Gotiska Klubben

Israel är rasorienterat och palestinsk propaganda kallas Pallywood

JEWISH BLOODLINE När det gäller rasfrågan måste vi konstatera att Svenskarnas Parti är det parti i Sverige som står det judiska idealet närmast. Eller?

http://www.timesofisrael.com/russian-speakers-who-want-to-immigrate-could-need-dna-test/
http://www.friatider.se/dna-test-krav-for-gratis-israelresa

PALLYWOOD Och när det gäller propaganda och marknadsföring måste vi konstatera att palestinierna har en del kvar att lära. 🙂

Written by gotiskaklubben

11 augusti, 2013 den 07:47

Publicerat i Gotiska Klubben

15 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Lasse Wilhelmson

  11 augusti, 2013 at 08:07

  • Uppenbarligen ser Israel annorlunda på saken. Som jag förstått av Göran Rosenberg kan judar kalla sig både ras, religion och tradition, beroende av omständigheterna.
   https://www.google.se/search?q=g%C3%B6ran+rosenberg+omsk%C3%A4relse&oq=g%C3%B6ran+rosenberg+omsk%C3%A4relse&aqs=chrome.0.69i57j0.6634j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

   gotiskaklubben

   11 augusti, 2013 at 08:32

   • Just det, Israel och judar använder definition efter omständigheter. Handlar inte ditt exempel om huruvida kvinnan var dotter till en judinna och inte någon förment ”judisk DNA”?

    Det är identifieringen med den entitet som kallar sig Judisk stat som är den samlande faktorn. Det är ju därför som den utropades i alla judars namn, liksom dess krig alltid dekoreras med judiska symboler.

    Judarnas rasbegrepp är en slags kosher-märkning där ”judisk DNA” inte krävs.

    Rosenberg är väl mest intressant som ett exempel på judars dubbla måttstockar och att judiska marxister – före detta eller nuvarande – är den innersta försvarscirkeln för den Judiska staten och sionismen. Omskärelse (din länk) är ju även utbrett bland muslimer och judaiserade amerikaner, men då inte av små barn som hos judar.

    http://lassewilhelmson.wordpress.com/2012/01/12/kulturen-pa-svd-ar-helt-i-linje-med-eus-judiska-paidea/

    Men visst är palestinierna dåliga på att marknadsföra sin sak, men de har ju inte heller samma resurser som de som stulit deras land.

    Jag gillar inte sparkar på den som ligger bara för att han/hon inte försöker resa sig på bästa sätt.

    Lasse Wilhelmson

    12 augusti, 2013 at 09:10

   • Det finns ingen som helst samsyn mellan de olika grupperingarna inom judendomen ens på den här saken. Man kan faktiskt konvertera, men judendom är ingen missionerande religion och det krävs en ganska lång och ingående process för att bli accepterad. Den som tror sig veta något om judendomen genom att hitta eksempel i Gamla Testamentet vet ungefär lika mycket om judendom som en person som sträckläst Snorre Sturlasson vet om det moderna Skandinavien och dess tankeliv och civilisation.

    Palestinierna har blivit bestulna på sitt land. Men det har jag också, var är mitt land nånstans??? Jag äger inte ett skit i denna värld… jag känner mig faktiskt en smula som en rom. Det som är bra för dom är tydligen det som är bra för mig. Tugga på den frågan…

    Det lär finnas romer i Libanon, det krävs nog en hel del överlevnadstaktik för att klara det.

    Konflikten mellan israeler och araber är fullständigt grundmurad och inkapslad i de muslimska trosföreställningarna. Trots julskinkehat och omskärelse finner få några beröringspunkter, det är ungefär som om att skjuta prick på jultomtar som helig handling. Inget att visa upp under julhandeln, precis, och sen tro att man skall kunna bli goda vänner.

    Islam kräver total underkastelse inför en osynlig gubbe, judar tummar med honom och gör små dealar.

    Men, för att återvända till temat: Det finns ingen gemensam grundsyn på rasproblematiken ens på världsplan. Kineser anser att de är de riktiga människorna. Polen är världens eller åtminstone Europas mest renrasiga land efter Andra världskriget, det övergår Finland med hästlängder. Irland kräver dna-profil för återinvandring men ger då frikostiga bidrag, särskilt om man återinvandrar till det västliga Irland.

    Ändå kan man knappast hävda att de stater som talar mest om renrasighet är särskilt fridsamma ställen.

    Sunt förnuft och vilja att det skall gå bra är de viktigaste faktorerna i ett samhällsbygge.

    Saknas optimism och en gemensam vilja att värna om det gemensamma bästa är allt annat förgäves…

    Asgeir

    13 augusti, 2013 at 08:59

    • Asgeir, du inbjuder till tuggande på frågan om var ditt land är någonstans. Det finns nog de, som tuggar. Personligen skulle jag gissa på Kaukasus – men rätta mig gärna om jag har fel. När firade dina förfäder sin gudstjänst? Fredag, lördag eller söndag?

     Observator

     13 augusti, 2013 at 16:57

     • Jag är av blandad dansk och skotsk/svensk avstamning. Mina föräldrar hörde till typen som bara besökte kyrkan i samband med begravningar och dop. Jag brukar säga att mitt land nog mer är ett hav än ett landområde.

      Asgeir

      14 augusti, 2013 at 17:44

      • Bara för skojs skull googlade jag på Asgeir och hittade först av allt den här tråden:

       http://www.youtube.com/user/asgeirtrausti

       Bra, faktiskt. För övrigt har jag alltid kommit bra överens med färingar, vi har lite av det samma på nåt sätt.

       Asgeir

       14 augusti, 2013 at 17:54

  • Gå in på http://www.haaretz.com
   sök på ”DNA links prove jews are a race says genetics expert”.

   ÅMÅL

   11 augusti, 2013 at 09:12

   • Det judiska rasbegreppet grundar sig på samma myter som den Judiska staten. Att anamma detta/dessa är att spela den judiska chauvinismen och sionismen i händerna. Den judiska makten sitter inte i några speciella gener, den sitter i AIPAC, media, Hollywood, Central banking m fl.

    För judar är det i första hand identifieringen med den Judiska staten som räknas, samt olika kosher-märkta signum. Det handlar alltså främst om av judiska organisationer godkända identifikationsobjekt, vilket innebär att det är mentaliteten/ideologin som är grunden. Det är därför som judaiseringen av icke-judar kan ske.

    Se även: http://lassewilhelmson.wordpress.com/vad-ar-sionismen-3/

    Lasse Wilhelmson

    12 augusti, 2013 at 09:34

    • Jag håller med dig LW.
     Jag bara lyfter fram olika ståndpunkter, annars
     blir det ingen debatt och
     inget synliggörande 😉

     ÅMÅL

     12 augusti, 2013 at 10:17

    • lasse!

     Shlomo har kommit ut med sin andra bok om sionismen och i detta youtube-klipp diskuterar han sin bok och svarar på frågor från sin publik

     zeno

     12 augusti, 2013 at 16:54

 2. ”USA och Israel bryter upp hela Mellanöstern till mikrostater, och US-media och Hollywood står för krigspropagandan”

  gotiskaklubben

  13 augusti, 2013 at 08:36

 3. Ni som vill diskutera judendom med t ex Lasse Wilhelmsson, och vars inlägg kastas i soptunnan, ett tips: testa att skriv något där ni inte kallar Gotiska Klubben Neo*azister *udekramare eller *ionistsvin.

  Funkar inte så där jättebra. Farväl. 🙂

  gotiskaklubben

  13 augusti, 2013 at 09:22

  • Verkar intressant 🙂 Men judendomen är jag ingen expert på.

   Lasse Wilhelmson

   13 augusti, 2013 at 23:18


Kommentarer inaktiverade.