Gotiska Klubben

Twitterrykte: SD-annons inför kyrkovalet stoppas av media

Rykten på twitter meddelar aningen kryptisk vad vi nog kan misstänka: svensk media kommer stoppa SDs annons inför kyrkovalet.

Gotens recension: Snygg och varm bild. Punkt två är kaxig och inbegriper väl, får vi hoppas, även Helle Klein och andra typer av kommunistisk, feministisk, homonistisk och judisk orienterad 08-Satanism:

”Inrätta hjälpcenter för konvertiter från islam och andra trosläror med totalitära drag”

sd kyrkovalet

Written by gotiskaklubben

12 september, 2013 den 13:21

Publicerat i Gotiska Klubben

7 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Vilken underbar bild! Är det Maria med Jesusbarnet! 😛

  Helena Palena

  12 september, 2013 at 14:22

  • Tror det är Lillemor Östlin (Hinsehäxan) med ett av sina barnbarn tidigare i år efter hennes 4,5 åriga dom för nya narkotikabrott. Men är osäker.

   V. Eremita

   13 september, 2013 at 21:26

 2. Ja, verkligen fin bild.

  kebnekaisa

  12 september, 2013 at 15:57

 3. Såg du att Helsingborgs Dagblad vägrade publicera annonsen med hänvisning till att annonstexterna ”ställer grupper mot varandra”?

  Bland annat stoppades en annons med budskapet att kyrkoskatten bekostar ”reklamkampanjer för ökad invandring” och ”anställningar av imamer”.

  ”– Vi granskar deras annonser på samma sätt som vi granskar andras så att de står för samma värden som vi gör. Det var ett tonläge i den annonsen som gjorde att man skulle ställa grupper mot varandra. Och det är ingenting som vi ställer upp på, säger han [Lars Johansson, chefred och AU] till TT.”

  Man undrar ju om det öht blir möjligt att ha opinionsbildande annonser om man inte får ”ställa grupper mot varandra”? Detta orwellska begrepp är ju något av det sjukaste som kulturmarxisterna introducerat, vem kom på det?? Allt förutom socialism är ju att ”ställa grupper mot varandra”…

  Journalisterna har verkligen abdikerat från sin demokratiska funktion – numera är de ett hinder för en öppen debatt som är demokratins förutsättning.

  kebnekaisa

  12 september, 2013 at 22:20

 4. SD anklagas för att ha hittat på annonsbojkott
  http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3762784.ece

  gotiskaklubben

  13 september, 2013 at 18:35


Kommentarer inaktiverade.