Gotiska Klubben

Hjärntvätten av svenskarna fortsätter enligt DNs plan

Jerzy Sarnecki och Peter WolodarskiROMREGISTERN Om polisen i Sverige agerat olagligt är upp till rättvisan, inte till media, att reda ut! Ref: Lundsberg

Klart är emellertid att det finns två polisaspekter av de romska registren: a) svensk polis är ganska korkade b) svensk media tvingar svensk polis att bli ännu mer korkade.

Vi vet att  Jerzy Sarneckis ”antirasistiska” och anti-etnoinriktade ”forskning”  i Södertälje hjälpte till att skapa den etniska syrianska maffian. Vi vet också att Peter Wolodarski på Dagens Nyheter nu gör exakt samma sak via registren över romer.

En mild uttryckt teori är: Den judiska eliten i Sverige är livrädd för att olika slags etnokopplingar görs eftersom det i slutändan kommer drabba dem själva.  Därför måste svensken göras så dum som möjligt så länge som möjligt. Längre än så kommer jag inte, och vill inte komma just nu.

För er som inte orkar diskutera med en hjärntvättad omgivning, läs gärna vad Nima G.A.P skriver idag: Vilket polisväsende vill vi ha?

I New York Times uttrycker F.B.I vad de anser om etnisk relaterad brottslighet:

”F.B.I. is illegally and unconstitutionally” targeting people for investigation based on their race or religion. It asked Mr. Holder to bar agents from considering this kind of factor; current rules forbid the use of race or ethnicity unless describing a particular suspect, but contain a broad exception for national security or border-related investigations.

The F.B.I., however, said agents were doing their jobs by analyzing potential threats within their areas of responsibility. It said that the bureau was obeying rules barring investigative activity based “solely” on religion, race or ethnicity, but that such factors could help identify particular threats as well as potential victims.

Certain terrorist and criminal groups are comprised of persons primarily from a particular ethnic or geographic community, which must be taken into account when trying to determine if there are threats to the United States,” said Michael P. Kortan, an F.B.I. spokesman. ” New York Times

New York Times om etniska grupper

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/382764982493933568

Written by gotiskaklubben

25 september, 2013 den 08:10

Publicerat i Gotiska Klubben

25 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Fast, kommer inte det här göra att polisen blir ännu ineffektivare att stävja brottsligheten? Vilket än mer kommer undergräva statens auktoritet? Och eftersom staten kontrolleras av de som vill utrota oss, är inte det någonting bra?

  Martin

  25 september, 2013 at 08:24

  • Så kan man se det. Men i vilket fall är det viktigt att urskilja mönster i förfallet.

   gotiskaklubben

   25 september, 2013 at 09:06

  • Milda Matilda!
   Skulle gangstergängens ökande inflytande vara bra för svenska folket?
   Statens kollaps vore katastrofalt för oss!
   Att vardagen fungerar någorlunda för de flesta av oss
   är tack vare att samhällsstrukturen (staten) har någon form av stabilitet.
   Att skapa en motbild till den dagliga hjärntvätten
   är livsviktigt för vår överlevnad på sikt.
   Denna motbild kommer förhoppningsvis växa och
   förändra sakernas tillstånd till det bättre.

   ÅMÅL

   25 september, 2013 at 09:16

   • du har så rätt

    men de som förespråkar ”direkt aktion” tror att dumsvenne kommer ”vakna till” och joina – och på så sätt tror romantikerna att framtiden genast ska bli paradisisk

    att däremot gå in i någon folkrörelse eller organisera sig tycker de tar alltför lång tid – nä värsta alexanderhugget ska det vara!

    zeno

    25 september, 2013 at 13:30

   • Nej. Staten är fientlig till Svenskarnas existens. Staten konfiskerar Svenskarnas pengar och ger dem till invällare och inför fler och fler invällare på Svenskarnas bekostnad. Staten i sverige koloiserar de facto sverige med främlingar för Svenskarnas pengar. Gangstergäng är ingenting jämfört med Svenskarnas makt i sverige. Vi är den i särklass största folkgruppen, majoriteten av vuxna män i sverige har kvalificerad militär utbildning och vi har i särklass bäst kunskaper hur vi överlever i vårt land och vi har i särklass störst matproduktionsförmåga.

    Visst kan du önskedrömma om att staten skall upphöra med sin folkmordspolitik med det är ett fåfängt hopp. Bättre att rösta på M eller MP och låta dem göra grus av statens makt.

    Martin

    25 september, 2013 at 21:31

 2. […] Fortsatt hjärntvätt […]

 3. På vilket sätt är den svenska polisen dum?

  Mikke

  25 september, 2013 at 09:27

  • När du utförligt berättat varför polisen skött mediedrevet bra, och varför polisen skött registren bra, så ska du få svar på den frågaen.

   gotiskaklubben

   25 september, 2013 at 10:03

 4. Kommer att tänka på två saker.

  1. Det europeiska Paideia, med säte i Sverige

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2011/06/16/paideia-for-alla-eller-bara-de-utvalda/

  2. Den judiske marxisten och sociologiprofessorn Joacim Israels reaktioner på Jan Guillous klassiska reportage om de tjuvaktiga zigenarna i Malmö – och Guillous kovändning flera decennier senare

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2012/06/17/om-jan-guillou-etniska-svenskar-och-anknytande-fragor/

  Så, Goten, det du inte vill komma till just nu, är väl helt enkelt ”vänsterns” roll som dörrvakt för judisk makt.

  Lasse Wilhelmson

  25 september, 2013 at 09:27

  • Jodå. 🙂 Läste artikeln om Paidae, bra läsning. Om Israel stödjer denna typ av subversiv agendajudisk verksamhet i Europa kommer de bli hatade av alla typer av Europeiska nationalister, identitärer och allt vad det heter. Saudisk moskéimperialism och israelisk kulturimperialism liknar alltså varandra?

   gotiskaklubben

   25 september, 2013 at 10:21

   • Nu börjar det bli riktigt roligt. Kjöller blir kölhalad i AB

    http://www.aftonbladet.se/kultur/article17537455.ab

    Nu börjar råttorna äta varandra i brist på annat matnyttigt:)

    Lasse Wilhelmson

    25 september, 2013 at 19:23

    • Jag vet inte, ärligt talat. Kjöller har trots allt skrivit en del bra saker genom åren.
     Tamas är obehaglig rakt igenom, oavsett om han just här har rätt i sakfrågan.

     gotiskaklubben

     25 september, 2013 at 19:57

     • Håller med, men det intressanta är ju att individerna inom kultur- och journalistnomenklaturan nu börjar ”äta” varandra. Vad tror du själv att detta är ett uttryck för? För mig är det uppenbart att ett sådant beteende är tecken på ett långt gående sönderfall, i vilket etik, principer och egon rörs ihop.

      Det handlar alltså om interna strider om vem/vilka som skall rita om den primitiva karta som inte stämmer med verkligheten, så att den blir mera ”modern”.

      Denna interna process är i huvudsak frikopplad från det som orsakar den, det vill säga massinvandringen, urholkningen av Sveriges nationella oberoende och kulturarv, samt den svenska knähundspolitiken till allt som handlar om de krig, den politik och den ekonomi som är ett led i NWO.

      Lasse Wilhelmson

      26 september, 2013 at 09:11

      • Visst handlar det om ett sönderfall snarare än om en normal intellektuell diskussion. Min erfarenhet av svenska mediedebatter är att de sällan handlar om det de borde handla om, allt politiskt oriktigt plockas först bort, och därefter tampas ”höger” och ”vänster” av hjärtans lust.

       PS Det kan också handla om att KJöller helt enkelt gjort ett uselt jobb med sin nya bok, nu ställer hon in
       http://www.metro.se/nyheter/hanne-kjoller-staller-in-pa-bokmassan/EVHmiz!2emHTG40GIzE/

       gotiskaklubben

       26 september, 2013 at 09:25

      • Haha! försöker hjälpa dem på traven! 😉 Twitter är oslagbart!

       gotiskaklubben

       26 september, 2013 at 16:22

 5. Förstår inte varför romerna känner sig hedrade: de är ju så unika, har en så speciell kultur; och det gör att de inte vill integreras eftersom då skulle deras särart försvinna. I det värdland de befinner sig är de för fina för att utföra enklare jobb: kratta i parkerna, skura trappuppgångar osv. för att bidra till skatteintäkterna.
  Nu står de utanför samhället och det är så de vill ha det. Erik Ullenhags mål, att romerna skall vara fullt integrerade i det Svenska samhället senast 2032 är inte deras egen målsättning.
  Romerna vill fortsätta att leva på andras arbete, det är det som gör dem så unika – så högt stående.

  Förortskärring

  25 september, 2013 at 10:01

 6. Apropå barnregister, Exponerat skriver bra om norska undersökningar av registrerade barn som inte finns i verkligehetn

  http://www.exponerat.info/falska-foraldrar-i-norge-tjanar-storkovan/

  – Vi har fått mer erfaringer og bedre metoder for å gå inn i saker hvor det er mistanke om falsk identitet. Når du ser hvor kreative folk er, så er det ingen tvil om at det er krevende saker. Så langt har vi konsentrert oss om romfolk-miljøet, og bruk av fiktive barn, sier Fladby.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Har-slettet-70-falske-barn-i-Folkeregisteret-7118493.html?fb_action_ids=290200394441340&fb_action_types=og.recommends&fb_ref=.URoJnXN48iQ.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22290200394441340%22%3A125224620988162%7D&action_type_map=%7B%22290200394441340%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%7B%22290200394441340%22%3A%22.URoJnXN48iQ.like%22%7D#.UkKsS4adZqL

  gotiskaklubben

  25 september, 2013 at 11:38

 7. Varför är media så intresserat av att skydda de som numera kallas Romer (Zigenare i andra länder)? Ett folk som ALDRIG velat inordna sig i någon samhällsform och ta ansvar? Levt på diversehandel och stölder. Nu tror de sig få ta del av 100 år av socialt samhällsbyggande men bibehålla sin övriga livsinställning? Inte bidra, enbart ta för sig.
  Media plus vissa politiker måste bestå av enfaldiga knäppskallar som vill köra Sverige i botten p g a sin enfald.
  Sedan på toppen, har vi en Justitieminister som har fräckheten att be dessa Zigenare om ursäkt för att polisen har registrerat de kriminella eller blivande sådana. Om någon skulle tackas är det polisen vilka försöker hålla ordning på eländet!

  Stig Palm

  25 september, 2013 at 13:31

  • Ask ber inte bara personligen om ursäkt utan ber om ursäkt å hela Sveriges vägnar.
   Räkna bort mig

   5el

   25 september, 2013 at 19:21

   • Gäller mig också! Om jag gör något dumt, ber jag om ursäkt. Ask har inte frågat efter svenska folkets åsikt om Zigenare.

    Stig Palm

    25 september, 2013 at 19:55

 8. förstår inte ens att det blir ett ”drev”. om media tror att de har ett scoop så får de polisanmäla händelsen och låta rättsväsendet ta en titt på det. politiker och annat patrask ska inte bry sig om sånt här allra minst via media. de här är ju en planerad action sen länge i paritet med sjöjkärringen som fick spö och faktiskt borde vara åtalbart med sån här manipulation från medias sida.

  robban

  25 september, 2013 at 14:20

  • intressant tanke att svinmedia skulle kunna vara ställas till ansvar för skiten de vräker ut

   men nu är det ju så ”vist” ordnat att det råder ”tryckfrihet” för svinmedia (annat är det för bloggosfären där som bekant andra och mer totalitära regler gäller)

   ”presstödet” garanterar dessutom svinmedia att de kan fortsätta prångla ut den hjärntvättande propagandan även om befolkningen slutar köpa skiten (vilket den i stor utsträckning gjort och som minskande upplagor och personal-neddragningar bär vittnesmål om)

   ps
   avskaffa presstödet!
   namnge de svenska STASI-agenterna!
   folkomrösta om den påtvingade massinvandringen!

   zeno

   25 september, 2013 at 17:22

   • registret i sig ska ju klassas som arbetsmaterial och ska vara extremt skyddat då de innehåller känsliga uppgifter, så läckan i sig är ju värre för de inblandade än att registret faktiskt finns. källan är en pedofildömd polischef och lämnade han i sin tur nåt bevis i form av ett utdrag ur registret så borde de ligga risigt till. förresten så är ju expos lilla register mer i gråzonen än vad polisen interna någonsin kan vara då de droppar info till media titt som tätt med folks kopplingar i div ärenden så som det passar dom.

    robban

    26 september, 2013 at 01:42

 9. Upprördheten efter avvslöjandet av en speciell spaningsfil borde förstås riktas mot den intrikata och utbredda brottslighet som gör att polisen måste upprätta speciella filer med döda som förklaring till kommande släkt och klanfejder och barn och ickedömda som anknytningspunkter för personer av intresse i brottsutredningar.
  Jag är helt övertygad om att motsvarande utredningsfiler finns för andra etniskt och religiöst baserade nätverk där det finns kriminalitet inblandad

  5el

  25 september, 2013 at 19:19


Kommentarer inaktiverade.