Gotiska Klubben

Jimmie Åkesson träffar Marine Le Pen i Stockholm idag

åkeson le pen”Le Pen i möte med Jimmie Åkesson i Stockholm” berättar Expo.

Bra att SD vidgar sina vyer och börjar närma sig samarbeten med andra EU-kritiska partier i Europa. Mindre bra att SDs pressekreterare står till Expos förfogande i intervjuer istället för att gå ut med egna pressmeddelande. Amatörmässigt, fegt eller vad?

– Hon träffade Jimmie Åkesson kort vid lunchtid. Det har inte varit något officiellt besök. Det är inte så att Front National har besökt Sverigedemokraterna. Utan hon har varit i Sverige för att delta i ett sammanträde, säger Sverigedemokraternas pressekreterare Martin Kinnunen till Expo.

Att Expo vill förknippa SD negativt med Front National är normalt. Så långt inga problem. Problem verkar det däremot vara för svensk media som tiger om händelsen. Kanske vet de inte om det gynnar SD eller inte att gå ut med mötet.

expo åkesson le penNär jag frågar Martin Kinnunen på twitter varför SD inte gått ut med pressmeddelanden om mötet, svarar han att det var ett fikamöte som inte intresserar svenska väljare.

Maken till igonorans får man leta efter. Antingen är EU en SD-fråga, eller också är det inte det. Dessvärre verkar Kinnunen ha rätt: de flesta SD-väljare verkar mer intresserade av att diskutera Aftonbladets journalister än Europas framtid.

Nåväl. Marine le Pen skäms i alla fall inte för att ha träffat Jimmie Åkesson. På nedan bild som hon skickade ut via sitt twitter står dom där tillsammans, Jimmie Åkesson och Marine le Pen.
Summa summarum:  så typiskt jävla svenskt alltsammans.

Written by gotiskaklubben

18 oktober, 2013 den 16:44

Publicerat i Gotiska Klubben

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Med tanke på det aktuella läget i media och politiska klimatet i konungariket kanske det är en god idé att ligga lågt. Vi ska också ta i beaktande att Nigel Farage också ligger lågt i frågan.

  Från Perussuomalaiset, Fidesz och Χρυσή Αυγή i öst till Front National, Partij voor de Vrijheid och United Kingdom Independence Party i väst går en antiglobaliseringsvåg genom Europa. Vi ska komma ihåg att motståndarna är listiga, mäktiga och välorganiserade. Vi måste därför vara listigare, skapa en makstruktur och vara mer välorganiserade. Huruvida SD ”is the realdeal” eller inte återstår dock att se.

  Argus

  18 oktober, 2013 at 21:05

  • Du kan ha en poäng. Samtidigt blir det litet långtråkigt att beskåda detta taktiska spel. Det handlar om hjärta också och vad man egentligen tror på.

   gotiskaklubben

   18 oktober, 2013 at 21:25

 2. Stockholm är bara ett stenkast bort (om du är en gotjätte och siktar mot en kyrka med ett gigantiskt stenblock och försöker krossa klockstapel, kyrktorn och alla människor som knäar inför den lidande och blödande guden). Fortsättningen är elementär.

  Vickan Eremita

  28 december, 2013 at 04:24


Kommentarer inaktiverade.