Gotiska Klubben

Bojkotta gammelmedia: Globalisterna kan lita på Jimmie Åkesson

Bloggen ”Bojkotta gammelmedia” går till ursinnig attack mot Jimmie Åkesson efter att nationalisten Gustav Kasselstrand (SDU) uteslutits ur SDs partistyrelse. Jag vet inte om jag håller med om allt i nedan bild, men nog finns här en del att diskutera. SD känns korkat, instängt och ointellektuellt just nu. Affärsuppgörelsen med Aftonbladet är nog något av det mest småborgerliga, giriga och ogenomtänkta SD någonsin gjort. Själv hoppas jag på tre eller fyra invandrarkritiska/främlingsfientliga partier i Sveriges riksdag: SD, SDU, SvP och kanske även ett Libertariansk parti. Jag blir dock allt mer tveksam inför för möjligheten att lösa Sveriges nuvarande problem på nationell nivå.

Written by gotiskaklubben

7 november, 2013 den 07:13

Publicerat i Gotiska Klubben

23 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. ”Affärsuppgörelsen med Aftonbladet”, vad är det? Jag hänger med på Flashback och i bloggosfären men denna nyhet har jag missat.

  svensson

  7 november, 2013 at 08:15

 2. Jag har tidigare framfört ståndpunkten att jag inte vet vad Sverigedemokraterna är för ena krumelurer och att det egentligen inte spelar någon roll. Det är deras påverkan på politiken i stort, på andra partier, som kan avgöra vår framtid. Om vi ger dem vårt opinionsmässiga stöd i tillräcklig omfattning och rent av vår röst i Europaparlamentsvalet nästa är så kanske, kanske något annat parti vaknar ur dvalan och kastar av sig globalisternas ok. Det gäller att uppnå kritisk massa och för att göra det så krävs kraftsamling på ett ställe, vilket är egentligen egalt eftersom vi inte kan på långa vägar räkna med folkflertalet men kan på detta sätt ge de vettiga i andra partier ammunition i kampen mot de vettlösa.

  Argus

  7 november, 2013 at 08:39

  • Jag håller med om detta. Men varnar för ett ballongscenario. Till slut blir SD så stora och tomna att man spricker. Poff.

   SD måste snabbt lära sig att ”if you cant rock me some other will”. Sverige och svenskarnas framtid är de facto viktigare än SDs.

   Att Åkesson kan bli en etablerad politiker a la Alf Svenssom, det vet vi, och vi vet att han är duktig och skarp, men är han vår blivande landsfader. Tveksamt.

   Dessutom tror jag med säkerhet att SD inom kort kommer upprepa NYDs misstag, och detta beror till största delen på girighet. Att sitta i riksdagen betyder att man kan pröjsa villalån och räntor på bostadsrätter. Sånt påverkar mer än vad man tror.

   gotiskaklubben

   7 november, 2013 at 09:00

 3. Var inte så orolig Goten. SD har redan värvat de nationella, ja förutom de som är extremt nationella (SvP m.fl.) och har inget mer där att hämta. För att SD skall bli ett parti att räkna med, behöver de 20-30% och sedan ännu mer.

  De är nu i det skedet att de behöver övertyga den stora ängsliga massan svenskar, inte minst kvinnor. Då är prio ett att hålla sig så salongsfähiga som möjligt. Det är därför SD blir så mainstream de någonsin kan och bara sticker ut i sin paradfråga – invandringspolitiken. Det är utan tvekan det smartaste draget de kan göra. Läget hade varit annorlunda om det hade funnits ett starkt nationalistiskt parti som de riskerade att förlora röster till. Det gör det inte.

  När SD når över 20% så kommer de att ha ett större spelrum för sin politik. Om nu inte Kasselstrand m.fl. ger upp, utan hänger kvar i partiet, så är sannolikheten stor att Kasselstrand blir SD:s partiledare. Om 5-6 år sisådär.

  Kalle R

  7 november, 2013 at 10:37

  • mycket kloka ord – rom byggdes verkligen inte på en dag

   man måste skilja på strategi och taktik – goten kommer aldrig att bli någon schackspelare av rang – pang på rödbetan funkar kanske på krogen men inte i salongerna

   att bida sin tid och avvakta rätta tillfället är det som skiljer pojkarna från männen

   zeno

   7 november, 2013 at 17:23

   • Tung låt, även om denna liveversion inte gav så mycket. Hur mycket kan du urholka en stam innan du förlorar det som gjorde stammen stark från första början? SD fyller endast en funktion idag som det kärl som tillåter svenskarna att radikaliseras, Utan principiell ryggrad så blir det bara en koloss på lerfötter. Glöm aldrig att SD började som ett etnonationalistiskt parti – inte som ett liberalt kontrajihadistiskt parti.

    ”Ett folk utan historia är som ett träd utan rötter, det blåser omkull” Rötterna till vårt träd utgörs av explicita germanska traditioner och biologi, att som SD ta avstånd från detta faktum gör dem till ett gäng horor, jag betalar gärna för saker, men horor är inte en av dessa saker.

    Jag sitter i vakttornet med Hendrix och Dylan, att försöka pervertera det svenska folket till ett oresonligt hat mot bla. islam kommer aldrig att leda framåt.

    Christian H (@DIF117)

    7 november, 2013 at 17:56

     • Jag vet Lasse att saker inte är vad de ser ut att vara. Din Ojämna kamp för Palestinas rätt att existera som en faktisk realitet är en en av dom saker som lyser starkare är de falska ljus som strålar ner på oss som kivas om nationalismen i Sverige. Jag vet att Dylan i egenskap av sin judiska härstamning driftat lång från de principer som en gång förenade 68-Vänstern och Palestinas suveränitet. Jag försökte blott att ge en modernistisk touch till de problem som härjar Sverige, jag tror inte på den judiska!? idéen om blodets/rasens överhöghet över de andra faktiska realiteterna som styr vår värld idag. Jag försökte jaga ifatt en tidsanda, en idé, som är både yngre och äldre än Dylans sorgfälliga hänfallelse till judisk supremacism. Så här är det – Jag vill inte att något folk ska profetera på något annat folk, jag vill bara att alla folk erkänns sin suveräna rätt att existera på sina egna villkor; Detta gäller araber, judar, germaner osv. ska det va så djävla svårt att förstå – jag vill snacka med folken, jag vill ha riktig rättvisa!

      Christian H (@DIF117)

      7 november, 2013 at 18:58

      • Om en grupp vill kalla sig för ett folk och anser sig vara för mer än andra, eller att alla andra inte är riktiga människor är väl inget problem, så länge det inte sker på andras bekostnad. Om det senare är fallet och dessutom är förknippat med mycket makt över ideologiproduktionen och ekonomin, så blir det ju ett problem – eller?

       Egentligen så klarar vi väl oss ganska långt genom att tillämpa Kants kategoriska imperativ, vanligast uttryckt: ”Handla endast efter den maxim om vilken du samtidigt kan vilja att den upphöjdes till allmän lag.”

       Lasse Wilhelmson

       7 november, 2013 at 23:18

       • Precis. Men om en befolkning bestående av en mix av personer från Irak, Syrien, Jordanien, Egypten och saudiarabien som nästan samtliga hatar judar, vill kalla sig palestinier precis efter att araberna fått skitdäng av Israel, så har vi ett problem. Inte sant?

        5el

        7 november, 2013 at 23:41

       • Håller helt med dig Lasse. Och i Sverige så tror fåntrattarna att räddningen kommer i skepnad av Sverigedemokraterna; där man blir luggad och utslängd om man yppar minsta lilla kritik mot det sionistiska monstergänget som kontrollerar en så stor del av västerlandet. ”Antisemitiska konspirationsteorier” jo tjena..

        Christian H (@DIF117)

        8 november, 2013 at 20:55

    • jeezus – sluta upp med att demonisera åkesson – han e Sveriges bäst hopp för tillfället

     och läste du DNs ledare idag så kan du konstatera att ”någonting har hänt”

     det gäller att ”hasta långsamt” och att ”den som väntar på nåt gott väntar inte för länge” – eller ”slowly but surely” som engelsmännen säger

     sen är det naturligtvis som så att inget parti kan uppfylla alla ens önskemål i allt och att det vore bättre med en folkomröstning om massinvandring och namngivandet av de svenska STASI-agenterna som ju kanske fortfarande sitter på inflytelserika positioner i Svedala

     själv hoppas jag att de burar in tårtkärringen för att statuera exempel – bra gjort av björn söder att skandalisera statsministern genom att i riksdagens kammare ta upp Reinfeldts ”jag vill gärna påpeka att de som driver upp ett vi och de-tänkande inte ska bli förvånade” etc – VILKEN ANNAN RIKSDAGSMAN HADE HAFT STAKE NOG ATT GÖRA SAMMALUNDA TROR DU????

     SD 2014

     zeno

     7 november, 2013 at 19:26

    • tungt – mycket tungt – tungast

     här kommer ord och inga visor från en krönikör på den finansiella nättidningen ”realtid”

     http://www.realtid.se/ArticlePages/201311/07/20131107222138_Realtid378/20131107222138_Realtid378.dbp.asp

     ”Sveriges Pravda bevisar sig

     Oisín Cantwell tillhör Aftonbladets förgrämda vänsterkrönikörer och i krönikan ”Var boksigneringen ett pr-jippo” så lyser det igenom tydligare än på länge.

     Visst, Sverigedemokraterna valde säkert inte plats för Jimmie Åkessons boksignering av en ren slump. Vilket politiskt parti väljer plats för sina framträdanden av en ren slump?

     Men låt oss börja med att slå fast att ett demokratiskt parti som SD är i sin fulla rätt att välja vilken plats de så önskar att möta allmänheten. Om SD väljer Söder i Stockholm för att i stort sett hela den Stockholmsbaserade journalistvänstern bor där så må det vara hänt. Varför inte ge sig direkt in i lejonets kula i stället för att stå på säkerhetsavstånd och fegt glutta in som på ett zoo? Det är modigt och det är legitimt. Men inte i Cantwells förvridna värld.

     Jag är ganska säker på att Aftonbladets illröda, för att inte säga rödbruna, kulturredaktion stod beredda. Nu skulle man rapportera om stora demonstrationer från de professionella vänsteraktivisterna, inklusive de våldsbenägna AFA-grupperingarna. Det skulle bli fina rubriker i Sveriges Pravda.

     Och så hände det som inte fick hända. Polisen och Säpo fallerade och en vänsterfågelskrämma av värsta sort ges möjlighet att trycka upp en tårta i nyllet på Jimmie Åkesson. Det hade naturligtvis lika gärna kunnat ha varit en kniv eller ett skjutvapen och Sverige hade haft ett nytt politikermord på meritlistan.

     I stället för att stillsamt beklaga det inträffade, vilket är civiliserat och mänskligt, känner sig denne Cantwell kallad att sno till det på det mest avskyvärda vis.

     Vad säger han? Han insinuerar att boksigneringen på söder var ett pr-jippo där SD mer eller mindre hoppades att något liknande som det som skedde verkligen skulle ske. Så utomordentligt tarvligt för att inte säga sjukt. Naturligtvis läggs en smaklös brasklapp in att Cantwell naturligtvis inte vill förminska allvaret i det inträffade. Jaså? Hela krönikan är just en förminskning av det inträffade.

     Cantwell har mage att i just detta sammanhang göra sig lustig över de politiska förslag som SD vid en presskonferens dagen efter dådet lägger fram och menar att de andra småpartierna aldrig får någon uppmärksamhet kring sina förslag. Vilka partier avser Cantwell med småpartier? Hans eget vänsterparti? Miljöpartiet? Eller alla riksdagspartier som i opinionen nu är mindre än SD; Fp, C, KD, VP och MP?

     Cantwell gör sig vidare lustig över att SD:s representanter är ”propra”. Är det ett problem för honom som schavig kommunist med otvättat hår? Hur kan han blanda in detta i vad som faktiskt hänt?

     Han skulle aldrig ha skrivit om SD:s politiska förslag utan denna incident. Han blåser upp sig själv och menar att om inte ”pr-jippot gått hem” skulle den framstående Cantwell naturligtvis inte nedlåtit sig att skriva. Han ser det faktum att han skriver som ett bevis på att det var fråga om just ett pr-jippo.

     Men tack vare att hela den mediala vänsterplanen fallerade kände han sig ändå tvingad att skriva, inte om det som var en stor nyhet i sig utan att åtminstone få spy lite galla över Åkesson och SD även om det var tänkt att gå till på ett annat sätt.

     Såvitt man kan bedöma från utsidan så klarade Åkesson och SD-ledningen av att åter igen sköta en allvarlig incident på ett moget och balanserat sätt. Inget hat, inga grava beskyllningar utan endast helt ”coolt”. Allt medan Cantwell och hans gelikar kokade av ilska och harm. Här hamnade SD i centrum och Åkesson framtonar som en statsman, han imponerar. Fy för den lede!

     Aldrig har vänstermedia blivit så snuvade på konfekten vad gäller deras hat mot SD. Allt gick fel på grund av den vänsterextremistiska fågelskrämmans ”hjältedåd” och som en SD:are sade lite provocerande, det rasslade till i medlemsregistret.

     SD borde skicka en blomsterkvast för att muntra upp den förgrämde vänsterflummaren Oisín Cantwell.

     Cantwell är en av många vänsterkrönikörer och jag kommer att inom några dagar i en mer genomtänkt skrift berätta om hur Sverige hamnat i en gisslansituation till följd av den extrema vänsterrörelsen och deras infiltration av det officiella Sverige inklusive stora delar av media.

     Olof G. Hedengren”

     Olof G. Hedengren
     …har verkat i över 30 år i finansbranschen på firmor som Aragon, Fischer Partners och ACH Securities.

     Hösten 2012 publicerades hans memoarer ”Den ofrivillige bankiren”.

     Han är återkommande krönikör på Realtid.se.

     zeno

     8 november, 2013 at 19:46

 4. ÅMÅL

  7 november, 2013 at 11:45

 5. Bra att Jimbo & co. får en glödgad eldgaffel uppkörd i … 🙂 Skämt åsido, jag har tröttnat på Sd för länge sen, och det senaste med Supergurra är ännu en sten på börda, det blir så djävla tydligt att det finns en toppstyrning och kass mentalitet i SD´s ledarskikt. Både när det gäller Kasselstrand och den patetiska försäljningen av tårtfilmen; va fan håller klåparna på med? Någon gång måste man väl för fan visa principiell ryggrad, eller? Springa och hålla Aftonbladet i kjolarna gör mig så djävla matt!

  Och vad gäller resten av nidbilden ovan så stämmer väl det mesta, SD under nuvarande ledning är bara intresserade av att bli en del av etablissemanget, inte att skaka om detsamma, ska vi någonsin kunna komma till rätta med allt det som är åt helvete med både Sverige och världen då går det inte att dra på sig stringtrosan och ställa sig på alla fyra, usch vad trött jag blir på SD.

  Christian H (@DIF117)

  7 november, 2013 at 16:13

 6. Alldeles utmärkt att antisemiten Kasselstrand uteslutits ur SD’s partistyrelse. Det kommer inte att dröja till SD helt klipper banden till nassarna i SDU och bildar ett nytt ungdomsförbund som sympatiserar med den västerländska demokratins utpost i det muslimska barbariets Mellanöstern, Israel.
  Kasselstrand och hans nazistiska sekt är säkert välkomna hos SvP.

  5el

  7 november, 2013 at 19:32

  • Utmärkt för vem?

   dubium

   8 november, 2013 at 04:14

 7. Om man är intresserad av SD´s roll i Sverige, svenska vs judiska intressen m.m.
  är det intressant att läsa Danna Harmans artikel i Haaretz den 21 sept 2010;
  Finns det en genuin rädsla för att om inte judarna infiltrerar och tar över SD helt och hållet –
  blir partiet ”anti-semitiskt” eller är det smart propaganda för att kollra bort svenskarna?

  http://www.haaretz.com /jewish-world/
  ”It won´t be long Before Sweden Democrats show true anti-semitic nature”.

  ÅMÅL

  7 november, 2013 at 19:47

 8. Jag håller med Gotens kritiker ovan. I det här skedet är det partidisciplin som gäller. De nationella har inte råd att ägna sig åt vänsterfragmentering. SD måste bli en del av etablissemanget om frågan om invandring ens ska komma på dagordningen. Det är det första viktiga steget. Vi har en kran som står helt öppen. Det är inte kärnproblemet, men den måste stängas innan vi kan angripa dem som dragit ledningarna.

  Anna C

  7 november, 2013 at 19:59

 9. gotiskaklubben

  8 november, 2013 at 07:27

 10. […] Globalisterna kan lita på Jimmie Åkesson […]


Kommentarer inaktiverade.