Gotiska Klubben

”Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister!”

Helena Palena sammanfattar allt som finns att säga: Ett våldtaget folk kan väl aldrig vara rasister!

Hur lågt språk folk än har, hur pöbelaktigt, hur vidrigt, hur desperat, hur förtvivlat, hur bondskt de än uttrycker sig, så är det dom som de verkliga offren.

Det gäller Marie Stensby, som förlorat sitt jobb i SD, och sitt kommunjobb. Och det gäller många andra. Stensbys obetydliga snesteg kan aldrig jämföras med den organiserade, kriminella och väluppfostrade ondska som genomströmmar de svenska eliterna just nu.

Det borde Jimmie & co begripa. Men det gör dom inte.

Written by gotiskaklubben

10 december, 2013 den 14:24

Publicerat i Gotiska Klubben

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Viktoria Wärmler och Cornelia Dahlberg har också drabbats av
  en sådan repression, utan att ha uttryckt sig olämpligt på nätet.

  Sofia

  10 december, 2013 at 14:54

 2. -”Du är en elak, snål, obildad och dum – människa”. D.v.s.: – ”Du är en: ”rasistisk, en fascistisk, en antidemokratisk och en nazistisk – människa ”….
  -” Och detta är du ENBART därför att du är motståndare till den förda invandringspolitiken” …
  – ”Och ENBART därför att Jag UPPLYSER och INFORMERAR om detta sakernas tillstånd, så INNEBÄR det att jag själv, på grund av att jag uttalar dessa ord, AUTOMATISKT och som en naturlig konsekvens, kan antas vara just motsatsen, dvs. antas vara just en – ”god, generös, bildad och klok” –människa”….?

  ?….

  Så alltså….

  Att vilja försöka STÄMPLA sina medmänniskor med dessa epitet, är kanske i själva verket något slags djupt liggande, och kanske uppdämt (?)behov, (?) av att KUNNA känna sig som en – ”god, klok, generös och bildad” – människa?…

  Att det alltså är ENDAST och ENBART med hjälp av dessa enkla och simpla standardfraser, paroller, epitet och propagandaharanger, alltså dessa troll-epitet, som människor just då KAN känna sig som just – ”goda, generösa, bildade och kloka”- människor?…..

  …?

  D.v.s. dessa ord och STÄMPLAR är alltså några slags FORMLER som när de uttalas eller utslungas, gapas eller kastas på eller mot någon medmänniska i det demokratiska samhället, som då kanske har en annan politisk åsikt om och kring den förda invandringspolitiken, så medför det att dessa FORMLER genast förmedlar en omedelbar känsla till just talaren, av att just AUTOMATISKT uppleva sig vara vara en- ”god, generös, bildad och klok” – människa ?…

  ….och att det alltså ENDAST och ENBART är DÄRFÖR som man är så angelägen om att få kunna uttala dessa FORMLER… mot några andra medmänniskor, i det demokratiska samhället…..? …

  ..?

  Vem vet….

  Bergfast

  10 december, 2013 at 18:11

  • Inte för att jag med denna kommentar vill försvara grova, hånfulla eller generellt förolämpande kommentarer om olika folk och invandrargrupperingar. Sådana behöver nog försöka undvikas om man säger sig vilja vara vän till Sverige och svenska folket, liksom även invandrade medborgare.

   Man kan ha en kritiskt politisk åsikt i invandringsfrågor, utan att behöva fokusera på fel, brister, tillkortakommanden och eventuell kriminalitet m.m., m.m., hos olika invandrade folkgrupperingar.

   Kriminalitet, tillkortakommanden och brister av olika slag finns ju i större eller mindre grad, och mer eller mindre i alla olika slags befolkningar.

   En fokusering på just invandrade gruppers brister riskerar nog mest mer frustration, rädslor, ilska och negativa känslor i största allmänhet, istället för att verkligen kunna skapa någon optimism, eller några känslor av hopp eller tro på möjligheter till politiska förändringar.

   Tro behövs för att kunna sprida förtröstan och tilltro till att politiskt kunna skapa övertygande argument kring behov av förändringar i en för Sveriges del överdimensionerad invandring.

   ‘För alla medborgares väl och ve.

   Bergfast

   10 december, 2013 at 20:55


Kommentarer inaktiverade.