Gotiska Klubben

Göran Greider om myten om att zigenare kidnappar barn

”Det finns många nu levande svenskar som inte för så länge sen uppfostrades med hotfulla berättelser om att zigenare, som det då hette, rövade bort svenska barn” Göran Greider i Metro 23 september 2013

göran gredisner

http://www.friatider.se/zigenarfamiljens-forsvar-vi-tankte-aldrig-salja-henne
http://www.friatider.se/hittade-flickan-kan-vara-svensk

Written by gotiskaklubben

21 oktober, 2013 den 08:09

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Och mindre än en månad senare…

  Skull gärna se reaktionen hos MSM om det visar sig att flickan som zigenarna i Grekland ”hittat” är kidnappad i Nord- eller Centraleuropa.

  Argus

  21 oktober, 2013 at 08:41

  • Greider har väl alltid haft taskig tajming… Han ser ut som en looser och är en looser – och vill trycka ned sina vansinniga åsikter i halsen på svenskarna varje dag. Det är skrämmande att någon lyssnar på dessa politikens rättshaverister.

   Greider, och resten av vänstern, har en unik förmåga att inte lära sig av erfarenheter eller misstag. Greider och hans kamrater är för evigt dömda att marschera runt i cirkel, skrikandes samma gamla tomma slagord. De förstår inte bättre, de är som barn som aldrig växer upp.

   Svenne

   21 oktober, 2013 at 18:52

 2. Göran Greider är ju själv 1/4 dels-tattare, och det är ju klart att hans lojalitet främst omfattar hans egna.
  Många misstar sig och tror att hans positionering är den upplystes.
  Greiders ”analyser” är lika simpla och tarvliga som hans uttvättade täckjacka.

  Förortskärring

  21 oktober, 2013 at 08:56

  • Tatere og Sigøynere er IKKE det samme, selv om PK-gjengen tror og ønsker det var slik, da taterne på mange måter har en kultur de kan være stolte av. Tatere nok stjal mer enn de fastboende, men i hovedsak så solgte de tjenester og varer de fastboende hadde brukt for.

   Det var tross alt kongens oppgave å beskytte undersottene sine, så rene parasitter ble ikke godtatt. Dette er også den enkle forklaringen på hvorfor bla. Danmark hadde skuddpremiene på sigøynerne, mens tatere ser ut til å ha blitt godtatt.

   Volksverhetzer

   22 oktober, 2013 at 16:59

 3. G är bra, allting blir ju så mycket tydligare …

  Lasse Wilhelmson

  21 oktober, 2013 at 09:55

 4. Jag har sett blicken på zigenare från Östeuropa när dom sitter och kollar exempelvis vad som händer på en rastplats när dom kommer i sina bilar till Sverige. Klarvakna och mycket nyfikna stirrar dom på svenskarna. De är också helt befriade från alla hämningar vi andra har, de är ju inte analfabeter inte för inte. Givetvis väntar dom spänt på att det skall dyka upp nåt dom kan lägga vantarna på, allt annat vore ju science fiction…

  Jag har också sett hur mötet mellan människor och babianer kan se ut, för några veckor sen stod jag i kö för att komma in på en stor utställning i Nairobi. Entren låg mot Ngongskogen och där finns det inte så mycket vilda djur men desto fler halvtama babianer. Babianerna satt i små grupper och iakttog nyfiket människomassan medan de klarögt och uppmärksamt iakttog varenda rörelse.

  Precis samma blick…

  Vi måste förstå att sånt här händer i mötet mellan fysiska varelser, givetvis har nån zigenarkvinna passat på att utöka flocken med en ny spännande och iögonfallande medlem…

  Det ligger inga komplicerade mekanismer bakom.

  Som vanligt gäller att man får passa på.

  Asgeir

  22 oktober, 2013 at 08:08

 5. Göran Greider kan nu fira med tårta, när det nu visar sig att den omhändertagna flickan utanför Dublin verkligen är av romsk härkomst. Snart kommer Greider göra utfall och hetsa i tidningsspalterna med grädde och banankräm i mungiporna och gapa om rasism.
  Men var flickan verkligen ”blond with fair skin”?
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2473054/Irish-girl-seven-returned-Roma-family-DNA-tests-prove-IS-daughter.html

  Förortskärring

  24 oktober, 2013 at 09:32

 6. Tiggeriet har blivit ett slagträ i årets valrörelse. Vänstern vill öka tiggeriet eftersom det är ett bra medel för påtryckning och utpressning. Slagordet är ”utrota fattigdomen, inte de fattiga”.
  Vem har talat om utrotning? Vi ber dem bara att flytta här ifrån. Den som inte arbetar skall inte äta.
  http://www.spiegel.de/fotostrecke/photo-gallery-the-business-of-begging-fotostrecke-112690-4.html

  Förortskärring

  14 maj, 2014 at 08:36

 7. Inför stundande EU-val påbörjar kvälltidningarna nu en propagandaserie om hur moraliskt högt stående och politiskt medvetna ”romer” är i Europa.
  http://motstandet.aftonbladet.se/2014/05/mina-barn-ska-inte-fa-vaxa-upp-i-ett-lager/
  Tanken är att värdfolken skall framstå som moraliskt klandervärda och politiskt obildade.

  Förortskärring

  14 maj, 2014 at 13:54

 8. Kajsa Wahlberg, av regeringen anlitad expert på människohandel, har konstaterat ett flertal gånger att allt tiggeri i Sverige är organiserad brottslighet. Sverigedemokraterna är de enda politikerna som vill hjälpa dessa människor ur dess situation – på ett mer genomgripande sätt.

  Så här rapporterade SVT för några är sedan:
  ”Så här jobbar de
  Han är fattig, sannolikt övergiven, säkert både hungrig och hemlös. Och kanske till och med sjuk… MEN det är inte han som kommer att få behålla tjugolappen du kastar åt honom.

  All form av tiggeri är förtäckt organiserad brottslighet som omsätter stora summor pengar över hela Västeuropa, berättar Kajsa Wahlberg på Rikspolisstyrelsen.

  Glöm föreställningen om den fattiga familjen som för sina sista slantar reser hela vägen till Sverige för att tigga ihop till sin försörjning. Den familjen är inget annat än fejk.

  Brutal affärsidé
  ”Familjen” eller ”den övergivna pojken” är ett påhitt av kriminella ligor som bedriver en rå och cynisk människohandel. Affärsidén går ut på att tvinga fattiga och utsatta att tigga för deras räkning.

  Offren är antingen hyrda, lånade eller köpta. De barn som utnyttjas är ofta födda in i miljön. Enligt vissa uppgifter från Rumänien och Bulgarien finns det till och med skolor som utbildar barn till ficktjuvar.

  27 olika identiteter
  Ligorna spelar på den okunskap som finns. Varje polis kan inte vara expert på falska dokument eller på människohandel. Kunskap och information faller mellan stolarna. Att kartlägga tiggarna är så gott som omöjligt.

  -En man hade hela 27 olika pass och id-handlingar, förklarar Kajsa Wahlberg. Dels använder de sig av olika identiteter dels förflyttar de sig och reser från land till land över hela Europa.

  Skänk en slant ? till vem?
  Till sist har Kajsa Wahlberg en vädjan: Ge aldrig pengar till den som tigger…
  -Det är aldrig är den som får behålla pengarna!”.

  Yvonne Åstrand, Rappor
  http://www.svt.se/nyheter/sverige/sa-har-jobbar-de

  Nu, fyra år senare vågar inte regimmedia stå för dessa fakta!

  Förortskärring

  21 maj, 2014 at 11:13


Kommentarer inaktiverade.