Gotiska Klubben

GK BREAKING NEWS: Expressen hänger ut MENA-kriminella som hotar Corren

Expressen stödjer sin kollegor på Corren och hänger ut kriminella som hotat journalister på tidningen. Det finns inget att ironisera över detta. Det är bra av Expressen. Mycket bra.

Den fråga som Sverigevänner och nationella bör ställa sig är: Hur kan vi propagandamässigt utnyttja denna situation. Svaret är givet: Sätt press på DN. Aftonbladet, SvT och tantmagasinet Svd att också stödja Corren.

Hur görs detta? Via mejl. Via SMSs. Via twitter. Via bloggar. VI ÄR MEDIA.

http://www.expressen.se/nyheter/ganget-forsokte-tysta-lokaltidningen/
corren

Written by gotiskaklubben

13 september, 2013 den 08:22

Publicerat i Gotiska Klubben

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Skrotgäng” (ur Expressens underhållande intervju), höll på trilla av stolen av skratt. Linköpingsborna gör nog bäst i att undvika släkten Ramizi’s jädra knarkskrot.

  Rex

  13 september, 2013 at 08:37

 2. Jag tror att det till slut har blivit alltför uppenbart för alltför många, med medias mörkningar av brottslingar med utländsk härkomst. Det vill säga det har helt enkelt blivit kontraproduktivt. Vi får se hur långt de kommer att gå, utöver att tala i egen sak. Bara en stilla undran, ta det ironiskt den som vill.

  Har lite här och var, även hos Expo, kunnat se att en ”självkritisk” attityd börjat lanceras. Nu handlar det om att vinna tillbaks de tveksamma.

  Om detta är ett ärligt uppsåt att söka sanningen och kritisera makten, eller ett försök att också kontrollera oppositionen – Husbonden röst – kan man ju fundera på. Lögner kräver ju en trovärdig inramning för att gå hem.

  Men visst Goten, MSM har hamnat i bakvattnet, eftersom sanningen alltid kryper fram till slut.

  Lasse Wilhelmson

  13 september, 2013 at 09:01

  • Precis. Intressant blir att se hur Expressen och resten av PK-maffian följer upp denna artikel.

   Läste just på twitter att artikelförfattaren är medarbetare Expo.

   gotiskaklubben

   13 september, 2013 at 09:10

 3. Det handlar enbart om att de heligaste av de heligaste, d.v.s. journalister har utsatts för ett brott.

  Gargamel

  13 september, 2013 at 10:02

  • de galna dårarna trodde väl att de skulle vara fredade genom att ligga lågt om mångkulturella problem – ungefär som flickvänner till notoriska våldsverkare alltid verkar bli förvånade när våldet till sist även drabbar dem själva

   zeno

   13 september, 2013 at 16:30

 4. Inom vissa brottskategorier har fallen av brott fördubblats och detta ligger i paritet med den omfattande massinvandringen. Idag kan en rektor i mellansvensk skola vifta bort kränkningar och gruppvåldtäkter med orden ”det är så det är nuförtiden…”. Det är tydligt att människor är rädda och ingen vågar stöta sig med, å ena sidan ”de utsatta” å andra sidan etablissemangets uppfattning. Antingen blir du mordhotat eller så förlorar du jobbet – det är bara och välja.
  http://www.dn.se/sthlm/sexbrotten-mot-tjejer-viftas-bort/

  Förortskärring

  27 november, 2013 at 09:44


Kommentarer inaktiverade.