Gotiska Klubben

Ikväll blir Karlaplan världsberömt?

KARLAPLAN Dagens sorgemanifestation på Karlaplan på Östermalm av SMR, till minne av de två mördade Gyllene Gryning-medlemmarna är naturligtvis genial ur marknadsföringssynpunkt. Själv tycker jag det är rätt tarvligt att utnyttja Kristallnatten för sin egen propaganda, oavsett om man är en judefixerad nazist eller en agendajude med koloniala ambitioner. På twitter får jag dock mothugg där det sägs att detta är första helgen efter morden och därför en naturlig dag att manifestera.

https://twitter.com/Par_Sjogren/status/399098744534470656

Nåväl. Att olika judiska tragedier systematiskt använts för att främja massinvandring till Sverige är dock uppenbart. Fast härom året kärvade det till sig för deltagarna i en manifestation till minnet av Kristallnatten. Det var palestinavänstern och israelhögern som inte kom överens om något annat än att SD bar skulden för det mesta.

I Sveriges djupt ointellektuella debattmiljö ser nu SMR möjligheten att skapa världsrubriker. Och jag tror att de kommer att lyckas. Kanske blir det till och med ett dödsfall – ja, om nu inte demonstrationen förbjuds i sista sekund.

http://blog.svd.se/ledarbloggen/2013/11/08/nazisterna-forsoker-ta-over-kristallnatten/
https://www.nordfront.se/stoddemonstration-for-gyllene-gryning.smr

Written by gotiskaklubben

9 november, 2013 den 11:04

Publicerat i Gotiska Klubben

11 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Sverige 2013 En gigantisk och kaotisk jazz av åsikter och ställningstaganden. Fiendens fiende är min fiende, eller hur var det nu…?

  svensson

  9 november, 2013 at 11:07

  • Jo så är det. Försökte uttrycka ungefär samma sak på twitter i morse.

   https://twitter.com/gotiskaklubben/status/399067209235828736

   gotiskaklubben

   9 november, 2013 at 11:15

   • I förvirringen och kaoset försvinner etik och moral. Då blir allt möjligt … Det är väl bara en tidsfråga innan kärleken till fosterlandet blir en förbjuden tanke. Att förvränga det som gör människan till människa och använda det emot människan, är det trick som makten använder för att härska genom att söndra.

    Orwell och Huxley håller än i våra dagar.

    Quo vadis?

    http://lassewilhelmson.wordpress.com/2010/01/01/quo-vadis/

    Lasse Wilhelmson

    9 november, 2013 at 12:27

    • det går längre tillbaka än så…”du skall INGA ANDRA gudar hava…”

     zeno

     9 november, 2013 at 16:14

 2. Goten, är du en av de badande pojkarna på bilden ovan?

  (Att gissa vem du egentligen är – är lite spännande detektivarbete) 😉

  ÅMÅL

  9 november, 2013 at 14:20

 3. Hyckleriet vet inga gränser…lol.
  ”I Sveriges djupt ointellektuella debattmiljö”

  Erik Larsson

  9 november, 2013 at 16:10

 4. Hade jag inte varit i Borås så hade jag nog gått med i SMR´s demo. Varför? Inte för att jag är nationalsocialist och vill tvätta mig med tvål gjord på judefett, utan för att visa min sympati för de nationalister som blev avrättade i Aten. Visst kan man problematisera Gyllene gryning och det dem står för, och kanske hade grabbarna som fick sina kroppar och artärer sönderslitna av automateld hjulat upp tjogvis med invandrare och anarkister, vad vet jag? Men en sak vet jag: och det är att det grekiska folket är i händerna på korrupta och odugliga politiker som har köpt politiskt stöd för en politik som finansierats av giriga banknissar och kleptokrater, och när grekerna helt plötsligt befinner sig i en situation där ens egna barn kanske får gå och lägga sig hungriga på kvällen pga. politiskt vanstyre då sticker det i ögonen på greken när hans politiker samtidigt har svängdörrar in och ut på Goldman Sachs. Gyllene Gryning profiterar givetvis på eländet i Grekland, men min bild av dem är att de genuint vill komma till rätta men den internationella usurkratin och korruptionen i Grekland, dessutom snackas det klarspråk kring vissa tabubelagda frågor, allt detta sympatiserar jag med.

  Vad gäller valet av demonstrationsdag så vet jag inte hur ledningen i SMR resonerat, och jag håller med om att det vore lite sjavigt att välja just denna dag OM det funnits en baktanke rörande kristallnatten, men jag tar Pär Sjögren som god för sitt ord.

  Christian H (@DIF117)

  9 november, 2013 at 19:30

 5. Trevlig bild. Så här kunde Stockholm se ut för bara 30 år sedan. Förfallet har gått fort.

  Förortskärring

  9 november, 2013 at 20:40

 6. gotiskaklubben

  9 november, 2013 at 23:09

 7. Det grova missbruket av nazi-epitetet bör motarbetas:
  http://justice4germans.com

  ÅMÅL

  10 november, 2013 at 13:26


Kommentarer inaktiverade.