Gotiska Klubben

”Att störa homogenitet” en studie i kulturimperialism

Läs denna viktig tråd i Flashback: Konferens: ”Att störa homogenitet” – följ globalistagendan från första parkett

Här finner ni svaret på hur attackerna mot vårt kulturarv och vårt biologiska arv organiseras via sektliknande pseudointellektuella som Henrik Arnstad, Mattias Gardell, Maja Hagerman och andra.

Det finns flera intressanta uppgifter i FB-tråden. Hur dessa kulturimperialister och samhällsförstörare arbetar. Vilken taktik och strategi de använder. Varifrån idéerna kommer. Hur de sprider sig genom det svenska samhället som ett virus.

I stället för att oja oss över nästa manliga Neger-Lucia som dyker upp i media, låt oss ta en ordentlig titt på dessa fasansfulla skojare som ingår i ett nätverk med ett enda syfte: att destabilisera nationen Sverige.

Tipstack: Karl Martell

Written by gotiskaklubben

2 december, 2013 den 09:58

Publicerat i Gotiska Klubben

26 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Historien används väl alltid i enlighet med maktens intressen, historiebruket speglar tidsandan. När man fattar det så rycker man väl mest på axlarna. Varför är Hagerman ”pseudointellektuell”, tycker hon verkar kunnig. Gillar skarpt hennes böcker ”Tusenårsresan” och ”Spåren av kungens män”, nog det bästa jag läst om svensk historia.

  kaisa

  2 december, 2013 at 10:06

  • Hagerman förnekar i stort sätt existensen av all svensk historia innan 1100-talet. Det kallar jag pseudointellektuell. Om du läser när hon försökte förbjuda Tacitus Germania, så borde det räcka för att du ska ta dig en funderare på vad det egentligen är hon vill säga.

   http://johanselander.blogspot.se/2006/10/maja-hagerman-och-tacitus.html

   gotiskaklubben

   2 december, 2013 at 10:12

   • Verkade ju vara översättningen hon hade synpunkter på, lite överkänsligt från hennes sida jovisst.

    kaisa

    2 december, 2013 at 10:19

    • Maja Hagermans metod, enligt min uppfattning, är att systematiskt hugga av svenskarnas och goternas deras historiska rötter. Det kommer hon inte att lyckas med. Läs igenom Flashbacktråden och du ska finna att hon passar utmärkt in i detta mörkergäng av nationsupplösare och globala imperialister.

     gotiskaklubben

     2 december, 2013 at 10:27

     • Jo jag har läst tråden. Jag har inte läst ”Det rena landet” http://www.majahagerman.se/Det_rena_landet.htm ska nog göra det, men jag tror jag delar hennes syn i mycket. På den tiden låg det i maktens intresse att framhålla homogeniteten, nu ligger det i maktens intresse att framhäva heterogeniteten. Det är ju så det är.

      kaisa

      2 december, 2013 at 10:43

     • Hagerman: ”Historieämnet har nämligen alltid, så länge det funnits, först och främst stått i imperiernas, rikenas och maktens tjänst, och där har det använts till att skapa berättelser som fått ge legitimitet åt politik i samtiden.” (Från ”Det rena landet”, man kan läsa början av boken här: http://www.majahagerman.se/Det%20rena%20landet%20kap%201%20och%202.pdf )
      Så är det ju, alla som ägnar sig åt ämnet gör det med en agenda. Arnstad, Hagerman mfl mfl. Jag vet inte om de vill ”destabilisera” nationen Sverige, snarare omskapa. Det är väl inte så underligt det, staten måste ju kontrollera undersåtarna, manipulera fram en lojalitet till staten. Det är ju det nationalism handlar om, som jag sagt tidigare och det här är ju en slags nationalism. 🙂

      kaisa

      2 december, 2013 at 11:09

      • Du vrider på orden som en listig anarkosofist. 🙂 Helt ok för mig. Fast ditt reonemang haltar avsevärt.

       Visst är Hagerman en del av det hon kritiserar, och dessvärre (för sin egen skull) saknar hon intelligens nog att dölja sin erhållna agenda.

       Efter WW2 har det inom all slags humanioraforskning funnits en systematisk plan att avskaffa Europas historia till förmån för något nytt och globalt. Läget var perfekt. Allt som kunde förknippas med Adolf skulle bort och allt man ville få bort förknippades med Adolf.

       gotiskaklubben

       2 december, 2013 at 11:30

       • Jo, kanske blev lite snurrigt. 🙂

        kaisa

        2 december, 2013 at 11:35

      • Nej Kaisa! Nationalism handlar icke om att manipulera fram en lojalitet till staten, det du tjafsar om kan möjligtvis beskrivas som patriotism, med välvillig tolkning. Nationalism är inte att känna lojalitet med nuvarande regim som systematiskt underminerar den germanska ursprungsbefolkningen med själslig och intellektuell terror, historieförfalskning, etnomasochism, rena lögner och folkutbytespolitik. Svensk nationalism är Evert Taube, raggmunkar, ljushylta människor, runor, juli-nätter, gravhögar, klinkbyggda båtar och bångstyriga kvinnor 🙂

       Sen är det ju så att häxdoktorerna som sysslar med att störa homogeniteten gör det i nuvarande terrorregims intresse, det gäller ju nu att anpassa staten och samhällsnarrativet när vi snart har halva befolkningen med lojaliteten någon annanstans än till de etniska svenskarna och den framgångsrika statsbildning som en gång skapats ur denna germanska homogenitet.

       Christian Heidegger (@DIF117)

       3 december, 2013 at 12:22

       • Men skärp dig, nationalism, eller snarare nationalstatism, handlar ju om det, Ingen idé att förneka. Människor ska vilja göra uppoffringar för ett kollektiv.

        Du vill bara byta ut nuvarande regim mot det som du råkar gillar. På samma sätt vill kulturmarxisterna fylla svenskheten med va de gillar. Same same…

        Håller på och läser Hagermans ”Det rena landet”, rekommenderas till er trångsynta människor! Bra bok.

        kaisa

        3 december, 2013 at 15:28

        • Man kan älska sitt fosterland helt oavsett dess regim eller styrelseskick. Det gör alla som inte har fått sitt sinne förvridet av något ideologiskt eller religiöst trams. Svårare än så är det nog inte 🙂

         lasse wilhelmson

         3 december, 2013 at 16:47

        • Som jag minns ”Det rena landet” så fanns det vissa partier som var direkt vidriga. Mkt nöje 🙂

         gotiskaklubben

         3 december, 2013 at 16:57

         • Tack! Jag tycker att den är bra!! 🙂

          Kaisa

          3 december, 2013 at 19:03

          • 🙂 Nu har du bara en chans att ta dig ur det här: Du får recensera boken på GK.

           gotiskaklubben

           3 december, 2013 at 20:07

          • Ska se om jag kan knåpa ihop nåt, blir en hyllningsartikel isf!! 😀

           Kaisa

           3 december, 2013 at 20:21

        • Men är viljan att göra uppoffringar för ett kollektiv samma sak som att bli manipulerade av staten till detsamma? Kan man inte göra uppoffringar av fri vilja, för överlevnad eller av altruistiska skäl, utan att bli manipulerad av den stygga staten? När cherokeserna kämpade för sin frihet och sitt moderland mot blekansiktenas invasion och ockupation; vilken stat var det som manipulerade Cherokee-nationen att bjuda motstånd: deras rådsförsamlingar?

         Självklart vill jag byta ut denna lögnaktiga regim då den systematiskt ljuger, bedrar, motarbetar, gör våld på samt undergräver svenska folkets intressen och självklara rätt till detta land.

         Nej, det kulturmarxisterna sysslar med är dekonstruktion, ovetenskapliga lögner, ännu mer lögner, historierevisionism och destruktion, tvärt emot vad jag och alla friska människor vill. Att tala klarspråk om massinvandringens konsekvenser, USA´s flyktingskapande terror och en ärlig idédebatt om vart vi är på väg är väl inte för mycket begärt, eller?

         När det gäller Hagerman så är hon påläst och skriver bra, och som vanligt när det gäller agendajudar så motarbetar hon all nationalism, utom judisk då förstås 🙂

         Christian Heidegger (@DIF117)

         3 december, 2013 at 20:40

         • Precis, du börjar fatta, Chrille, behövs ingen stat! Finns nog en liten anarkokapitalist i dig med! 😉

          Kaisa

          3 december, 2013 at 21:03

          • Tillbaka på ruta ett 🙂 Jag anser att det finns vissa saker som staten med förtjänst bör ordna, tex försvaret av riket, polismakten, brandförsvar, sjukvård etc. Däremot ska inte staten vara inne och pilla på saker i onödan.

           Christian Heidegger (@DIF117)

           3 december, 2013 at 21:18

   • Maja Hagerman (vilket löjligt namn förresten…) är en svindlare av stora mått. Den som intresserar sig för Sveriges äldsta historia bör konsultera Lars Bergqvist (1957 – ) Han visar på Svenska kulturlämningar redan för 16 000 år sedan i sina böcker.
    Vi är ett urgammalt folk med en urgammal kultur. Allt annat är lögn och bör således bestraffas.

    Förortskärring

    3 december, 2013 at 08:59

 2. Frankfurtskolan som återspeglas i Tomas Quick dramat och Paideia som återspeglas i ”Att störa homogenitet”.

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/2011/06/16/paideia-for-alla-eller-bara-de-utvalda/

  Det är väl en smaksak om man vill kalla detta för kulturmarxism eller zionism?

  http://lassewilhelmson.wordpress.com/vad-ar-sionismen-3/

  Kan Judisk makt bli tydligare? Liksom att den i första hand handlar om mentalitet och ideologi och inte sitter i några speciella gener eller i näsors utformning.

  Dock, det främsta uttrycket för denna makt är att den kontrollerar eller förhindrar en öppen diskussion om densamma.

  lasse wilhelmson

  2 december, 2013 at 10:37

 3. ”Att störa homogenitet” är inte alls nationalism. Det är lågintensivt folkmord på svenskar, det är antivitism och svenskfientlighet. Och straffbart enligt ICERD, ICPPCG och FN-stadgan.

  Jag har en känsla av att detta projekt inte kommer att lyckas. Den svenska nationalismen flyter på i tysthet, som en flod, omöjlig att stoppa: det är vanligt folks självmedvetande som folk, som ett svenskt folk. Denna känsla har vaknat sedan 2012. Men man måste kalla dessa aktioner mot svenskhet, vita och mot ”homgenitet” för vad det är: folkmord.

  Tillåt mig presentera lite anteckningar om juridiken i sammanhanget, hur man bemöter PK-isterna med juridik, hur man motverkar antivitism och svenskfientlighet med lagar och avtal. Detta kan göras med hänvisningar till FN-stadgan samt vissa internationella konventioner. Nedan något om detta i punktform:

  1. FN-stadgan. Om någon säger att svenskar inte existerar, svenskar som folk finns inte, så bryter detta mot själva FN-stadgan från 1948. Den säger att varje människa har rätt till en nationalitet (artikel 15). Detta betyder: rätt att tillhöra ett folk. Nation är av latinets natio, jag är född. Det man är född som räknas som ens nationalitet. Och det handlar för sin del inte om rätten att tillhöra en stat, vilket inte är någon rätt men en skyldighet (som att betala skatt). Det sistnämnda kan behöva nämnas eftersom jurister idag felaktigt tolkar nationalitet som statstillhörighet.

  2. ICERD 1966. Om någon nedvärderar vita, om någon säger att vita människor är fascister och extremister osv så är det ett fall av rasism, brytande mot FN:s rasismkonvention ICERD från 1966. ICERD uttyds som ”International Convention on the Elimination of All Forms of Racial Discrimination”. I den sägs rasism syfta på varje form av uteslutning eller inskränkning på basen av ras, hudfärg och börd, avsedda att diskriminera och förtrycka. I så fall är samhällsbruk som ger företräde till invandrare och utestänger etniska svenskar ett brott mot ICERD.

  3. CPPCG 1948. Om någon anser att massinvandring till Sverige är den politik som ska prioriteras, då kan man ifrågasätta det enligt FN:s folkmordskonvention från 1948. Den heter CPPCG (”Convention on the Prevention and Punishment of the Crime of Genocide”). Den säger bland annat att åtgärder som hindrar födslar hos ett visst folk är att betrakta som folkmord. Den antivita propaganda som regim och media fört sedan 1945 kan enligt samma konvention ses såsom ”orsakande allvarlig mental skada” på en folkgrupp, artikel 2b. Det är förberedelse för folkmord och olagligt. Och den som inte protesterar mot folkmordet är medskyldig, idkande ”complicity”, artikel 3e. De som skrev under konventionen anser att ”folkmord är ett brott enligt internationell rätt vilket de härmed förbinder sig att förhindra och bestraffa”.

  4. RF 2010. Mer juridik: säger någon ”Sverige är mångkulturellt, det står i grundlagen”, så är det lögn. Termen ”mångkulturell” osv förekommer inte i Regeringsformen. Det som folk syftar på när de säger detta är en sats i paragraf 2 som säger att minoriteters ”möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur- och samfundsliv ska främjas”. Före 2010 stod det ”bör”, den nya skrivningen med ”ska” var en skärpning. Men såklart långt ifrån någon klausul om att Sverige skulle vara mångkulturellt och att etniska svenskar därmed upphört att existera.

  5. Säpos definition av terrorism. Terrorism definieras av Säpo bland annat som en gärning som syftar till att ”injaga fruktan hos en befolkning eller befolkningsgrupp”. Medias och statens antivitism är i så fall lika med terrorism. Och Expos och Aftonbladets kampanjer som jagar högerradikaler, meddelar deras arbetsgivare vad dessa tänker och vad de donerat pengar till, torde kunna klassas som terrorism. (Och därmed möjligen straffbart enligt FN:s konvention om finansiering av terrorism, ”International Convention for the Suppression of the Financing of Terrorism” från 1999 (ICSFT).)

  6. Samnationalism. En sista tumregel, bra för en debattör att kunna, är argumentet samnationalism. ”Verklig nationalism är samnationalism”: som nationalist sätter jag mig inte över andra folk utan existerar med dem på lika villkor. Alla, inklusive svenskar, har rätt att existera i sin ursprungsmiljö. Något annat strider mot FN-stadgan, mot ICERD och CPPCG. – Samnationalismen kan därtill antyda ett bra mnotargument mot den som gnatar om ”vem är svensk, definiera svensk”: man kan ju mot denne säga ”vem är japan, definiera japan; vem är somalier, definiera somalier; vem är turk, definiera turk”. Nationaliteter är delvis en fråga om sedvanebegrepp. Alla vet ju intuitivt vad en traditionell svensk är.

  7. Slutsats: söker man sin identitet som vit terroriseras man med antivitism. Och antivitism är straffbar enligt ICERD. Och antivitism kan även ses som förberedelse för folkmord, och därmed straffbar enligt CPPCG. Ingen har rätt att bortdefiniera mig som svensk; jag existerar och har rätt till detta land. Att förneka mig detta är ett brott mot FN-stadgan, 15:e artikeln. – I korthet: antivitism är terrorism, det är förberedelse för folkmord, det bryter mot FN-stadgan och det bryter mot konventionen om rasism, känd som ICERD.

  svensson

  2 december, 2013 at 11:24


Kommentarer inaktiverade.