Gotiska Klubben

Svensk nationalism segrade i Alemdalen, landsförrädarna förlorade

Trots all antisvensk journalistik och Fredrik Reinfeldts antidemokratiska tal om att utesluta SD i alla sammanhang, känns nationalismen som den store segraren i Almedalen:

 • Gustav Kasselstrands nya samarbete med likasinnade internationella partier
 • Jimmie Åkessons utbrott mot Aftonbladet: ”Ni kissar i barnens lekpark!”
 • Stefan Jacobssons försvar av partikamrater som kallat Mona Sahlin för landsförrädare. Exp

Written by gotiskaklubben

7 juli, 2013 den 08:21

Publicerat i Gotiska Klubben

27 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Rubriken är en personlig åsikt – inte ett sakförhållande.
  Visst, jag önskar att det vore så, men…
  de anti-nationella har ett enormt övertag inom alla områden
  utom det moraliska.

  ÅMÅL

  7 juli, 2013 at 08:54

  • Jo, visst har de anti-nationella ett övertag. Men alltfler får upp ögonen och traditionell media har inte längre monopol på att rapportera om skeendet.

   gotiskaklubben

   7 juli, 2013 at 09:02

   • Man skönjer ett ljus längst bort i den mörka tunneln 🙂

    ÅMÅL

    7 juli, 2013 at 09:10

   • SD har rasat ner till fjärde största parti. Tredje största parti är numera de osäkra och jag anar att det finns en majoritet av SD-väljare som inte vill berätta om sina partisympayier i telefon. Så visst håller Sverige på att vakna.

    Argus

    7 juli, 2013 at 10:05

  • Med ”seger” menade jag det bestående intrycket i väljarkåren.

   ÅMÅL

   7 juli, 2013 at 11:43

 2. fantastiskt starkt framträdande av åkesson där han KROSSAR fettsäcken

  zeno

  7 juli, 2013 at 09:11

 3. Rubriken summerar perfekt Almedalen 2013. Och våren har sett skitmedia tappa än mer av sitt initiativ. Jag skulle vilja säga: MSM har inte längre någon opinionsbildande kraft. Den kraften finns på nätet. Varför? Bland annat för att MSM godvilligt stigit ner från tronen. Man diskuterar ju inte de avgörande samhällsfrågorna längre, recenserar inte de viktiga böckerna (som Absolut Sverige, Invandring och mörkläggning etc).

  MSM dör. Svt får vi nog dras med ett tag till. Men SvD och, viktigare, DN, har inte mycket liv kvar. Kvällstidningarna å sin sida, de kör ju mer med underhållning, det kan lyckas ett tag till. Men rikstäckande morgontidningar, skrivna av pompösa 08:or, vill ju ingen betala för längre. C’est fini.

  svensson

  7 juli, 2013 at 10:09

 4. Som sagt, 1 år kvar till valet och då kommer det verkliga svaret på hur Sveriges folk vill ha det.

  Stig Palm

  7 juli, 2013 at 13:09

 5. Vi har 2 milj kolonisatörer i detta land, fler och fler väller in varje dag.

  Ni sitter här bakom era skärmar och tror alltså att ett politiskt parti…ETT POLITISKT PARTI skall ordna så allt blir som förut igen.

  Hur i hela Hisingen tänker ni?

  Joakim

  7 juli, 2013 at 20:09

  • Du kunde lika gärna ha sagt (till politikerna) för 30 år sedan: ”Ni sitter här i riksdagen och tror att ni kan ta in två miljoner invandrare. Tror ni verkligen att svenska folket skulle tillåta det? Hur i helsike ska ni genomföra det?”

   Kunde de släppa in två miljoner invandrare genom politiskt fulspel så kan vi repatriera en miljon utan problem.

   bojkottaaftonbladet

   7 juli, 2013 at 23:43

   • ”VI”…inte politikerna. Det är vi som kan ta tillbaka vårt land och repatriera kolonisatörerna inte några politiker.
    Vi som har modet samt viljan att offra oss för något större.
    Det gäller att organisera sig så som många gör nu, växa organiskt och se på med tålamod medan politikerna lever i tron om framtiden tillhör dem.

    När jag ser alla de här strutsarna i Almedalen, ser jag bara landsförrädare som inte har en aning om vilket öde som väntar dem i framtiden.

    Joakim

    8 juli, 2013 at 11:52

    • Nja, jag är inte så säker. Allt vi skriver snappas upp av FRA och den dagen vi skulle utgöra något reellt hot kommer kolonialpolisen och skjuter ihjäl oss.

     Jahaja

     8 juli, 2013 at 21:14

   • Politiker kan inte repatriera över 2 milj av sin egen väljarkår. Vårt politiska system går ut på att partierna kämpar om att få SÅ MÅNGA väljare som möjligt, vem det är som röstar är skitsamma, det handlar om kvantitet inte kvalité på väljarkåren…DET är det enda som gäller.

    Att då gå till val att en betydande del av väljarkåren skall skeppas iväg på en armada av abonnerade Finlandsbåtar till okänd destination…kommer aldrig att ske.

    Etniska svenskar blir allt färre för varje dag som går, de vill hellre festa till ljudet av Swedish House Mafia än skaffa barn och kolonisatörerna blir allt fler, dels genom invandring och dels att föder mer barn än svenskar.
    Allt handlar om demografi, den grupp som är flest…vinner i slutändan.

    Allt fler kolonisatörer besitter politiska poster och får mer och mer inflytande i det svenska samhället.

    Så kan någon förklara för mig hur ett politiskt parti skulle kunna repatriera kolonisatörerna?

    Joakim

    9 juli, 2013 at 10:21

    • Hur skall det annars gå till?

     StenSture

     10 juli, 2013 at 18:00

     • Du förstår alltså fortfarande inte?

      Demokrati leder till kaos.

      Massmänniskan som ett fenomen dök upp under 1800- och 1900-talet, och massmänniskan är en typ som finns inom alla samhällsklasser. Skillnaden mot äldre tider är att de under demokratins tidevarv har flutit upp till ytan, medan de förr accepterade sin oförmåga att gripa in i angelägenheter som endast borde skötas av ”kvalificerade minoriteter”.

      Massmänniskan är en typ som bara följer med vågorna och inte ålägger sig några perfektionistiska ideal, en typ som betraktar världen som given och därmed inte tar hänsyn till de processer som formar världen.
      På så sätt bortser de t.ex. från de individuella ansträngningar som har krävts för alla teknologiska framsteg.

      Joakim

      11 juli, 2013 at 12:05

     • Genom att kontinuerligt träffas i små lokala icke politiska brödraskap. Det kan vara jaktlag, korpenlag, eller dylikt.

      Bara man träffas och väntar, väntar i skuggan på sin hämnd mot eliten som sålt ut vårt land och riskerat våra barn och barnbarns framtida säkerhet.

      När den dagen väl inträffar, det kommer den göra var så säker, kommer allt motstånd organiseras över hela landet över landets gränser.

      Men till dess…förberedd er för strid!

      Joakim

      11 juli, 2013 at 12:13

      • Detta är din underbara demokrati, här har du dagens (Malmö, Södertälje och Sthlm samt Gbgs förorters väljarkår) och inom några år hela Sveriges väljare:

       Om vi skall ha ett framtida land vi kan kalla vårt eget, måste vi anamma krigarens själ och kasta loss de borgerliga och moraliska bojorna som håller oss fast att agera och försvara oss.

       “…an early missionary in New Zealand heard a Maori warrior taunting the preserved head of an enemy chief in the following fashion:

       You wanted to run away, did you? but my meri (war club] overtook you: and after you were cooked, you made food for my mouth. And where is your father? he is cooked: and where is your brother? he is eaten:-and where is your wife? there she sits, a wife for me:-and where are your children? there they are, with loads on their backs, carrying food, as my slaves.’ In Maori warfare, decapitation marked the beginning, not the end, of a vanquished warrior’s humiliation.” —Lawrence Keeley

       Joakim

       11 juli, 2013 at 12:25

       • ha lite tålamod med talaren – han kommer snart in på väsentligheterna

        zeno

        11 juli, 2013 at 16:42

      • Jo, men hur får detta invällarna ur landet? Att svenskar träffas privat gör inget skillnad. Svensken av idag är förövrigt oförmögen till krig, tjock, fet och imponent som han är. Svartingarna har övat krig sen barnsben och har världsockupationen på sin sida. Vi är chanslösa. 90% av svenskarna röstar förövrigt för fortsatt och ökad invandring.

       StenSture

       11 juli, 2013 at 17:04

 6. Sverige kräver andra sorters nationalister.

  Alla dessa – ”göra rätt för sig” nationalister – som tycker babbar som inte våldtar och betalar skatt är ok tröttar ut mig. Det är otroligt pinsamt att som nationalist tvingas titta på Gustav Kasselstrands klädval under Almedalen. Ska han prompt se ut som Åsa Waldaus kusin måste han i alla fall, som professionell nationalist, låtsas som att han inte är en del av den tidigare väckelserörelsen. Med sina oklara familjeförbindelser är i alla fall jag osäker på om han kan föra sig i större sammanhang och om jag skulle våga ta med honom ut på en bättre lokal.

  Sedan har vi dessa privatspanande nationalister som Goten, Svensson och allt vad de kallar sig. Det är ofta fruktansvärt pinsamt att läsa deras privatnationalistiska försök att utforma texter i någon slags allmängiltig konstnärlig form även om det ibland är roligt.

  Jag tror att vi som är nationalister och bor i en större stad måste särskilja oss och tydligt visa att vi inte hör i hop med dessa bondjävlars abnormt fula och storstadshybriseiska-allmogeromantik och privategoism. -Storstadsbröder och systrar, vad tror ni? -Kan och ska vi räkna med er?

  Victoria Johansson

  9 juli, 2013 at 00:43

  • Akta dig för att förakta människor. Det hämmar sig.

   senex

   9 juli, 2013 at 07:45

  • ”oklara familjeförbindelser” 🙂 Fylltratt!

   gotiskaklubben

   9 juli, 2013 at 08:31

  • Du är en mycket pinsam, skitpratande fjolla!!!
   Kalla dig inte nationalist – för det är du inte.
   Skaffa dig ett riktigt jobb och lär dig veta hut!

   ÅMÅL

   9 juli, 2013 at 09:09

  • stureplansnationalism, det var nåt nytt måste jag ju säga 🙂

   robban

   11 juli, 2013 at 00:29

  • ”Privatspanande nationalister som Goten, Svensson och allt vad de kallar sig”. Jag kallar mig Svensson och har alltid gjort det. Och om du menar att jag är en privatspanande nationalist så undrar jag vad du har att invända mot mina resonemang. Som till exempel detta, som jag skrev på nationaldagen:

   http://lennart-svensson.blogspot.se/2013/06/tal-pa-nationaldagen-2013.html

   ”Denna dag firar vi det traditionella Sverige. Vi firar oss själva som etniska svenskar, ett strävsamt, ödmjukt och händigt folk i Europas norra utkant. Detta är nationens dag, av latinets natio, jag är född. Jag och 7 miljoner till i detta land är födda som vita nordgermaner, som svenskar. Detta är vår dag. Andra får delta. Men då ska det ske på våra villkor. Det är vår gästfrihet, våra resurser, vår historia och våra traditioner det handlar om, inte det sedvanliga kurdisk folkdans och somalisk hirsgröt, som när vissa officiella instanser ger sig på att fira denna märkesdag.

   Vi svenskar existerar. Vi har rätt till detta land. Det finns inte en makt i hela universum som kan hindra oss från att värna vårt eget, vurma för dem vi är. Det finns inte en makt i hela universum som kan besegra oss i kampen för vår identitet, för att få vara oss själva. Det finns inte en makt i hela universum som kan hindra oss svenskar från att själva bestämma vad som ska hända i detta land.

   Det finns inte en makt i hela universum som kan hindra mig från att säga: ”jag är svensk, jag existerar och jag har rätt till detta land”. Det är ledmotivet för den kommande kampen.”

   Men visst, du skriver att du är nationalist. Du vill kanske ha en smartare, mer tidsenlig nationalism? Lite lagom, urban nationalism? Jag kan respektera ditt krav på stil, på förnyelse, men helt ny kan man inte göra nationalismen. Den är liksom nygammal, den är till sin art arkeofuturistisk: det gamla i den renas av de futuristiska dragen, såsom dyrkan av teknik som vi ju är bra på i det här landet. Tänk bara på Saab, Ericsson, Nohab, Asea och Volvo. Men om man ensidigt hyllar industrin låter man ju som en moderat. Man måste även våga tala om etnicitet, denna synbarligen gamla och överspelade, men idag åter aktualiserade idé.

   Dagens högeridéer är något av ett konglomerat av hembygdsvurm, blod och jord, industridyrkan och andlighet.

   svensson

   11 juli, 2013 at 10:47

 7. Genom tiderna har det ofta funnits tendenser till att omfamna olika idéströmningar från utlandet. Givetvis ska vi lära oss av både nutida och historiska, utländska såväl som inhemska politiska tankegångar som vunnit framgång. Politisk framgång är emellertid ingenting som kan importeras eller uppnås genom att på ytan efterapa svunna tiders politiska rörelser. För att vi ska lyckas tilltala det svenska folket så måste den svenska nationalismen vara utformad för svenskar och tala till dem på ren svenska. Den måste genomsyras av genuin svenskhet i allt från ideologins tankemönster till det retoriska och estetiska språket. Det är det enda som kan ena det svenska folket – vilket är ett måste – för att någon större politisk framgång att tala om överhuvudtaget ska vara möjlig.

  Graciela Mcneil

  11 juli, 2013 at 14:36


Kommentarer inaktiverade.