Gotiska Klubben

Liza Jonsson håller presskonferens

liza jonsson pressIdag kl 1530 höll Liza Jonsson presskonferens efter att polisen lagt ned förundersökningen utan resultat. Hon vidhöll sina tidigare uppgifter om att en okänd gärningsman angripit henne i hennes hem. ref: svt

– Hans röst kommer jag a l d r i g att glömma!
– Hur lät rösten.
– Det var en mansröst.

Låter inte speciellt övertygande. En röst man aldrig kan glömma bör kunna beskrivas mer utförligt än ”en mansröst”. Kommer ni förresten håg när Basil i Fawlty Towers får en amerikansk gäst som vill äta trots att köket snart ska stänga. Basil är för snål för att betala kockens övertid så han ställer sig själv i köket samtidigt som han är servitör. Till slut tröttar gästen på att vänta på maten som aldrig kommer och Basil måste hitta på någon förklaring. Det är då han kommer ut med brevet från kocken. Brevet som ska förklara alltsammans.

Dramat i Nordmaling: Ulla-Maj Andersson, Skoter-Lasse och Sosse-Liza

Sagan om Liza Jonsson och #skoterlasse i Nordmaling tar ny fart

Välj Misshandeln av Liza Jonsson (s) – ännu en medieskröna?

Ljuger Liza Jonsson lika bra som Thomas Quick?

Written by gotiskaklubben

19 december, 2013 den 16:03

Publicerat i Gotiska Klubben

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Av det som framkommit av vad hon själv offentligt sagt eller skrivit framgår ingenting konkret om hur ”misshandeln” gått till. Det är ju sådant som minnesforskningen hävdar att man kommer ihåg. Möjligen säger protokollen från polisförhören någonting härvidlag, eller undersökningen på sjukhuset?

  Ids inte rota i det. Det är säkert synd om henne …

  Men mera synd är det nog ändå om de Nordmalingsbor som framöver lär få dras med henne i politiken.

  Det är svårt att låta bli att undra över vad folk däruppe tänker och pratar i stugorna … hur går det med partiet och lojaliteten? Allt är kanske 08-ornas fel och så förståss det strukturella kvinnoförtrycket. Suck …

  Låt oss hoppas att tomten inte kommer och hälsar på Liza, då tvingas väl insatsstyrkan att rycka ut, för man kan ju aldrig veta vad han har i säcken. Men även om tomtarna bara finns på loftet, så krävs nog en insats av något slag.

  Lasse Wilhelmson

  19 december, 2013 at 17:08

  • Hehe. Lyssnade på presskonferensen, som dessvärre var ett tekniskt och ohörbart fiasko av Västerbottenskuriren, men på slutet hörde jag Lizas tillgjort dämpade och väl inövade story. Medietränad upp över öronen. Nej, tror inte ett smack på den storyn.

   Nordmaling skulle kunna bli ett svenskt Tween Peaks: Vem mördade Lisbeth Jonzon?

   gotiskaklubben

   19 december, 2013 at 17:25

   • Stängde ner, när jag inte kunde höra något. Trodde som vanligt att det var mitt eget fel, som allt annat. Vi självhatare projicerar ju inte så ofta 🙂

    Men visst är det upplagt för en riktig dockusåpsdocku, om det nu finns någon ”rasist” som har mod i barm och inte är helt i avsaknad av humor. Något som kanske SMR skulle använt sig av i Kärrtorp … Det krävs nog en så kallad asymmetrisk strategi, med hänsyn till styrkeförhållandena vad gäller möjligheterna att nå ut till det folk man vill påverka. Varför inte bara åka dit med svenska flaggor och sjunga nationalsången?

    Tror mer på Nordisk ungdoms strategi.

    Lasse Wilhelmson

    19 december, 2013 at 18:32

  • Håller för omväxlings skull helt med dig. Kvinnan är uppenbarligen störd men kommer att fortsätta som förtroendevald. Skandalöst.

   5el

   20 december, 2013 at 17:26

   • medan åkesson har nolltolerans i sitt parti så har 7-klövern nollkoll-tolerans – vilket som är att föredra kan naturligtvis diskuteras

    du verkar ju ha bra koll på ”det judiska” – kör de med noll- eller nollkoll-tolerans vad du känner till?(SD anklagas ju ofta för att vara ”sionister”)

    zeno

    20 december, 2013 at 18:40

    • Finns faktiskt rätt gott om såväl politiker som tjänstemän och militärer i Israel som låter tungan slinta och uttalar sig mer extremt än den officiella linjen.
     Ibland tigs de ihjäl, ibland tillrättavisas de och någon gång blir de åtalade.

     5el

     20 december, 2013 at 19:45

     • tack för svar

      kanske lite som det är i Svedala då med andra ord?

      när öb officiellt säger att Sverige inte längre kan försvaras så försöker man åtala honom – men när excellensen Reinfeldt bräker om att han ”samtidigt gärna vill påpeka att etc…” då blir det tyst som i graven

      zeno

      20 december, 2013 at 21:42

 2. Lyssnade på presskonferensen på svt idag. Vilken makaber tillställning. Hon svarade precis på det sätt som politiker, eller andra, gör när de sitter med ski** upp till öronen men som av ngn anledning försöker mörka. Absolut NOLL förtroende.

  Johan N

  3 januari, 2014 at 09:33


Kommentarer inaktiverade.