Gotiska Klubben

Dagens hjälte, Jim Olsson från Göteborg ber Expressen dra åt helvete

”Ja och jag vet vad ni vill. Era jävla skitstövlar. Läs i Bonniers lexikon om zigenare vad de har skrivit. Fy fan alltså. Dra åt helvete! Dra åt helvete! Och du bor i det här området också, det vet jag. Du har bosatt dig här för att vara helt fri från mångkulturella. Vilka hycklare”  säger Jim Olsson till Expressen som våldgästar honom med mikrofon, kamera och beskyllningar.

Om inte SD snart sätter ned foten mot nazimedia förlorar de många röster. Just nu spelar SD ett spel som heter Nolltollerans  tillsammans med media. Offren är många av SDs viktigaste kärnväljare och medarbetare. Förr eller senare kommer en motreaktion och det viktigaste av allt: Svenskarna kan inte längre tystas!

Written by gotiskaklubben

11 december, 2013 den 08:55

Publicerat i Gotiska Klubben

27 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Det skall bli intressant att se om detta är nästa ”järnrörsskandal”, som gör att sympatierna för SD ökar i opinionsmätningarna.

  observator

  11 december, 2013 at 09:42

  • En allt större massa av svenskar är på väg att vakna. Tror också att detta gagnar SD, men även SvP eftersom alltfler börjar tröttna på SDs Nolltollerans som är en av förutsättningarna för medias häxjakter.

   gotiskaklubben

   11 december, 2013 at 09:47

   • Teorin att SD gynnar SvP och att Expressen gynnar SD, kan nog inte omedelbart avvisas. Man kan ju också fråga sig hur ’the end game’ kommer att se ut. Det kommer nog så småningom en tid när alla de, som suttit på staketet , måste bestämma sig för vilken sida de skall hoppa ner på. Då kan kanske SD – det kramgoa invandringskritiska partiet – kan komma väl till pass.

    observator

    11 december, 2013 at 11:21

 2. Och därmed är väl målet nått? Att göra SD till en ofarlig del av det etablissemanget som de vill tillhöra och samtidigt befläcka alla andra. Allt till priset av att öka motsättningarna i samhället och skapa förvirring hos alla svenskar som av empatiska skäl vill alla väl och därför inte vågar/vill ta ställning mot massinvandringen och för sitt eget land och kultur.

  Kan inte låta bli att bli förtvivlad över hur det bästa hos människan utnyttjas i detta fulspel, som är en väl genomtänkt strategi i den agenda som överallt nu tillämpas för att etablera den nya världsordning där nationalstater upplöses, grupper, folk och religioner ställs mot varandra i ett kaos där den nye ”frälsaren” kommer att bli efterfrågad.

  Kan jag få lite ljus i mörkret …

  lasse wilhelmson

  11 december, 2013 at 10:14

  • Jo, det är otäckt. Ljuset är att allt fler ser igenom spelet. Svenskarna behöver riktiga ledare för att vakna ordentligt. Vi är ett ledarstyrt folk sedan urminnes tider. och vad som hänt nu är att våra ledare i smyg bytts ut utan att vi fattat det.

   gotiskaklubben

   11 december, 2013 at 10:38

   • Tror inte på det, men det är nog mest känslomässigt … Vad vi alla däremot kan göra är att ändra inriktning av våra liv, så att vi blir allt mer oberoende av de olika system som vi är slavar under. Och därmed stärka det mellanmänskliga kittet och dra undan den matta på vilken dagens elit står och faller. De behöver oss, vi behöver inte dem.

    http://lassewilhelmson.wordpress.com/2010/01/01/quo-vadis/

    lasse wilhelmson

    11 december, 2013 at 10:54

    • Det håller jag naturligtvis med om. Men jag tror svenskarna är ett så pass kollektivt folk att det måste till starka ledare för att en ändring ska ske. Personligen tror jag förövrigt inte att nuvarande Sverige existerar inom X antal år.

     gotiskaklubben

     11 december, 2013 at 11:02

     • Har du något historiskt eller nutida exempel på en bra svensk ledare?

      Dessvärre delar jag din pessimism Goten, men vad återstår annat än att hoppas? Jo det förståss, att hellre falla med svärd i hand än att aldrig spänna en båge 🙂

      lasse wilhelmson

      11 december, 2013 at 17:28

      • De flesta stora svenska ledare jag känner till är upprorsmän som dessvärre fått pisk. Men likväl ledare.

       gotiskaklubben

       11 december, 2013 at 19:10

       • Gustav Wasa lyckades med bravur,
        men vad ska man säga om hans barn?

        Sofia

        11 december, 2013 at 19:49

        • Sofia, snodde Gustav Wasa inte en massa silver från kyrkorna och fick tre bondeuppror emot sig, det vill säga av dem som tog honom till makten? Vid det sista skulle han förlikas med alla upproriska dalabönder och stämde möte med byälstena, som han i stället avrättade eller fängslade – om jag minns rätt 🙂

         http://sv.wikipedia.org/wiki/Dalupproren

         Jag är ingen expert på Gustav Wasa, men han undslapp dessförinnan Christian Tyrann (nationalhjälte i Danmark ?), när denna nackade den svenska adeln i Stockholms blodbad.

         http://sv.wikipedia.org/wiki/Stockholms_blodbad

         Jag har lite svårt för den där typen av maktutövning som ju verkar vara regel även hos andra som har eller haft stort folkligt stöd och gjort mycket bra för sina länder. Saddam Hussein, Qadaffi och Assad, för att nämna några aktuella och kanske jämförbara?

         Det blev kanske lite off topic, men det var Goten själv som började och nu faktiskt själv får komma med något bra förslag:)

         Det ger sig nog, bra ledare bör nog växa ur kampen och inte komma som ”befriare”.

         lasse wilhelmson

         11 december, 2013 at 23:15

        • Goten bør kopierelede Adlersparre, og lede ny marsj mot Stockholm. I steden for å avsette Kongen, avsetter dere media. 🙂

         Siden dere svensker kanskje ikke kjenner til historien om den svenske revolusjonen i 1809, så har jeg kopiert inn fra wikipedia. Historien om Adlersparre burde egentlig være interessant for de fleste skandinaver, hvordan han til slutt fikk nok av idiotiet, gjorde en avtale med den dansk-norske hæren om at de ikke skulle angripe mens han deserterte sin post, for så å starte marsjen mot Stockholm. Historien har alt, en ekte helt, en ekte kjærlighetshistorie, krig, konger, nasjonale skjebeneøyeblikk, osv.

         Adlersparre var son till Kristoffer Kristoffersen Adlersparre och Ebba Sofia Planting-Bergloo, och var en av de mest framträdande av ”1809 års män”.

         Han deltog i ryska kriget 1788–1790, men begärde avsked då han var missnöjd med utebliven befordran och ägnade sig istället åt litterär verksamhet. Han gav bl a ut Läsning för lantmän, ett politiskt radikalt verk. År 1808 återvände han till armén och tjänstgjorde då i Värmland.

         Adlersparre tillhörde den liberala oppositionen under Gustav IV Adolfs regering och ledde det militära uppror som ledde till konungens avsättande 1809, i en statskupp. Han blev en av de tongivande medlemmarna i den provisoriska regeringen och drev igenom att prins Karl August av Augustenburg blev vald till tronföljare. År 1810 lämnade han regeringen och blev landshövding i Skaraborgs län.

         Georg Adlersparre kom att det omskakande året 1809 av en oförutsedd händelse att övernatta på Gustavsviks herrgård i Kristinehamn, där han träffade husets dotter Louise Linroth och blev förälskad. Här blev han fördröjd i några dagar men gav sig sedan motvilligt av med sin trupp för att avsätta Gustaf IV Adolf i Stockholm. Den 10 september 1809 hölls bröllop på Gustavsviks herrgård, och senare föll gården i Adlersparres ägo.

         Adlersparre invaldes 1802 som ledamot nummer 307 av Kungliga Vetenskapsakademien.

         Han var far till Carl August Adlersparre (1810–1862) och Rudolf Adlersparre (1819–1908).

         Volksverhetzer

         12 december, 2013 at 00:54

      • Birger Furugård kanske passar herrn.

       5el

       11 december, 2013 at 21:18

     • Starka ledare,hmm. Har vi hört det förut?

      5el

      11 december, 2013 at 21:14

      • Jaha. Nelsons lik har inte ens hunnit kallna innan du ger dig på honom! Försök hitta nya stödpunkter för dina tankar, 1900 gäller inte allena.

       gotiskaklubben

       12 december, 2013 at 09:08

  • Det som görs nu av lögnarna med lakejer är mycket likt det de gjorde i övertagna media i Tyskland under 1920-talet där de spydde ut sitt hat mot sin värdnation och sitt värdfolk som ledde fram till ett fullskaligt hat mot dem vilket ledde fram till att mycket Tyskvänliga krafter fick makten i Tyskland. De verkar försöka provocera fram en reaktion så att ytterligare en nation ska kasta ut dem för att bli det 110:e landet att kasta ut dem sen 3000 år. Att några nyttiga idioter nu på sexpressen riskerar att få sätta livet till är tråkigt när det är lögnens folk ovanför som är de riktiga svinen. Men tack vare internet så kan de inte dölja sig längre och hela deras historia av ondska ligger nu öppen för alla och envar att ta del av.

   Holohoaxx

   11 december, 2013 at 10:48

   • När alla antirasister varnar för stöveltrampet från 30-talet så är det alltså trycksvärtan från 20-talet vi ska oro oss över. Jo, det ligger något i detta. Man känner att det finns oerhört starka krafter bakom det som nu sker i svenskspråkig media.

    gotiskaklubben

    11 december, 2013 at 11:12

  • ”Kan jag få lite ljus i mörkret …”

   zeno

   11 december, 2013 at 13:05

 3. Jag tror inte SD förlorar något alls på detta. Endast marginellt. SD har ju sedan förut en nolltolerans mot dylik bonnrasism.

  Viktigare är att folk i gemen skiter i om någon uttryckt sig så här. Det här blåser över. Men föraktet för MSM, och för Expressen, det kan öka. Thomas Mattsson spelar ett farligt spel. Det är inte 1992 nu. Folk har, som sagt, vaknat. Sedan 90-talet har mångkulturen gått fram som en ångvält, regisserat av Regimen och MSM. Folk är genuint trötta på det — vanligt folk, folk emellan, oavsett om SD har 6 eller 10% i opinionen.

  Det här Expressen-scoopet har redan förlorat momentum. Det är bara ”ännu en grej”, ännu en buzz. Nästa vecka kommer något annat, oviktigt om det är för eller emot mångkultur, en ”seger” eller ”nederlag” för mångkulturismen. Det är helt enkelt så att vad som står i MSM inte har samma genomslagskraft längre som det hade tiden före internet.

  svensson

  11 december, 2013 at 11:23

 4. Dn slår ju på stora trumman idag, det är ett stort upprop mot massövervakningen av internet.
  Man undrar när det kommer nåt liknande upprop mot övervakningen som Expressen, Bonniers andra stora propagandamaskin idag står för?

  Sverre svensson

  11 december, 2013 at 14:32

 5. Nu hr ju media flyttat fram gränsen för vad de gör för att åsiktsregistrera. Hur kan man veta att det är SCB eller novus som ringer och inte Expressen-AFA, kommer Aschberg hoppa fram med kameran när folk kryssar SD i valbåset, kommer FRA rikta sin radar mot svenska hushåll för att lokalisera sverigevänner.

  Goten Jag börjar bli rädd.

  Ps twitter är inte det samma utan goten!

  marslandaren

  11 december, 2013 at 15:59

  • 🙂 Tack för det. Det var vänligt sagt! Det gäller att slå tillbaka mot media och allehanda avlyssning med kraft, men det fattar tyvärr inte SD, eller också så vill de inte. Svenskarna verkar inte heller speciellt intresserade. Man skulle säker kunna trycka in ett chips i pannan på dem utan att det protesterade.

   gotiskaklubben

   11 december, 2013 at 16:29

 6. Tjena det var Robban här!

  ANDERS BEHRING BREIVIK HAR MITT FULLA STÖD !!!
  SD 2014 !!!

  Tack för mig!

  P.S : Negrer luktar illa!

  Robert Aschberg

  11 december, 2013 at 20:34

 7. Hjälte? Jag vet inte jag. Mannen tappar ju fattningen inför Expressenjournalisterna.
  A och O i sådana sammanhang är att behålla fattningen och bete sig kallt arrogant samt vägra kommentera.

  5el

  11 december, 2013 at 20:43

 8. Vilken röra.

  Jisses

  12 december, 2013 at 01:57


Kommentarer inaktiverade.