Gotiska Klubben

Varför ville Peter Wolodarski flygbomba Syrien den 25 augusti 2013?

peter Wolodarski 25 augusti 2013

Så här skrev Peter Wolodarski i en ledare i Dagens Nyheter den 25 augusti 2013:

”Återstår att USA, EU och en koalition av grannländer bortser från låsningarna i FN och gemensamt flygbombar regimens anläggningar, vilket för tankarna till hur omvärlden agerade under Kosovokriget i slutet av 1990-talet.”

Till signaturen ”5el”: Varför tror du Peter Wolodarski ville flygbomba Syrien den 25 augusti 2013?

Written by gotiskaklubben

15 november, 2013 den 08:23

Publicerat i Gotiska Klubben

10 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Utmärkt fråga. Det här var brytpunkten, ”tipping point”. Det var Wolodaskiis sista chans att glänsa. Nu blir det ju ingen intervention. Tåget har gått…!

  När det begav sig protesterade jag mot detta. Jag sa ifrån, jag markerade att detta Wolodarskis vansinne inte går för sig. Och min och andras protester fick effekt. Det blev ju inga västliga bomber över Syrien.

  Det strids ännu i Syrien men det är regimen mot svaga ”rebell”-styrkor. ”Rebellerna” strider bland annat inbördes har jag hört. Assads regim är också försvagad men han har stått emot aggressionen och provokationen i två års tid.

  svensson

  15 november, 2013 at 09:15

 2. Därför att han är ett språkrör för ”Den sionistiska planen för Mellanöstern” från 1982 och stödjer Mad dogs-falangen inom makteliten, trots sin väna uppsyn. Något som han tror gynnar hans egen grupps intressen.

  http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815

  Lasse Wilhelmson

  15 november, 2013 at 09:52

  • Det var det dummaste jag har hört.Israelen som lär vara upphovsman till denna ”plan för Mellanöstern”
   finns inte, och aldrig fanns.Vi har kollat.Det är tråkigt att begåvade killar som Wilhelmsson ägnar sig åt att plantera noja i våra hjärnor.Å andra sidan judar har alltid haft böjelser för konspirationsteorier.
   Nej,mina vänner. Peter Wolodarski ville bomba av samma anledning som en mängd idioter,inklusive Obama.
   Felbedömning.
   Det är dessa killar ville Peter W stödja.

   By the way.De har huggit av huvudet på en avsina egna.By mistake. Snacka om collateral demage !

   Andreas

   17 november, 2013 at 21:22

 3. Jag skule inte tillskriva Wlodo så mycket betydelse. Han är en liten kugge, en broiler från Harvard School for Dummies och en besserwisser övertygad om hans egna briljans och betydelse; en narciss och inget mer..Jo, en liten psykopat med. Dessa villiga verktyg tror på riktigt att 911 var ett verk av 19 onda terrorister dirigerade från en grotta, att bombningar av Libyen var ett steg i demokratiprocessen, att 100+ tusen döda var ett verk av den ondskefulle diktator osv…osv. Han och andra kommer att ställa upp på vad som helst. Historia lär att medlöpare riskerar mycket när de inte behövs längre. Naiva, historielösa små själar.

  sync99

  15 november, 2013 at 12:20

  • Det är sant att Eter Polodarski inte har så mycket att säga till om längre. Här har jag skrivit en novell som satiriserar ”chefredaktören för Malliga Morgontidningen” och hur han spenderar sin dag som medieaktör.

   svensson

   15 november, 2013 at 14:31

 4. Wlodo nämner Samantha Power och skryter med att han är med i klubben for the big boys and big sisters. Stackar liten sate; Samantha Power tillsammans med Susan Rice är Twin Sisters in Pillage and Murder. fint sällskap m a o. En blind kyckling. Det är vad han är.

  sync99

  15 november, 2013 at 12:27

 5. Meddelande med anledning av stängning av den förra tråden.

  Här gäller Topic. Lustigkurrar, genier och provokatörer ombedes dra till http://www.flashback.org

  Det är helt ok att bryta topic om man har en bra vinkel, men inte om syftet enbart är diskussionsmässig destruktion eller provokation.

  Gotiska Klubben är inte intresserade av att diskutera detta vidare.

  gotiskaklubben

  15 november, 2013 at 16:13

 6. Peter är inte svensk. Han är trogen sitt hemland Israel och för fram dess bästa. Rent tekniskt så är Israel och Syrien fortfarande i krig. Då är det bra för den Israeliske Peter att andra gör grovjobbet än han själv.

  Det bästa vore om Peter flyttade hem till sitt hemland och själv drog på sig bombarjackan och gjorde något.
  Han är en äcklig ”människa”

  John Malone Liberty Media inc

  15 november, 2013 at 18:13

  • Hans föräldrar emigrerade från Polen och Wlodo föddes faktiskt i Sverige.

   sync99

   15 november, 2013 at 22:25

   • Vad menar du – sync99 15 november 2013, vid 22:25? Pratar du om etnicitet eller medborgarskap? Är samer etniska svenskar eller är de samer som är svenska medborgare? Är finlandssvenskar finnar eller är de svenskar, som är finska medborgare? Och hur är det med ålänningar? I Wikipedia kan man läsa att fram till Finska kriget och Freden i Fredrikshamn år 1809 räknades inte Åland till det som idag kallas Finland. Utöver de sex landskap som ansetts vara delar av Finland, överläts Åland, som fram tills dess hade ansetts vara en del av Svealand, och Östra Norrland till det Ryska imperiet. Fram till Finlands självständighet 1917 ansågs den svensktalande befolkningen på Åland vara ”expatrierade sverigesvenskar”. Menar du – sync99 – att folk ändrar etnicitet på grund av politiska förändringar. Det glömde man nog tala om för t. ex. tjecker, slovaker och folken på Balkan.

    observator

    15 november, 2013 at 23:09


Kommentarer inaktiverade.