Gotiska Klubben

Israel går från klarhet till klarhet, eller vad säger du Lasse Wilhelmson? :-)

Written by gotiskaklubben

10 oktober, 2013 den 10:16

Publicerat i Gotiska Klubben

26 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ok, men du får inga ”one-liners” denna gång Goten. Janne Milld ställde ett antal frågor till mig i sin intervju och mycket om Palestina, som jag efter förmåga försökte reda ut. Där nämner jag bland annat det informella rasistiska ”kastsystem” som råder i Israel, som håller på att implodera och samtidigt gör sitt bästa för att världen skall explodera. Det hänger liksom ihop.

  Hela ”judefrågan” är absurd. Den judiska gruppen vårdar sin illusion om att den är etnisk/raslig och stammar från Palestina som de kallar för den Judiska staten – for Jews only. Samtidigt är de inom alla andra länder, främst i Väst drivande för massinvandring och multi-kultis.

  De flesta i den judiska gruppen lider av Pre-TSD och Netanyahus senast utspel, som enbart gör honom till en pajas, är just ett uttryck för detta. Och visst kan man låta detta få vara deras sak, men det går ju dessvärre ut över andra. Och den Judiska makten är ju reell.

  http://www.informationclearinghouse.info/article15015.htm

  Janne Milllds intervju med undertecknad

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2013/03/24/ar-varlden-eller-lasse-wilhelmson-upp-och-ner-intervju-av-jan-milld-i-mars-2013/

  Lasse Wilhelmson

  10 oktober, 2013 at 11:18

   • Jo, jag såg den där på ArabNyheter

    http://arabnyheter.info/sv/2013/10/10/founding-mothers-of-ashkenazi-jews-may-be-converts-study-finds/

    dock är det nog än så länge Shlomo Sands bok, som inte motsäger detta, The invention of the jewish people, som är mest komplett i dessa frågor.

    Det intressanta är här, tycker jag, att judendomen verkar ha varit ömsom misssionernade och ömsom stamorienterad under historiens gång. Förmodligen är just blodsbandet till modern en tämligen senkomma definition av ”Juden”.

    Lasse Wilhelmson

    10 oktober, 2013 at 18:35

    • Fel igen Lasse W.
     Judendomen förbjuder uttryckligen missionerande. Det är bl.a. därför det är så omständligt och kräver så stort engagemang för att konvertera till judendom.
     Du borde gå mindre till antisemitiska källor och mer till det judiska folkets egna.
     Personligen bär jag en Davidsstjärna i en halskjedja om du undrar.

     5el

     10 oktober, 2013 at 23:02

     • ”Den judiska gruppen vårdar sin illusion om att den är etnisk/raslig och stammar från Palestina som de kallar för den Judiska staten – for Jews only. Samtidigt är de inom alla andra länder, främst i Väst drivande för massinvandring och multi-kultis.” skrev Lasse Wilhelmson.

      Vad är det som inte stämmer i detta? Utgå gärna från Sverige när du svarar.

      gotiskaklubben

      11 oktober, 2013 at 07:20

      • Lasse W. skriver att judendomen varit ömsom missionerande. Det är fel med hänvisning till mitt förra inlägg.

       5el

       11 oktober, 2013 at 11:06

      • Lasse W. Uppfattade att judendomen varit ömsom missionerande och den uppfattningen är felaktig.
       Visst går det att konvertera till judendom. Notera dock att barnen till en konverterad person blir judar enbart om det är mamman som konverterat.

       5el

       11 oktober, 2013 at 13:08

      • För det första finns det inget Palestina och för det andra är inte Israel ”for jews only”.
       Ca: 20% av Israels invånare är inte judar.
       Visst finns det vänsterorienterade judar som förespråkar fri invandring precis som det finns ickejudar vänsterut som gör det.
       Men jag tror inte att judarna i Malmö har den åsikten.

       5el

       11 oktober, 2013 at 13:12

       • Intellektuella judars – höger, vänster eller mitt i mitten – samt judiska organisationers medverkan till massinvandring och mångkultur är redan bevisad. Och resten är i och för sig intressant, men inte tillräckligt intressant för mig.

        gotiskaklubben

        11 oktober, 2013 at 18:18

        • Visa bevisen, Goten!

         5el

         11 oktober, 2013 at 18:55

         • Googla på ”förintelsen, invandring” så ser du snart att flera judar använt sig av Förintelsen för att breda väg för massinvandring. Mkt fult.

          Eller gå igenom ”liberalen” Wolodarskis DN-artiklar så hittar du bevis så att det räcker för en magisteruppsats i propaganda.

          Här har du ett dagsfärskt exempel på DNs arroganta och etnojudiska humor:

          ”Stockholmare är bäst i landet på att dricksa under restaurangbesök och taxiresor, visar en ny studie. Smålänningar och norrlänningar gör det inte alls lika ofta.”

          http://www.dn.se/ekonomi/smalanningar-och-norrlanningar-ger-minst-i-dricks/

          gotiskaklubben

          12 oktober, 2013 at 07:16

          • Och dessa exempel på opinionsbildare som är judar och som inte argumenterar olika från Söders ickejudiska vänster och kulturelit ger dig rätt att peka ut judarna som ett kollektiv.
           Det finns lika många åsikter om multikulti och massinvandring bland judar som hos ickejudar.
           Det är dags att du upphör med din etnifierande argumentation, Goten.
           Det vore mer adekvat om du tog upp Centerns, Miljöpartiets och Vänsterpartiets åsikter när det gäller invandring och mångkulturalism.
           Det ständiga upprepandet om judar hit och judar dit är enbart tradigt och tillfredsställer bara förintelseförnekare som Lasse Willhelmsson i arabnyheter.

           5el

           12 oktober, 2013 at 16:48

          • Jag pekar inte ut judarna som kollektiv, vilket DN-judarna gör med smålänningarna. Konstaterar att ett stort antal judar historisk sätt motarbetat all nationalism de stött på, ibland i självförsvar, ibland som anfall. Om du inte vill inse detta faktum så är det du som jude, eller försvarare av det judiska, som är så överkänslig att varje angrepp på enskilda judar eller judiska grupper tolkas kollektivt. Om sedan judar är etno, klan, kultur, tradition eller religion, eller vad som för ögonblicket passar, det struntar jag i. Som kollektiv befinner sig judarna i en besvärlig situation, med det etnonationella Israel å ena sidan och det antinationella judiska idealet i Europa. Hyckleriet lyser igenom.

           PS Tacksam om du besvarar frågan jag ställt till dig pånedan tråd: Hur snåla är judarna på DN? Är dom snålare än smålänningarna?

           https://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/10/12/hur-snala-ar-egentligen-judarna-pa-dagens-nyheter-httpwww-dn-seekonomismalanningar-och-norrlanningar-ger-minst-i-dricks/

           gotiskaklubben

           12 oktober, 2013 at 17:01

       • Den ”ryska” revolutionen var ingen rysk revolution utan en judisk. Ni judar utrotade mellan 5-8 miljoner av det ukrainska folket, Holodomor. Majoriteten av officererna i NkVd var judar och ni förtjänade allt ni fick under andra världskriget.

        Joakim

        12 oktober, 2013 at 12:51

     • 5el – du förstod kanske inte vad Lasse Wilhelmson skrev. Han skrev att det verkade som om judendomen varit ömsom missionerande och ömsom stamorienterad. Han talar alltså inte vad judendomen är utan om hur han uppfattar att den varit.
      Dessutom – det är väl en sak att judendomen förbjuder missionerande, en annan sak är väl att förbjuda anammande. Menar du att vad man skulle kunna kalla DNA-verifierade judar har erhållit de exklusiva intellektuella rättigheterna till den judiska religionen. I så fall ligger väl ashkenazijudarna lite pyrt till – det verkar ju inte som deras DNA är ”judiskare” än palestiniernas.

      observator

      11 oktober, 2013 at 11:22

      • ”Aschkenazierna”…du menar kazarerna?

       Joakim

       12 oktober, 2013 at 12:53

  • gotiskaklubben

   10 oktober, 2013 at 22:21

   • Twitter

    Vickan Eremita

    11 oktober, 2013 at 18:20

 2. pa tal om slaveri; vad all borde veta.

  sync99

  10 oktober, 2013 at 14:33

 3. Sudaneser till Sudan..OK. Ryska ”judar” till Ryssland. Polska ”judar” till Polen, Tyska ”judar” till Tyskland. ”Judar” från Brooklyn omedelbart pronto till New York…. Vem blir kvar? Semiter som har bott där i hundratals år. Det utvalda folket kräver sin rätt pga de har en hot line med Guden själv…gråta eller skratta?

  sync99

  10 oktober, 2013 at 14:40

 4. Jepp. Israels ställning som regional stormakt är oomstridlig. Vad gäller dom afrikanska immigranterna som smitit in i Israel så borde det landets policy mot dessa vara ett föredöme för Sverige.

  5el

  10 oktober, 2013 at 17:49

 5. Shalom.
  Kolla in nationell.nu.
  Dom flesta kommentatorerna där bor uppenbarligen i träden och har inte lärt sig att använda redskap samt har ett mycket smalt territorium mellan hårfästet och näsan som dom kan kalla panna.

  5el

  11 oktober, 2013 at 21:57

  • 5el – följde din uppmaning och kan bara konstatera att din beskrivning av kommentatorer på Nationell.nu passar bra in på kommentatorer lite varstans. Har du kollat in artiklarna i Nationell.nu? Vad tycker du om dem?

   observator

   12 oktober, 2013 at 11:23

   • Hemska, observator. Höll på att kräkas åt eländet och det blev ännu värre när jag läste kommentarena.
    Hets mot folkgrupp är bara förnamnet.
    Men visst har du rätt i att man hittar lågpannade kommentarer på alla bloggar fast inte så konsekvent som på nationell.nu.

    5el

    12 oktober, 2013 at 14:14

 6. Först en motfråga, Goten. Vilka är ”judarna på DN”?. Jag känner bara till Peter Wolodarski och han granskar definitivt inte varje artikel i tidningen innan publicering.
  För det andra tycker jag att dina bloggposter om judar är ganska tramsiga.
  Nog finns det väl andra grupper som av fritt val propagerar för massinvandring och multikulti än den åsiktsmässigt mycket heterogena etniciteten judar, att polemisera mot och raljera över?
  Eller hur?

  5el

  12 oktober, 2013 at 17:39


Kommentarer inaktiverade.