Gotiska Klubben

Expressens skuld till våldet i Sverige

Att våldet i Sverige kommer öka är tyvärr något vi får räkna med. Men jag tror få svenskar hade trott att våldets huvudaktörer heter Expressen och Thomas Mattsson. Men så är nu fallet.

”Våld är så jävla roligt” – möt männen bakom Researchgruppen Fria Tider
Bombdåd mot Expressen-uthängd SD-politiker Fria Tider
Nätet svämmar över av ilska mot Expressen Fria Tider
Expressens kampanj gav effekt – explosion hos SD-politiker Avpixlat
SD-politiker utsatt för bombattentat ikväll pga Expressens avslöjande Exponerat
Sprängattentatet riktades mot Expressenuthängd Realisten
Explosion hos SD-politiker i Arlöv Flashback

 

Written by gotiskaklubben

18 december, 2013 den 08:16

Publicerat i Gotiska Klubben

13 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nej, våldet kommer inte att öka. Tidsandan är emot ”en våldsvåg” eller vad du nu får för dig efter att ha läst MSM: Däremot kommer 1) Expressen snart att gå under 2) övriga MSM följer efter. Det är folklig frigörelse på gång — big time.

  Expressen har förlorat all cred. Mattsson har passerat all anständighets gräns när han valde att inte ligga lågt efter nyheten om sprängdådet, utan valde att utmåla Arlöv-offret som själv skyldig. Ett strategiskt misstag av Mattsson. Ingen svensk med självaktning kommer nu längre att vilja ta i en Expressenblaska. Det är sant: snacket på stan är väldig emot Expressen.

  In the media sun, credibility is like beauty: it can fade fast. För att göra en parafras på en reklamfilm med Charlize Theron. Expressen är kört.

  mirotanien

  18 december, 2013 at 08:40

  • Time will tell!

   carl

   18 december, 2013 at 09:14

  • Läste idag om ett för mig nytt begrepp: utvidgat självmord. Det visade sig vara beteckningen för ett dubbelmord där gärningsmannen avslutar det hela med självmord (tre döda).
   Man kan ju undra om Expressen och Mattsson också håller på att mynta ett nytt begrepp: självbombare. Denna beteckning skulle man ge bombdåd framkallade av Expressens och Mattssons handlingar.

   observator

   18 december, 2013 at 10:57

   • Man skulle också kunna säga: Expressen begår självmord genom denna misslyckade kampanj, och man drar resten av MSM med sig genom att folk inser att MSM är en enda stor, antivit terrororganisation. Ett ”utvidgat självmord” alltså. MSM håller redan på dö och sådana här affärer snabbar på kraschen.

    Jag vet att det kan verka förhastat att spå MSM:s snara undergång. Men det blåser nya vindar nu. När frigörelsen börjat kan det gå fort (se Östeuropa 1989). Det blir, med andra ord, en intressant vår…!

    mirotanien

    18 december, 2013 at 11:39

 2. Samtidigt expanderar den våldsbejakande sidan av Islam. Brittiska Imperiet uttrycker oro. I Sverige reagerar ingen utom Sverigedemokraterna. http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/prince-charles/10524211/Christianity-beginning-to-disappear-in-its-birthplace-warns-Prince-of-Wales.html

  Förortskärring

  18 december, 2013 at 09:17

 3. Även SD bär skuld i detta. De lämnar sina medlemmar stående allena istället för att sluta upp bakom dem, dumma kommentarer åsidosatta, när våldshotet är så starkt som idag för de som engagerar sig i SD.

  Henrik Hanell

  18 december, 2013 at 10:31

 4. Det var ju Aftonbladet och Åsa Lindeborg som började för ett drygt år sedan. Vilket följdes upp med den så kallade näthatskampanjen. Nu fullföljer Expressen AB:s upplägg, alltmedan de största drakarna DN och SvD ligger lite lågt. De kommer nog fram med nästa drag snart, vilket troligen blir att låta ”vänster” och ”höger” inom media ta debatten, med högt i tak, för att kontrollera densamma.

  ”Antirasister” mot ”Nazister”.

  Det är helt uppenbart att allt detta är planlagt och att det är Husbondens röst – Schibstedt och Bonnier – som talar med judiska Paideia som Tankesmedja.

  Är Expressen ett bondoffer i detta? AB är ju den starkaste bastionen för den judiska kulturmarxismen …

  När kommer trotskyisten Andreas Malm med en lång bombastisk artikel på AB Kultur?

  Lasse Wilhelmson

  18 december, 2013 at 11:34

  • Du lyckas alltid få in något om judar hur irrelevant det än är, Lasse. Grattis till din oomkullrunkeliga besatthet som saknar motstycke, förutom inom SMR, kanske.

   5el

   18 december, 2013 at 20:15

   • Här är en intressant artikel om vad som händer i Frankrike, som bör läsas och begrundas av fler än Sel. Den handlar om bland annat hur utomeuropeiska invandrare överröstar det franska judiska ADL genom att sjunga den franska nationalsången.

    http://arabnyheter.info/sv/2013/12/18/is-a-new-revolution-quietly-brewing-in-france/

    Lasse Wilhelmson

    18 december, 2013 at 23:06

   • När jag 53 år gammal redogjorde i en artikel i Dagens Medicin 18 januari 2006 om fenomenet Malingering by Proxy, alltså tvångssimulering av barn, barn tvingas in i en ”staged event” för att vuxna skall tjäna pengar/asyl etc och påpekade att detta stämmer in på apatiska barn epidemin i Sverige så blev jag grovt påhoppad av diverse svenska journalistidioter.

    Det tog sedan ett år för mig,så naiv var jag, att förstå att jag som kristen konservativ hade inga om helst rättigheter att yttra mig i media, men att min huvudantagonist Henry Ascher, judisk svensk extremkommunist fick hur mycket tid som helst att exponera sig och förneka vuxenövergrepp. Jag skulle sedan skriva om apatiska barn epidemin i Danska Läkartidningen, chefredaktören hette Sternberg (judisk alltså), jag lade sedan ner 2-3 arbetsdagar på att tillsammans med en stjärnreporter på British Medical Journal skriva en artikel om apatiska barn tragedin i Sverige, vi hade kommit halvvägs,då stoppades artikeln av en redaktör som hette, vad då? Jo, Cohen. Även hon judisk alltså. Vart i tidningsvärlden jag än vände mig så verkade det finnas judar som förr eller senare satte stopp för sanningen om övergreppen på barnen. Det finns ett klart maktproblem med judiskt inflytande, jag gillar majoritetsjudarna, många är mänskliga och väldigt hyggliga, men den judiska eliten ställer till det för dem. Jag förstår till fullo Lasse Wilhelmssons kommentarer.

    Dr. Thomas Jackson

    18 december, 2013 at 23:30

 5. lite väl mycke känsla av Weimar-republik just nu för att det ska kännas bekvämt – expressen är bara ett symptom bland många på att ”something is rotten in the state of sweden”

  själv e ja så gammel så att jag minns måltavlan med palmes konterfej och stämningen av villkorslös konfrontation som den medförde – den hätska skitstorm så då drabbade palme o såssarna har nu bytts ut till åkesson och SDare – ta den t-shirt som finns i rap-videon som exempel på vad jag menar

  zeno

  18 december, 2013 at 20:06

  • ps
   misstänker att det kommer bli en helvetes skitig valrörelse som kommer gå till hävderna

   zeno

   18 december, 2013 at 20:10

 6. Som några kanske noterat så har jag minskat mina antal kommentarer på diverse sajter senaste halvåret, mest pga arbete men också för att mogna med samhällsutveklingen. Den ser dyster ut i Sverige. På Nordfronts hemsida skildrar Paulina Forslund nyktert och helt korrekt det som sker. Läs:

  https://www.nordfront.se/hyckleriet-och-lognerna-gror.smr

  Det är alltså en nationalsocialistisk hemsida som är den enda som skriver detaljerat som det var i Kärrtorp..Efter mina erfarenheter av apatiska barn debatten där jag vet att media storljugit om barntortyr på oskyldiga flyktingbarn blir jag förtvivlad över att se hur MSM (main-stream -media som Expressen, Aftonbladet,DN m.fl.) så grovt politiserar sanningen – man blir full av avsky mot dem och mot svenska riksdagspolitiker – och jag är inte ensam om det.

  Dr. Thomas Jackson

  18 december, 2013 at 23:16


Kommentarer inaktiverade.