Gotiska Klubben

Avpixlats problem är genomgående intellektuella

timbuktu mandelaAVPIXLAT Avpixlat publicerar en artikel där man jämställer den fredlige rapparen Jason Kokkobokko med den änglalika Nelson Mandela. Jaha. Så blir det ramaskri. Och då tar Avpixlat bort artikeln. Och så blir det ramaskri igen. 🙂

Så hur skulle man gjort då? Naturligtvis borde artikeln legat kvar, samtidigt som man tagit in röster med andra åsikter än artikelförfattaren. Svårare än så är det inte att utveckla en debatt i media. Zzzzzzzznark.

PS”Riktiga Nyheter” finns alltid en sparad version av borttagna artiklar. Och på Fria Tider kan ni läsa en positiv artikel om Nelson Mandela, en artig, tålmodig man som satte sitt eget folk först.

Ref: Bojkottaaftonbladet Interasismmen

https://twitter.com/Demofon/status/409038631177687040

Written by gotiskaklubben

7 december, 2013 den 13:11

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det är alltför få som pushar riktiga nyheter och kimmoa. När jag la till en länk i min disqusprofil så blev alla mina kommentarer spärrade på de stora alternativa sajterna 😦
  Å andra sidan så skulle Kimmo kunna skaffa sig en enorm maktposition om alla länkar till alla alternativa medier gick igenom honom, det vore nog ganska osunt det också?

  MartinA

  7 december, 2013 at 13:22

  • Riktiga Nyheter är ett NSA för högerextrema? 🙂

   gotiskaklubben

   7 december, 2013 at 13:25

   • Jo, kanske. Men också, Riktiga Nyheter är så bra och så bekväma att det är svårt att sluta använda när en väl börjat. Alltså får Riktiga Nyheter teoretiskt sett makt över vad jag läser genom att inkludera eller exkludera. Precis som gammelmedia som tonar ned nyheter eller låter bli att rapportera. Det är egentligen en av gammelmedias största maktmedel.

    Martin

    8 december, 2013 at 09:07

    • Visst är det så. De som bäst utnyttjar Nätets fördelar blir de nya makthavarna. Riktiga Nyheter är, förutom Twitter och Flashback, min viktigaste nyhetskälla. Hade jag fått råda hade Riktiga Nyheter även lagt till Expo, IRM et cetera.

     gotiskaklubben

     8 december, 2013 at 09:12

 2. Nä det tror jag inte på. Man gjorde nog som MSM, försökte ”förknippa” och slå två flugor på smällen, men det funkade inte. Ganska amatörmässigt. Och nedan tweet har helt rätt:

  gotiskaklubben

  7 december, 2013 at 13:33

 3. Jag läser normalt inte den sionistkontrollerade sajten ”Avpixlat”, men här hade de faktiskt en rätt bra artikel. Så typiskt då att den raderades….

  Kalle Kula

  7 december, 2013 at 17:33

 4. Man borde inte ha publicerat den första infantila artikeln. Men när väl det misstaget var gjort, borde man självklart gjort som den käre Goten föreslår.

  stenkvist

  7 december, 2013 at 21:19

  • Helt sant. 🙂 Naturligtvis blir det snurrigt och fånigt att jämföra medelklassmusikern från Malmö med en av världens mest kända folkledare. Problemet om man är infantil är att det är svårt att veta vad man ska be om ursäkt för.

   I samma ämne: Jag tror Fria Tider också kände sig lite fåniga efter sina artiklar om Mandela och därför la in dagens artikel. Det var bra gjort.

   gotiskaklubben

   7 december, 2013 at 21:47


Kommentarer inaktiverade.