Gotiska Klubben

”Mannen som slutade ljuga” är en lögnaktig titel på en bok

Eller ignorant. Vad vet jag. Hur som helst knappast tillräcklig.

Gotens tes kvarstår: Svensk intelligentia klarar inte av att analysera turerna runt psykopaten Thomas Quick. Man kan inte ens föreställa sig att Quick använder samma metod för att manipulera dagens journalister som han en gång manipulerade manipulatören Margit Norell, samt hennes adepter, samt halvidioten Claes Borgström, samt karriäristen Christer van der Kwast. En manipulatör manipulerar. En lögnare ljuger. Så enkelt är det. Om nu pyromani och pedofili sägs vara obotliga – jaha, varför skulle det då inte gälla för medias älskling Thomas Quick?

Istället för att ge svenskarna en debatt om Frankfurtskolans, psykoanalysens och kulturmarxismens feministiska och kanske judiska (ping Lasse Wilhelmson) påverkan, via media och kulturliv, på svenskt rättsmedvetande och psykiatri ger man oss en Thomas Quick iklädd en offerkofta som inte får analyseras på annat sätt än att hans ENDA MOTIV var att få mer droger, samt att få stanna kvar på anstalten Säter. Två urgulliga förklaringsgrunder som dessutom kolliderar med varandra. Och till och med de av Quicks fasansfulla brott som bevisats av domstol, förklaras med hjälp av drogpåverkan. Den Kvinnliga Demonen tycks ha tagit över all logik, allt förnuft i Sverige.

Slutsatsen blir: det finns ingen enskild ondska, allt är samhällets fel. 1968 om och om och om igen…

En sak till: Dessa dolda mikrofoner och kameror som SvT och Dan Josefsson använt sig av, är inte de identiska med de metoder som NSA använde sig av när man telefonavlyssnade Angela Merkel?

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/407057470545084417

https://twitter.com/gotiskaklubben/status/407060501269463040

Written by gotiskaklubben

1 december, 2013 den 11:07

Publicerat i Gotiska Klubben

15 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Eftersom frågan gäller Tomas Quick och den ende som i dag har en avvikande mening är Göran Lambertz som nu får häftig kritik för att inte stämma in i den allmänna kören blir jag faktiskt misstänksam. Jag har en enda gång haft med honom att göra och han gjorde ett synnerligen vederhäftigt intryck på mig.

  Man kan fundera över varför det skulle vara så viktigt att få honom att framstå en misstänkliggjord dager men då skall man minnas han tidigare roll som justitiekansler under en period som omfattade diskutabla grundlagsändringar och affären kring dåvarande justitiesutskottets ordförandes flykt till USA undan en kokainkontroll.

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Justitiekanslern_(Sverige)

  Asgeir

  1 december, 2013 at 11:18

  • Är tveksam, men inte heller helt säker. Som jag förstår har Lambertz debattartiklar och uttalanden enbart syftat till att skydda sitt eget och sina vänners agerande, genom en slags omvänd bevisbörda gentemot kritiken av de domar mot Thomas Quick som nu upphävts. Att Lambertz idag tvingas bort från HD är nog ett tillräckligt tecken på att han agerat felaktigt.

   Det ”lustiga” är att HD inte ens kan gå ut med att man SPARKAT honom, utan måste i sedvanlig feminin anda gömma avskedandet från HD via en nedflyttning till Lagrådet.

   http://www.svt.se/nyheter/sverige/goran-lambertz-byter-jobb

   https://twitter.com/gotiskaklubben/status/407084262446211072

   gotiskaklubben

   1 december, 2013 at 11:42

   • Goten! Enligt justitierådet Stefan Lindskog fattades beslutet om Lambertz tjänsgöring i Lagrådet redan i augusti (källa: http://www.dn.se/nyheter/sverige/lambertz-byter-jobb/ ). Ljuger också Stefan Lindskog?

    observator

    1 december, 2013 at 12:04

     • Att vara mot den rådande allmänna uppfattningen har aldrig varit populärt, se

      http://en.wikipedia.org/wiki/Tarring_and_feathering

      Jag råkar ideligen ut för detta personligen, att sen folk väldigt ofta tycker precis som jag någon tid senare får jag ingen credit för…

      Men se jag ger mig också sällan. Killen på bilden hade ju så rätt så rätt, han var bara för tidigt ute. Men det är faktiskt inte samma sak som att han hade fel.

      Asgeir

      1 december, 2013 at 12:24

     • Obs lång kommentar om fördelaktiga – offer – roller – , och om – offers – heliggörande – ..(.?
      )..

      ”Släpp fångarna loss det är vår, var män´ska i sin själ vill väl, när grön naturen står”…….(?)

      Det är märkliga fenomen det här med offer, syndoffer, brännoffer, tackoffer, som var årligen återkommande ritualer som firades vid olika heliga högtider i det gamla Judéen, och inom judendom, men även inom andra s.k. religioner, t ex inkaindianernas offerritualer, men även andra. Asatron blotade för att komma – på god fot – med – gudarna – ….(?)…

      Guden, eller gudarna, skulle genom dessa blodoffersritualer bli välvilliga och godmodigt inställda….

      Tänkte man sig nog….

      Offren, oftast djuroffer, men även människooffer, som då brändes, skulle fungera som – lösen – , alltså – befria – samhället, folket och församlingen, från bördan att själva behöva – betala – för sina synder, lagöverträdelser och tillkortakommanden. Alltså att betala för sina brott mot – lagen – .

      Dessa brott, synder och överträdelser och svek osv., skulle kunna riskera eller hota att hela samhällets väl och ve gick förlorad därför att överträdelser och synder oundvikligen skulle medföra – straff – , från – Gud – i form av olyckor av olika slag.

      Olyckor i form av t ex sjukdomar, missväxt, samhällsupplösningar, fiendskap, rädslor och negativa konsekvenser, samt därmed otryggheter av olika slag. Dessa blodoffersritualer skulle då ersätta, eller blidka Guden, och därmed – råda bot – på, eller – beskydda – befolkningarna från Gudens – straff – .

      Blodoffren var ersättningsoffer, som skulle – befria – samhället som helhet, och folket, från att själva behöva ta konsekvenserna av sina överträdelser. Offren och blodoffren var tvungna att vara – rena och hela – och utan skavanker, och de blev därmed förklarade för att vara just– rena – , dvs. helgade, dvs. heliga, och genom just deras – renhet – , så skulle de vara kapabla att också – rena – , och också heliggöra, dvs. helga, dvs. hela, hela samhället, församlingen och folket från just – oheligheter – . Dessa – oheligheter – , kunna ta sig form i sjukdomar, dåliga skördar, trasigheter, ofullkomligheter som berodde just på – överträdelserna – Dvs., ansågs bero just på – synderna – (överträdelserna )och därmed brotten mot – lagen -. (Guds lag.)

      Dessa offerritualer var ju blodiga tillställningar men just genom att blodet ansågs vara bärare av – liv – , så blev offrens blod såsom – reningsbad – , till just – liv – , och liv för det helade samhället och för den – helgade – nationen.

      De levande (mänskliga?) brännoffer, som offrade sig själva för att samhället, församlingen, just skulle ha – liv -, och bli – renade från skuld för överträdelser av lagen, från – synd – , och därigenom bli – renade – och heliggjorda, dvs. –helgade – , de höjdes högt till – skyarna – , (- Uppstigen till Himlen, sittande på Gud Faders Högra sida, och därifrån igenkommande, till att döma, levande och döda”..) för sina – offer – av sig själva, till förmån alltså för både individens och för samhällets – reningsbad – , genom just sitt offrande av sitt –blod -, dvs. – sitt liv -. Detta offrande, som därigenom också automatiskt i offrandets ögonblick blir just också ett – heligt liv – , dvs. ett helande och livgivande liv, dvs. ett helgat liv –
      Också det för församlingen och för samhället gemensamt upplevda lidandet, och deltagande smärtupplevelsen, genom offrets offer, och samtidigt också den gemensamma och delade sorgen, och också samtidigt den gemensamma glädjen, vid dessa offerhögtider, bidrog nog till att just – helga – hela församlingen och hela samhället, dvs. bidrog till att just – hela – hela samhället, dvs. att alltså föra människorna närmare varandra och övervinna motsättningar, avund, tvister och osämja osv., och kunna – se på – varandra på ett nytt sätt, dvs. som just – heliga – , och – renade – , och – befriade från skavanker, tillkortakommanden och eventuellt dåligt uppförande beroende på – lagöverträdelserna – dvs. på – synderna – , osv.

      Alla dessa blodofferhögtider av olika slag, hade ju sina speciella högtider under året, då just särskilda festligheter anordnades kring dem, för att just kunna hela befolkningarna och hela samhället, och därmed kunna skapa goda förutsättningar för kommande års skördar, för barnafödslar, för friska familjer och för just ett – friskt – , dvs. för ett – icketrasigt och just ickesöndrande – ,samhälle och samhällsgemenskap. Allstå för att stärka samhällsammanhållningen och därmed öka chanserna för konstruktiva och produktiva liv för hela nationen.

      Vid den franska revolutionen så ville man – befria – både folket och också de fångar som satt på Castiljen, fängelset i Paris.
      Likaså ville man – befria – det – slavarbetande folket i Ryssland – , under den ryska revolutionen, och mena att om dessa enbart mördade och dödade sina – herrar – , så skulle de bli – fria – …..

      Riktigt så enkelt var det nog inte trots allt …

      Men, just det här med – offer – begreppet verkar alltså hänga kvar i den materialistiska marxistiska människosynen. Där verkar man vilja hävda att – offret – är just oskyldigt, dvs., – heligt – , vilket medför en hel del konstigheter i den samhälleliga tillvaron….

      Arbetsamma, strävsamma, ordningsamma, rättskaffens och rättfärdiga samhällsmedlemmar blir anklagade, istället för att– bovar, mördare, rånare, mordbrännare, banditer, pedofiler och våldtäktsmän osv., blir anklagade..

      Dvs. det borgerliga samhällets bärare blir skyldiga och ansvariga till att alla – lagöverträdare – av olika slag är just lagöverträdare. …

      Enligt kulturmarxismens idé, är det alltså de borgerliga medborgarna, med sansade livsstilar, med sunda familjeideal, med strävsamma liv i flera generationer, som alltså blir anklagade för att orsaka och framkalla – brottslingarnas brottslighet – ….

      Brottslingen är endast – offret – för det borgerliga samhällets ordning och reda, och blir därmed – oantastbar – och – oskyldig -, dvs. – renad – just genom att bli förklarad för att vara i sin –offerstatus -……

      De skyldiga och de ansvariga, blir det omgivande och icke-brottsliga samhället…

      Dvs. det – ansvariga samhället -….

      Dvs. det – skyldiga samhället -….

      Förmodligen är det denna – ideologiska föreställning, denna idé – , som kan framkalla förvirrade och rädda, samt beroende och manipulativa och utnyttjande brottslingar – som t ex TQ…..

      Bergfast

      2 december, 2013 at 11:22

      • Bra inlägg. Jag har tänkt mkt på detta. Men inte hittat en ingång till ”offrets” ofta dynamiska roll i samhället.
       Ska läsa igenom detta senare och se om jag hittar en vinkel att ta upp det.
       Kanske är det så att man försöker omdefiniera ”offret”, eller stjäla begreppet en gång för alla ifrån oss?

       gotiskaklubben

       2 december, 2013 at 11:36

       • Tack.

        Korrigering dock…

        …..”som satt på Castiljen, fängelset i Paris.”…..

        Bastiljen hette ju fängelset förstås…

        ….

        Gotiska klubben sa:…”Kanske är det så att man försöker omdefiniera ”offret”, eller stjäla begreppet en gång för alla ifrån oss?”…

        Förstår inte riktigt….Hurdå ”stjäla begreppet”, eller omdefiniera det”…

        Det frivilliga offrandet, eller de kulturella och rituella offerhögtiderna där offren och offrandet i sig hade ett slags värde eller värdegivande, inte bara för församlingen, folket eller nationen, utan där också offret självt blev heligförklarat just genom att offra sig, det är kanske den betydelsen, eller den innebörden, som blivit förvrängd i dagens oskyldigförklarande, och offerstatussättande på brottslingar och kriminella…

        ….Alltså ett slags heligförklarande av brottslingar, vandaler, mördare, våldtäktsmän, pedofiler, plundrare, rånare, samt även s.k. revolutionärer och upprorsmakare, osv., som alltså förklaras oskyldiga och oansvariga för sina brott, (utförda för – den goda sakens skull -?), samt som varande endast – offer – för fattigdom, traumatiserad barndom, eller andra om- och kring- förklaringar som vill ursäkta och överse, samt förlåta och befria brottslingen från ansvar och skuld för sina handlingar och istället göra det omgivande skötsamma och sunda, dvs. borgerliga samhället ,skyldigt och ansvarigt för brottslingens brottslighet, vilket i sig är ett ganska osunt samhällstänkande som i förlängningen svårligen kan bidra till individers, familjers eller samhällens utveckling, utan tvärtom, riskerar att degenerera hela samhällen, samt också familjer och därmed också individer….

        Svåra frågor…

        Bergfast

        2 december, 2013 at 13:04

  • ”Debatt: Min syn på rättsskipning” Göran Lambertz,
   Publicerad 2013-12-02 05:00
   http://www.di.se/artiklar/2013/12/2/debatt-min-syn-pa-rattsskipning/

   gotiskaklubben

   2 december, 2013 at 07:52

   • ”Vad Göran Lambertz anför i sin debattartikel i Di i går kan vid ett första påseende te sig helt banalt. Göran Lambertz säger sig inte veta om Sture Bergwall är skyldig eller oskyldig till de över trettio mord han erkände, och av vilka han dömdes för åtta. Inom parentes kan påpekas att osäkerheten rimligtvis inte borde omfatta de två pojkar som Sture Bergwall påstod sig ha mördat, men som senare visade sig vara i livet.”

    http://www.di.se/artiklar/2013/12/3/debatt-lambertz-har-fel-om-bergwall/

    gotiskaklubben

    3 december, 2013 at 06:39

 2. Det känns som om du är på rätt spår Goten. Det finns många intressenter i detta drama, som verkar ha flera bottnar. Får en känsla av att det pågår ett ”Blame game” dem emellan. Och där är ju onekligen Thomas Quicks trovärdighet en synnerligen skör tråd. Men även andras. Det ligger ju i sakens natur i ett ”Blame game”.

  Jag har ju tidigare nämnt Franfurtskolan och dess inverkan på judaiseringen av den svenska kultur- och journalitsnomenklaturans mentalitet sedan 60-talet. Och i detta fall finns det ju flera falanger där, liksom inom rättsväsendet och behandlingsvetenskaperna (har jag glömt något?). En diskussionen om det förstnämnda tror jag inte vi får, annat än möjligen i de så kallade alternativa media, helt enkelt eftersom alla som tar den blir definierade som ”antisemiter” eller ”rasister”.

  Hmm… Ett ”Blame game” med Quicks trovärdighet i vågskålen? Blir lite matt inför det jobb som krävs för att reda ut detta, vilket naturligtvis inte går utan att ha tagit del av alla domar, böcker och annat material i frågan, vilket jag inte har.

  En fruktbar hypotes för att komma vidare, är nog trots allt att man inte kan lita på någonting, överhuvudtaget, som Quick har sagt och säger. Och att allt som som han sagt och säger, bäst kan förklaras av hans vilja att stå i centrum och samtidigt vara den som har makt över det som alla söker – sanningen, det vill säga hans ”sanning”, som kanske inte ens han själv känner och inte heller behöver känna eftersom den i så fall endast är en fiktion hos ett kameleontlikt ego och därför blir ointressant för en fortsatt samhällelig analys.

  Alltså, för att komma vidare, kanske man behöver nollställa Quick och alla morden, för att i stället titta på hur och varför de olika intressenterna använder Quick i sitt ”Blame game”.

  Stannar där tills vidare. Hoppas det inte blev för rörigt 🙂

  lasse wilhelmson

  1 december, 2013 at 16:34

  • Tack för det! 🙂 Onekligen en härva detta med flera olika trådar.

   gotiskaklubben

   1 december, 2013 at 18:28

 3. Bra att se att trots statstelevisionens nyliga propagandaproduktion så finns det ändå människor som inte sväljer betet. På Hänt i Sverige tog vi ett dags avbrott från våra vanliga sensationsartade nyheter för att här skriva en längre krönika om psykopaten Bergwall och Dan Josefssons tes: http://hantisverige.wordpress.com/2013/11/27/du-ar-och-forblir-en-sadistisk-pedofil-och-patologisk-lognare-sture-bergwall/

  Hänt i Sverige

  1 december, 2013 at 16:25

  • Bra dokumenterat! Finns mkt av värde i er artikel. 🙂

   gotiskaklubben

   1 december, 2013 at 18:31

 4. gotiskaklubben

  4 december, 2013 at 11:22


Kommentarer inaktiverade.