hade inte så jäkla mycket invandrare. Mest svenskar.

Nu på senare år har jag uppmärksammat hur mycket invandrare som har tillkommit, och vad som hänt med mitt område jag bodde i. Som tur är håller området på att renoverar och höjer hyran så som kan rensa ut de som tillhör den riktiga slummen.

Jag har hört/läst/sett alla möjliga upplevelser med invandrare, och väldigt få är positiva. Jag själv har endast negativa erfarenheter av dem.

Jag har börjat läsa på lite om hur mycket vi tar in och kostnader för invandrarna. Lite mer vettiga sidor. Inte avpixlat och liknande (Är absolut inte emot sidorna men känns som om dom smörar på lite extra. Men jag kanske har fel). Och vi sprutar verkligen ut pengar idag på dessa invandrare Och allt som har med dem att göra. Regeringen tar upp nya förslag och lagar som är till fördel för invandrare, men sätter svensken i skiten.

Jag har själv sagt att jag tänker vänta och se hur Sverige ser ut 2020, för jag vill se resultaten i valen 2014 & 2018. Är det värre, ja då flyttar jag till ett annat land och lär mig leva efter deras lagar och kultur. Jag får rysningar av att tänka på att jag ska bilda familj i detta landet och uppfostra mina barn i ett Sverige som inte är svenskt. Då ser jag hellre att barnen växer upp i ett annat land som fortfarande har sitt riktiga land kvar. För mina barn kommer ju aldrig få uppleva det riktiga Sverige, som jag själv fick iallafall ett litet smakprov på när jag var liten innan det gick käpprätt och helvete.

Jag antar att jag klassas som rasist idag med politikernas och PK-folkets tänkande. Men jag är inte emot invandrare på det sättet. Jag ser gärna att det är lite här. Alltså att vi mättar den förfrågan som Sverige har och inte bara fortsätter hälla i det fulla glaset.

Finns det någon mer som tänker som jag? Och tänker se efter hur invandringen och politiken det ser ut om några år och eventuellt flytta om det går åt pipsvängen?”

Written by gotiskaklubben

17 juni, 2013 den 21:40

Publicerat i Gotiska Klubben

12 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Den stora frågan är dock vart man skall flytta? Holland? England? USA? Det finns ju liksom inga vita länder kvar.

  Sten

  17 juni, 2013 at 22:20

  • Ryssland? Finland?

   Putin verkar ha en sansad inställning till muslimer och finnarna tar inte in fler än att de skulle rymmas i en japansk jumbojet.

   Argus

   18 juni, 2013 at 06:23

   • När det kristna Spanien invaderades av muhammedanerna år 711. Retirerade de kristna gotiska kungarna till norra Spanien, där de sedan förde ett korståg under 600 år.

    Vi bör retirera till Gotland, Estland (de gamla svenskbygderna) och svensktalande Finland och därifrån bygga upp en resistent kultur utan påverkan från dagens dekadenta Sverige och därifrån föra ett gerillakrig mot Sverige, med syfte att en dag återta vårt kära fosterland.

    Joakim

    18 juni, 2013 at 09:41

    • När det kristna Spanien invaderades av muhammedanerna år 711. Retirerade de kristna gotiska kungarna till norra Spanien, där de sedan förde ett korståg under 600 år mot muslimerna i södra Spanien.

     Vi bör retirera till Gotland, Estland (de gamla svenskbygderna) och svensktalande Finland och därifrån bygga upp en resistent kultur utan påverkan från dagens dekadenta Sverige och därifrån föra ett gerillakrig mot Sverige, med syfte att en dag återta vårt kära fosterland.

     Joakim

     18 juni, 2013 at 09:43

     • Men ingenting ordentligt hände förrän Ferdinand och Isabella slog sina påsar ihop och gjorde gemensam sak mot araberna. Vilket illustrerar hur viktigt det är att ha starka och karismatiska ledare med klara visioner. Och hur viktigt det är att söka allianser med partners som man verkligen kan lita på.

      rksmrgs

      19 juni, 2013 at 15:55

    • Vad får dig att tro att estländare och finnar vill ha med fega svenskar att göra?
     De tycker nog att svensken ska räta på ryggen och ta tag i saken.
     – De där med att skjuta upp saker till senare blir bara tio gånger jobbigare…..

     Lindblomman

     18 juni, 2013 at 10:03

    • Då är det bättre att retirera till norra Sverige eller Finland. Avsaknad av ekvatoriell sol och låg årsmedeltemperatur har en begränsande effekt på ofränder.

     Argus

     18 juni, 2013 at 12:17

 2. Ta ditt ansvar och engagera dig för att bygga det Sverige du vill bo i!

  Sofia

  17 juni, 2013 at 22:57

 3. Blondis förtjänar inget land och inget folk att ha. Ha det bra som turist och vagabond. Kommer bara räcka resten av ditt rotlösa liv. Adjö adjö.

  MartinA

  17 juni, 2013 at 23:36

 4. Det finns bara individuella lösningar på komplexa problem. Allt annat blir till tvingande lösningar som utlöser katastrofer eller kväver det man ville försvara. Mitt råd är: försök att bli så lycklig som möjligt där du är, det är din heliga plikt mot dig själv. Nån tacksamhet för det ena eller andra tilltaget kommer du aldrig att få i denna värld. Att ge sig iväg låter enkelt, men de flesta länder har diverse villkor för immigration. Även afrikanska länder kräver oftast flera års prickfritt uppförande, kunskaper i landets språk och någon form av anknytning.

  Den nuvarande fullständigt häpnadsväckande massinvandringen beror på samma instinkter som många människor har gentemot katter. En ”kattmamma” blir snart fullständigt fascinerad av katterna och kan ta på sig ansvaret för så mycket som upp till fyra fem katter utan att upptäcka vartåt det barkar. Skötseln av katterna blir så viktig att semestrar inställs, umgänge med andra människor ransoneras till ett minimum och hela bostaden inrättas med klösbräden, det hänger gångstigar av bräder utanför fönstren och det står långa rader av tallrikar till katterna i koket medan en frän stank lägger sig över lägenheten och allergiker drabbas av astma och liknande. En bekants syster uthärdade sin allergi med varet rinnande ur ögonen och sade med darr på rösten ”mina katter skulle aldrig irritera eller smitta mig med något… djur är bättre än människor”!! Och så vidare i långa banor.

  En gång kom jag hem till en bekant. Utanför en uppgång i huset stod en last bil och två fastighetsskötare höll på att bära ut burar med jamande katter. Den nu uppsagde lägenhetshavarinnan satt med handbojor fast om trappräcket och skrek medan kattburarna bars ut i lastbilen som snart blev full.
  Då jag frågade fastighetsskötarna om hur många katter det funnits i lägenheten, en mycket liten tvåa, blev svaret: 56!!!

  Jag hade själv sett hur kärringen som blev alltmer mager och usslig alltid kilade ut och in ur soprummet där hon letade efter kattmat bland soporna.
  Precis så uppför sig anhängarna av dagens massiva invandringspolitik, omöjliga att nå med argument och fullständigt fast i sin situation.

  Det finns en likhet till med kattmateriet: alla sitter i var sin lägenhet och skiter för det mesta i hur grannen har det. Och problemen är så lokaliserade till vissa stadsdelar att särskilt åsiktsbildare och makthavare bara ser utrikesfödda servera pizza eller städa.

  Till slut vill jag bara nämna att jag inte alls är emot invandring, den är om den begränsas till naturlig kringflyttning som exempelvis att gifta sig med en utlänning eller adoptera ett barn en viktig källa till förnyelse och berikar vår kultur genom integrationen som sker åt båda håll.

  Jag är emot invandring lika lite som jag är emot katter… trevliga djur som har funnits i vår närhet i alla tider.

  Men kattmateri och nåt som närmast kan kallas uppfödning av ointegrerbara folkgrupper måste diskuteras, annars kvävs vi av stanken förr eller senare

  Asgeir

  19 juni, 2013 at 10:53

 5. Att Sverige är på väg att bli en totalitär stat kan snart vara på väg att skönjas. Birgitta Ohlsson aktuella utspel har fått signaturen ”Fenrir” på sidan Nationell.nu att skriva något tänkvärt:
  ”Internetoperatörerna i Sverige har inget lagstöd för att IP-filtrera hemsidor som inte bryter mot svensk lag. Skulle detta ske ändå till följd av politiska påtryckningar, så är det grundlagsbrott, och om det lämnas därhän så har vi en formell juridisk bekräftelse på att Sverige upphört som demokratisk stat. Därmed kommer i så fall samhällskontraktet mellan stat och medborgare att vara brutet och det föreligger då inte några skyldigheter för oss medborgare att följa de lagar som staten vill upprätthålla. ”Kritiskt tänkande” påstår Birgitta Ohlsson att hon vill uppmuntra och vill samtidigt ”vaccinera” mot obekväma åsikter-det är så motsägelsefullt att det tyder på imbecillitet. Yttrandefriheten är ett skydd för just ”obekväma åsikter”, annars hade man ju inte behövt grundlagsfästa den rätten./…/”

  Förortskärring

  19 juni, 2013 at 22:17

 6. Majoriteten av invandrarna på min arbetsplats är invandrare från Bosnien. Det är inte ovanligt att vi pratar med varandra på bosniska. Det kan dock skapa irritation bland många svenskar. De blir arga när de inte förstår vad vi säger och dessutom tror de att vi pratar om dem. Det är synd att det ska vara så. Anledningen till att vi väljer att tala på vårt modersmål är att det känns naturligt att göra det när vi pratar med en landsman. Det måste vi få göra. Samtidigt tycker jag också att det är viktigt att vi invandrare lär oss svenska, det är något självklart eftersom vi bor i Sverige. Visst måste vi också kunna prata med våra svenska arbetskamrater. Jobbar man tillsammans ute i produktionen så för det med sig en kulturell och social tillhörighet. Det gäller att kunna göra sig förstådd för att inte skapa onödiga konflikter.

  Robby Erickson

  20 juni, 2013 at 21:01


Kommentarer inaktiverade.