Gotiska Klubben

Hur ska vi tolka Carl Bildts kritik av Netanyahu?

Svårt att kalla Carl Bildt för sionist efter nedan tweet, eller hur Lasse Wilhelmsson? Och vad säger ”5el”, är detta det slutgiltiga beviset på att Carl Bildt är nazist? Tweetet är RTad över 200 ggr och nämns här och var i världens media.

Undrar förresten om israelfanatikern Peter Wolodarski kommer att reagera på Bildts tweet? Kommer DN ignorera kritiken? Förmodligen. Kommer DN starta någon form av hat och hämndkampanj mot Bildt så vet vi i alla fall varför. Vi får väl se, vi som håller ögonen öppna.

Kolla även in Fria Tider, som har över tusen pro och antiisraeliska kommentarer under sin artikel: Israel nobbar stor internationell uppgörelse om Iran. Ibland får man för sig att Israels väl eller ve är en huvudfråga för Sverige och svenskarnas fortsatta existens här på jorden.

Written by gotiskaklubben

9 november, 2013 den 07:04

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Carl Bildt har alltid avskytt Israel och aldrig besökt landet vare sig som regeringschef eller utrikesminister Förmodligen rör det sig om något som hänger kvar av den slappa antisemitism som varit legio i adelssläkterna

  5el

  9 november, 2013 at 19:27

 2. Israel engagerar eftersom åsikterna om detta framgångrika land följer de linjer som skiljer människor från djur.
  Bara att se på en del av grövsta judefientliga kommentarena på FT.

  5el

  9 november, 2013 at 19:31

  • Så att kritisera Israel är samma sak som att vara ett djur? Lustigkurre 🙂

   Christian H (@DIF117)

   9 november, 2013 at 20:21

   • Det finns saker i Israels politik att kritisera, främst bosättningspolitiken på ockuperat territorium.
    Gränsen mellan människa och djur går vid att ifrågasätta den judiska statens existens, att försvära sig åt falsifikat som Sions vises protokoll, antyda att Israel låg bakom 9/11 eller tro att USA’s utrikespoltik styrs av judar. Överskrider man den gränsen så så hör man hemma på Skansens aphus i bästa fall och i sämsta fall bland alligatorerna.

    5el

    9 november, 2013 at 22:04

    • Att den judiska staten Israel existerar är ju ett faktum, däremot kan man ju diskutera tillblivelsen av Israel och rackarspelet bakom Balfourdeklarationen som sedermera ledde till eländet Israel. Vad gäller Sions vises protokoll så hade ju Johan Galtung en del att säga; själv tycker jag att Galtung hade en poäng när han påpekade att agendajudarna verkar följa protokollet.

     På punkten om 9/11 så erkänner jag att jag har kraftiga dubier kring beskrivningen av hur ett gäng islamister lyckades kapa ett par jumbojets och krascha dem här och där i USA, jag lutar nog åt att CIA/Mossad visste vad som var i görningen.

     Att USA´s utrikespolitik i stort dikteras från Tel-Aviv är bevisat genom otaliga exempel.

     Aphuset på Skansen är ett trevligt ställe, och jag umgås hellre med primaterna där än med valfri politiker i Sveriges riksdag.

     Att du ser det problematiska i israels ockupationspolitik hedrar dig i alla fall, tycker dock att du ska tona ner retoriken kring ”djur” kontra ”människor”, det påminner obehagligt mycket om den judiska supremacismen; där mänskligheten delas in i Guds utvalda folk och goyim. Sånt sysslar vi inte med på antirasistiska Gotiska Klubben 🙂

     Christian H (@DIF117)

     9 november, 2013 at 23:25

  • Framgångssagan bygger på livsuppehållande bistånd från amerikanska skattebetalare + allt annat som inte syns. ADL och AIPAC är som en elefant i den amerikanska politiken. Nu kör ADL en kampanj för ren pedofili. Fy!
   http://thecommonsenseshow.com/2013/11/07/the-adl-and-the-us-senate-are-endangering-our-children/

   sync99

   10 november, 2013 at 01:06


Kommentarer inaktiverade.